това ли е.....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- umbeliqdelfin
- кандидат ентусиаст
-
това ли е.....
Колата ми не се отключва от ключа.
Навремето имаше темичка за това, но нямаше снимки за устройството, само пишеше, че е на шибано място. Е, аз го изкарах, само не знам дали е то. Ако някой го е виждал, да каже моля.
URL=http://img141.imageshack.us/my.php?image=003nr7.jpg]
[/URL]
Навремето имаше темичка за това, но нямаше снимки за устройството, само пишеше, че е на шибано място. Е, аз го изкарах, само не знам дали е то. Ако някой го е виждал, да каже моля.
URL=http://img141.imageshack.us/my.php?image=003nr7.jpg]

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Явно в темата ще става дума за ключалки.
Някой дали има идея защо при температури под 0 градуса, след като отключа колата и отворя някоя врата (което става съвсем нормално), последната не може да се затвори добре и остава полузатворена. След няколко минути каране вратата вече може да се затвори.
Вероятно нещо вътре замръзва, после се размразява и всичко изглежда нормално до следващата сутрин, когато всичко се повтаря на ново?
Не съм разглобявал вратите и не съм на ясно с устройството и действието на бравите.
Ако някой е имал подобен проблем и го е решил, ще се радвам да сподели малко опит!
Някой дали има идея защо при температури под 0 градуса, след като отключа колата и отворя някоя врата (което става съвсем нормално), последната не може да се затвори добре и остава полузатворена. След няколко минути каране вратата вече може да се затвори.
Вероятно нещо вътре замръзва, после се размразява и всичко изглежда нормално до следващата сутрин, когато всичко се повтаря на ново?

Не съм разглобявал вратите и не съм на ясно с устройството и действието на бравите.

- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Обясни малко как не иска да се отключва с ключа, механично ли не можеш да завъртиш ключа или го завърташ на не сработва централното и от никъде ле не става - врати, багажник.
За затварянето на вратата - този проблем го имам на другата ми кола едно пежо, явно е влязла вода и в мразовита сутрин, не мога да затворя вратата и се налага да я връзвам с колана. За съжаление не ми се занимава да отварям вратата и не мога да ти каза решение.
За затварянето на вратата - този проблем го имам на другата ми кола едно пежо, явно е влязла вода и в мразовита сутрин, не мога да затворя вратата и се налага да я връзвам с колана. За съжаление не ми се занимава да отварям вратата и не мога да ти каза решение.
- umbeliqdelfin
- кандидат ентусиаст
-
V_Kanchev написа:Обясни малко как не иска да се отключва с ключа, механично ли не можеш да завъртиш ключа или го завърташ на не сработва централното и от никъде ле не става - врати, багажник.
Не механично, а ел. от копчетата на ключа не сработва централното.
- umbeliqdelfin
- кандидат ентусиаст
-
RAFF написа:това което държиш е управлението на обемните датчици към алармата.
сигурен ли си защото аз мисля че нямам обемни датчици на алармата
- RAFF
- младши ентусиаст
-
така като гледам на снимката е точно това. проследи кабелите от лявата и дясната букса и ще разбереш къде са навряни или отрязани
- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Имах подобен проблем с един golf, но му бяхме махали акумулатора за дълго време и после трябваше да ходи алармата да му опознае ключа, след като бяхме проверили и батерийката на ключа де.
9 мнения
• Страница 1 от 1