Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля;))

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 20 Май 2007, 23:21

<KrIs> написа:Кой определя дали клиента е потенциален купувач ? В смисъл, тия пичове тука дет разправят, ме съмнява утре да си купят нещо :mhihi: Нищо лично.

ако не се лъжа едно от първите Z4 купе беше купено от човек който преди това е карал Аскона ;)
няма спомен само кой го беше казал Вили или Владо :roll:
така че има доста скрити лимонки... днес карат кола за 5000 утре за 55к или обратното :mhihi:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Май 2007, 0:37

факт.. трудно можеш да хванеш вече кой колко кинти има и какво може да си позволи. Историята не я знам, което означава Вили .. ще го препитам в скоро време на негова територия :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Май 2007, 0:39

<KrIs> написа:Кой определя дали клиента е потенциален купувач ?

дилърите .. това си е тяхна работа .. аз съм смотан инстуктор - какво ми знае главата от клиенти и продажби :mhihi:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Re: Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля

Мнение от BMW-X5 » 21 Май 2007, 1:35

koyota написа:Изображение

На тази снимка виждам Е70...нея дават ли я да се тества :?: :twisted:

Turturelo написа:Варна и Плевен съм аз...

Turturelo, гледай тоя път да избереш по читав и по дълъг маршрут ,че предния път имаше много дупки и успях да вдигна само 210 :winky: :mhihi:

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 21 Май 2007, 7:59

Единствената ми забележка е към преводача на немския инструктор...можеше и да е в малко по-добро настроение(сигурно му е втръснало от навлеци като нас,ама все пак) :roll:
Иначе теста беше перфектен

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Май 2007, 9:00

BMW-X5 написа:Turturelo, гледай тоя път да избереш по читав и по дълъг маршрут ,че предния път имаше много дупки и успях да вдигна само 210 :winky: :mhihi:

непременно .. даже за 400 ще може да вдигнеш този път. :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Май 2007, 9:02

cww написа:Единствената ми забележка е към преводача на немския инструктор...можеше и да е в малко по-добро настроение(сигурно му е втръснало от навлеци като нас,ама все пак) :roll:
Иначе теста беше перфектен

и според мен там е слабото звено за BMW стандартите .. :roll: повярвал си е малко повече от нужното. Не си първия, който споделя такива впечатления, като и аз съм на това мнение.

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 21 Май 2007, 9:39

Което обаче в никаква степен не може да се каже за другия инструктор- Стефан Джуров мисля,че му беше името.
Много готино се държеше и беше все усмихнат, за което шапка му свалям.
Явно че всичко опира до съответния човек.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 21 Май 2007, 9:45

Единия от инструктурите(преводачи) беше голям "гъз", май наистина си беше повярвал, че е хванал Бога за рога. Другия(по-възрастния) беше супер пич и даже надъхваше тестващите да дават повече газ. 100% съм сигурен, че им е писнало, от "изплъзнали се" между капките, но селекцията се прави наистина от дилърите. От особено достоверен източник знам, че е мнооооого трудно да се излъжат да пуснат някои просто ей така :mhihi: Или си с връзки или си потенциален купувач! За сега не съм потенциален купувач на чисто нова кола, но дай Боже някой ден...кой знае! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 21 Май 2007, 9:47

BMW-X5 написа:
koyota написа:Изображение

На тази снимка виждам Е70...нея дават ли я да се тества :?: :twisted:

Уви не, колега!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Май 2007, 10:09

koyota написа:Единия от инструктурите(преводачи) беше голям "гъз", май наистина си беше повярвал, че е хванал Бога за рога. Другия(по-възрастния) беше супер пич и даже надъхваше тестващите да дават повече газ. 100% съм сигурен, че им е писнало, от "изплъзнали се" между капките, но селекцията се прави наистина от дилърите. От особено достоверен източник знам, че е мнооооого трудно да се излъжат да пуснат някои просто ей така :mhihi: Или си с връзки или си потенциален купувач! За сега не съм потенциален купувач на чисто нова кола, но дай Боже някой ден...кой знае! 8)

не бъркайте преводача с инструктор! Няма вариант такъв човек да стане инструктор и да работи за BMW, защото никой не му е виновен, че се е събудил кисел сутринта. За съжаление той е лицето в момента пред участниците. Хората са дошли да се забавляват и идеята на цялото мероприятие, освен промотирането на моделите е да се приберат усмихнати и доволни. Мен ме болял зверски стомаха и едва съм си стоял на краката, но усмивката не ми е слизала от лицето, защото видя ли хората да си тръгват доволни, значи съм си свършил добре работата. Възрастният колега е немец, инструктор от BMW Group. Другитят пич Стефан Джуров е българин, живеещ и работещ в Германия, той е event manager и организира подобни мероприятия, та технически погледнато също не е инструктор, но пък е професионалист в неговата си област.

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 21 Май 2007, 13:32

Turturelo написа:
BMW-X5 написа:Turturelo, гледай тоя път да избереш по читав и по дълъг маршрут ,че предния път имаше много дупки и успях да вдигна само 210 :winky: :mhihi:

непременно .. даже за 400 ще може да вдигнеш този път. :roll:

Нали се сещаш ,че се базикам :winky: и ,че въобще няма значение каква ще е скороста. Важното е да се забавляваме ,да научим нещо ново за любимата марка и усмивките да не слизат от лицата ни :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Май 2007, 13:54

Turturelo написа:
GECATA BMW написа:Упражненията като гледам са същите като на BMW Innovation Days ''06 :roll:
Владо пак ли ти си инструктора :winky:
в кои градове не е имало тестове че в Плевен ще дойдат чак юни месец :lol:

София - Пловдив - Бургас - Варна - Плевен

Варна и Плевен съм аз .. на другите са един колега инструктор с преводач и event мениджър от Германия, въпреки, че последния е наполовина българин. :D

А за упражненията .. ще измисля нещо различно от миналогодишните, ако пак сме на Долна Митрополия и имам място :winky:

Аз ще гледам да се включа за в Плевен, сигурен съм ,че ще е нещо много специално подготвено :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Май 2007, 16:28

ще направим каквото е по силите ни .. вертикално излитане и този път няма да има :mhihi:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 21 Май 2007, 18:12

Аз пък колкото и пъти да съм се записал нито един път не са ме викнали :(
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум