Днес окло 07:30 Бул. Ал. Малинов (Младост)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Днес окло 07:30 Бул. Ал. Малинов (Младост)
Та това става на първото кръстовище като идваш от Младост 4 към центъра срещу пицария "Верона". Седя си аз и си чакам автобуса на пресечката и по едно време чувам рев на двигатели ама здраво. Обръщам се и какво да видя? Две коли близката бежова Е-30-ка, а другата не можах да я видя беше от далечната страна и не се виждаше. Яка ръчка. Пича с BMW само помпаше гаста за да успеят да получат гумите някакво сцепление все пак. Шофьора на следващата кола Audi 80 или 90 незнам направи обратен завой с ръчна. И аз съм млад и мойта кръв кипи, но се съобразявам с пътните условия и натовареноста на движението. Има време и място за такива изпълнения, но нито времето нито мястото в случая бяха подходящи.
Нека всички се замислим за собствения си живот и за живота на другите защото несамнено ги застрашаваме с подобни деиствия. На пътя мислете с главите си, а не с десния си крак.
Нека всички се замислим за собствения си живот и за живота на другите защото несамнено ги застрашаваме с подобни деиствия. На пътя мислете с главите си, а не с десния си крак.

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d