Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля;))
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
<KrIs> написа:Кой определя дали клиента е потенциален купувач ? В смисъл, тия пичове тука дет разправят, ме съмнява утре да си купят нещоНищо лично.
ако не се лъжа едно от първите Z4 купе беше купено от човек който преди това е карал Аскона

няма спомен само кой го беше казал Вили или Владо

така че има доста скрити лимонки... днес карат кола за 5000 утре за 55к или обратното

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Re: Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля
На тази снимка виждам Е70...нея дават ли я да се тества

Turturelo написа:Варна и Плевен съм аз...
Turturelo, гледай тоя път да избереш по читав и по дълъг маршрут ,че предния път имаше много дупки и успях да вдигна само 210

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Единствената ми забележка е към преводача на немския инструктор...можеше и да е в малко по-добро настроение(сигурно му е втръснало от навлеци като нас,ама все пак)
Иначе теста беше перфектен

BMW-X5 написа:Turturelo, гледай тоя път да избереш по читав и по дълъг маршрут ,че предния път имаше много дупки и успях да вдигна само 210![]()
непременно .. даже за 400 ще може да вдигнеш този път.

cww написа:Единствената ми забележка е към преводача на немския инструктор...можеше и да е в малко по-добро настроение(сигурно му е втръснало от навлеци като нас,ама все пак)![]()
и според мен там е слабото звено за BMW стандартите ..

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Което обаче в никаква степен не може да се каже за другия инструктор- Стефан Джуров мисля,че му беше името.
Много готино се държеше и беше все усмихнат, за което шапка му свалям.
Явно че всичко опира до съответния човек.
Много готино се държеше и беше все усмихнат, за което шапка му свалям.
Явно че всичко опира до съответния човек.
Единия от инструктурите(преводачи) беше голям "гъз", май наистина си беше повярвал, че е хванал Бога за рога. Другия(по-възрастния) беше супер пич и даже надъхваше тестващите да дават повече газ. 100% съм сигурен, че им е писнало, от "изплъзнали се" между капките, но селекцията се прави наистина от дилърите. От особено достоверен източник знам, че е мнооооого трудно да се излъжат да пуснат някои просто ей така
Или си с връзки или си потенциален купувач! За сега не съм потенциален купувач на чисто нова кола, но дай Боже някой ден...кой знае! 

На тази снимка виждам Е70...нея дават ли я да се тества

Уви не, колега!
koyota написа:Единия от инструктурите(преводачи) беше голям "гъз", май наистина си беше повярвал, че е хванал Бога за рога. Другия(по-възрастния) беше супер пич и даже надъхваше тестващите да дават повече газ. 100% съм сигурен, че им е писнало, от "изплъзнали се" между капките, но селекцията се прави наистина от дилърите. От особено достоверен източник знам, че е мнооооого трудно да се излъжат да пуснат някои просто ей такаИли си с връзки или си потенциален купувач! За сега не съм потенциален купувач на чисто нова кола, но дай Боже някой ден...кой знае!
не бъркайте преводача с инструктор! Няма вариант такъв човек да стане инструктор и да работи за BMW, защото никой не му е виновен, че се е събудил кисел сутринта. За съжаление той е лицето в момента пред участниците. Хората са дошли да се забавляват и идеята на цялото мероприятие, освен промотирането на моделите е да се приберат усмихнати и доволни. Мен ме болял зверски стомаха и едва съм си стоял на краката, но усмивката не ми е слизала от лицето, защото видя ли хората да си тръгват доволни, значи съм си свършил добре работата. Възрастният колега е немец, инструктор от BMW Group. Другитят пич Стефан Джуров е българин, живеещ и работещ в Германия, той е event manager и организира подобни мероприятия, та технически погледнато също не е инструктор, но пък е професионалист в неговата си област.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Turturelo написа:BMW-X5 написа:Turturelo, гледай тоя път да избереш по читав и по дълъг маршрут ,че предния път имаше много дупки и успях да вдигна само 210![]()
непременно .. даже за 400 ще може да вдигнеш този път.
Нали се сещаш ,че се базикам

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Turturelo написа:GECATA BMW написа:Упражненията като гледам са същите като на BMW Innovation Days ''06![]()
Владо пак ли ти си инструктора![]()
в кои градове не е имало тестове че в Плевен ще дойдат чак юни месец
София - Пловдив - Бургас - Варна - Плевен
Варна и Плевен съм аз .. на другите са един колега инструктор с преводач и event мениджър от Германия, въпреки, че последния е наполовина българин.![]()
А за упражненията .. ще измисля нещо различно от миналогодишните, ако пак сме на Долна Митрополия и имам място
Аз ще гледам да се включа за в Плевен, сигурен съм ,че ще е нещо много специално подготвено

Георги Пенчев
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Аз пък колкото и пъти да съм се записал нито един път не са ме викнали 

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4