Малко Дрифт от В.Търново

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Май 2007, 10:39

А мислите ли ,че ако брат ми беше пуснал тази тема ,щеше да има някой ,който да му прави забележки :?: Аз мисля ,че нямаше да стане,защото го е правил и никой не го е сторил :idea:
Не е редно това

Всеки си има глава на раменете.Скороста на колите не е голяма ,според мен и със спирачката ,когато е необходимо всичко свършва на момента ...

А и мисля ,че Сашо Австралийски (WeiSTD) е не малко луда глава с не малко изпълнения зад гърба си ,та и той да прави забележки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Има една голяма истина ,май много повече катастрофи и ударени хора има от употребили алкохол зад волана,отколкото при подобни каскади :roll: Аз лично познавам не малко хора от форума ,които пият и карат,те са по-опасните .

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 17 Май 2007, 20:33

Браво на пичовете от В.Търново :bowdown: :bowdown:

ПП : а този с колата дето спря по средата на кръстовището колко ли промила щеше да покаже на дрегера :roll: :roll:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 17 Май 2007, 21:16

Аре слагайте катинара и да се свършва.

ПП: Пенчев, същото щях да кажа и за брат ти, ако беше той. За мен си остава малоумщина. Вие представихте подобаващо на Дракон и там е мястото за тия неща, не на улицата :arrow:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 18 Май 2007, 9:20

absix написа:Аре слагайте катинара и да се свършва.

ПП: Пенчев, същото щях да кажа и за брат ти, ако беше той. За мен си остава малоумщина. Вие представихте подобаващо на Дракон и там е мястото за тия неща, не на улицата :arrow:

Дори да мога всяка седмица да вадя по 150лв. за бензин, 100лв за задни гуми Second Hand, 20лв за катаджии ++++още, пистата на Калояново много рядко е свободна за случайни посетители.Тази събота примерно искахме да отидем да покараме, но се оказа че нещо я асфалтират, следващата ще има кръг от шампионата на България. Така че на приказки е много лесно да даваш съвети, ма питаш ли ни нас кво правим като трябва да си вземем вечерната доза наркотик :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 18 Май 2007, 10:38

айде стига фе... браво луди сте .. мн яко ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 18 Май 2007, 15:57

иска ми се и аз да мога така ма ... нема ми ги конете нещо. Трябва ми водичка или снежец да изкарам нещо по-дълго :)

Много сте добри

Една вечер преди доста време гледах едно от тея бмв-та на кръговото на телферите да въртеше и спрях.
Реагирах до някаква степен - до колкото можех от 20-тина метра разстояние, та може да си спомня човека :)
Червена Е36-ца спряна на калъч на пътя дет го гледаше ;)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 18 Май 2007, 17:20

Има клипчета на това кръгово но аз не мога да ги пусна ако някой може да го направи за да видят маняците малко красота :D
С вратите напред!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kren » 20 Май 2007, 16:15

малко да се размине и 6те има много тежко разпариане по пи6мана 4е много им се сабра на последак.а тиа му6муроци кадето се правиат на много савестни няма какво да им се дава обяснение за6то се кара така,те наи вероятно никока ниама да разберат каква е трапката.роска трябва6е камера на килифарево и там бе6е добре другиат пат 6те вземем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

Мнение от texudo » 20 Май 2007, 17:47

:yes:евалата на пичовете забавляват се и то така,като гледам с акъл го правят. на вниманието на моралните шофьори да им дам пример карам си на петрохан и беше валяло изпреварвам едно поло и пред него си дривтех на завойте с около 40км/ч като,спирам за кафе на прохода и тоя спира и почва да ми чете конско имам ли нещо в главата и т.н.казах му да си гледа него и да не се занимава с мен.чичката си тръгва и кво става аз тръгвам 15 мин след него и го застигам а той по таван и пълзи да излиза,спирам и казвам на приятелката ми да предупреждава другите участиници да внимават,а аз отивам при него помогнах му да излезе и му казвам каво стана бре човек а той :shock: :shock: в шок заеква и говори несвързано както и да е,закарах жена му до софия и му извиках пътна помощ.надявам се ми схванахте мисълта успех на всички ;)
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Май 2007, 22:22

Я дайте клипа от Килифарево с баце Цанко Лудия другите 6 BMW-Ta и Nissan-a.
Дочух,че щяло да има дрифтец и пред РПУ-то в Г.О. до шадравана ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 22 Май 2007, 11:12

това за Г.О ми се струва че няма да го направят,доста кораж се иска
С вратите напред!
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 22 Май 2007, 13:44

kren написа:малко да се размине и 6те има много тежко разпариане по пи6мана 4е много им се сабра на последак.а тиа му6муроци кадето се правиат на много савестни няма какво да им се дава обяснение за6то се кара така,те наи вероятно никока ниама да разберат каква е трапката.роска трябва6е камера на килифарево и там бе6е добре другиат пат 6те вземем.

абе кре . . .н , първо се научи да пишеш, тогава критикувай. Аз като бях на 12 по велосипедните форуми се правих на мъж, не тука! :evil:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 22 Май 2007, 19:17

WeiSTD написа:
kren написа:малко да се размине и 6те има много тежко разпариане по пи6мана 4е много им се сабра на последак.а тиа му6муроци кадето се правиат на много савестни няма какво да им се дава обяснение за6то се кара така,те наи вероятно никока ниама да разберат каква е трапката.роска трябва6е камера на килифарево и там бе6е добре другиат пат 6те вземем.

абе кре . . .н , първо се научи да пишеш, тогава критикувай. Аз като бях на 12 по велосипедните форуми се правих на мъж, не тука! :evil:

Малии,бате ти май не си наясно точно на кой говориш, може да съм в грешка ма ако това е човека който кара първото БМВ-в клипчето, демек оная бясната петица дето върви на 90-градусов дрифт постоянно, човека заслужава само респект, щот съм сигурен, че ти с най обикновенна 520-ка няма да можеш да правиш такива работи и в следващия си живот, та не бързай да даваш прибързани коментари, това че човека е нов във форума незначи че трябва да го подценяваш. А колкото до това дали е кре...н мога само да си мечтая да видя кво ще стане ако му го кажеш наживо, щот той и за много по дребни убиди е вкарал бая хора в интензивното...ма стига клавиатурна любов, да знаеш само че те каня нагости във В.Търново да те запозная с тоя кре...н :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 22 Май 2007, 23:10

YOKOHAMA написа:
WeiSTD написа:

Малии,бате ти май не си наясно точно на кой говориш, може да съм в грешка ма ако това е човека който кара първото БМВ-в клипчето, демек оная бясната петица дето върви на 90-градусов дрифт постоянно, човека заслужава само респект, щот съм сигурен, че ти с най обикновенна 520-ка няма да можеш да правиш такива работи и в следващия си живот, та не бързай да даваш прибързани коментари, това че човека е нов във форума незначи че трябва да го подценяваш. А колкото до това дали е кре...н мога само да си мечтая да видя кво ще стане ако му го кажеш наживо, щот той и за много по дребни убиди е вкарал бая хора в интензивното...ма стига клавиатурна любов, да знаеш само че те каня нагости във В.Търново да те запозная с тоя кре...н :mhihi:
Абе вие що не вземете накрая да си чукнете една срещичка и да се подкарате а ??? Май никой от вас не е чел най важното правило тук във форума.
Най отгоре в ляво има правила. Влизате вътре и четете най важното правило. :winky: и тогава продължавайте. :winky:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от kren » 22 Май 2007, 23:59

воабще немога да обарна внимание на такав мишок,Роска.човека мишка се е родил и мишка ще си остане,дарвен филосов,звани без да го натискат.баи ти герги намерил ново място за каране,някаде кам балван и емен.патят бил затворен и с много завой.

ПредишнаСледваща

Назад към Видео