Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 28 Яну 2004, 20:16

Това пък как го прецени??!

Потребител
Аватар

Мнение от Al_capone » 28 Яну 2004, 23:02

tsvet40 написа:Това пък как го прецени??!

Ами те хората само си казват не го крият. Управниците им даже се беззпокояли от този факт , но забранения плод винаги е бил най-вкусен. Така че те да си му мислят аз няма да ги откажа цигарите.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 28 Яну 2004, 23:12

Тенденциите са към драстично намаление на тютюнопушенето в развитите страни. Скоро ще пушите само вие, в развиващите се :mha: А дали ще ги спреш - лично мен не ме интересува дотогава, докато не ми пречиш на мен :wink:
П.С. Това със забранения плод за втори път го казваш - звучи много елементарно, без да се обиждаш :roll:

Потребител
Аватар

Аха

Мнение от Al_capone » 28 Яну 2004, 23:19

Ами относно плода - истината боли. А за Франция и Германия техните си здравни министерства излязоха със доклади по въпроса че за последните 3 години след две увеличения на цените на цигарите тютнопушачите са се увеличили със около 6%. Така че развитите страни просто имат малко забавление и екстремни преживявани като в нашата мила родина и за това почват да пушат предимно от скука.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!

12345
Аватар

Мнение от 12345 » 02 Фев 2004, 12:09

цигарите sux - смърдят гадно, тапицерията на колата пожълтява,кожата ти също,не можеш да изтичаш и 100метра без да се запъхтиш...недай си боже да живееш в сграда без асансьор,нищо хубаво няма в цигарите...освен едно приятно усещане което те кара да...Както и да е аз подкрепям инициативата морално, всъщност не я подкрепям щото за да я подкрепя трябва да спра да пуша но се радвам ,че има хора които се дразнят на дима дори когато той не им пречи.Ако някои тука е пушил и се е отказал бих искал да чуя не как го е направил а защо? Защото хората пропушват заради другите(явление по известно като гъзария), но защо ги спират? Може би това ще ми помогне да подкрепя инициативата като престана да пуша само ми трябва причина да го направя.

старши ентусиаст
Аватар

надявам се

Мнение от Любо Мегов » 02 Фев 2004, 12:47

12345 написа:, всъщност не я подкрепям щото за да я подкрепя трябва да спра да пуша но се радвам ,

радвам се че го разбираш, ще се надявам да има много привърженици на идеята в клуба...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 02 Фев 2004, 13:49

12345 написа:но защо ги спират?

Заради себе си и заради тези, които обичат :wink:

12345
Аватар

Re: надявам се

Мнение от 12345 » 02 Фев 2004, 19:42

идеята в клуба

като привържаник на идеята за клуба ще се опитам да спазвам идеологията му

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Хм...

Мнение от ! Алекс » 03 Фев 2004, 11:52

Аз от Нова Година парясах алкохола/в смисъл концентрата/,та знае ли се може да откажа и цигарите 8)

Потребител
Аватар

Re: Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето

Мнение от TOZI® » 26 Фев 2004, 11:40

Любо Мегов написа:Стартираме кампания под наслов:

BMW Клуб България против тютюнопушенето

с мото: Цигарите убиват! Откажете ги!

Да Мегов, много си прав... http://rack6.free.evro.net/tozir/NO_Smoke/health.mpg
THE POWER
IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 26 Фев 2004, 16:31

Аре стига глупости... :D :D :D :D
Цигарите са малък празник за всеки пушач, който иска да спре да пуши ама защо да тормозите и другите хора, които си пушат на спокойствие
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Фев 2004, 0:48

Мотото на президента Мегов си е баш на място, това е призив който не е прищявка на който и да било, а проблем и то световен. Защото представете си компания в която има и пушачи и непушачи, който тръгват заедно на море, в колата на непушач има и пушач а сега някой да ми каже как ще се разберат докаго стигнот и не само това е проблем, като се вземе впредвид едно здравно проучване и да се види какъв е процента на заболеликте от Рак и преживелите инфаркт спрямо някоя европейска държава ще се види, че не само над страната ни има дим като този над кремиковци ами ще се види, че много скоров страната няма да остане нищо друго освен пепел от цигари, но няма да има следа от хора. Може би трябва около пушачи да се случи нешщо подобно с това което се случи с баща ми който миналата седмица получи инфаркт и от три кутии цигари падна на половин тогава хората ще си дадат сметка дали и колко ще трябва да пушат.

Потребител
Аватар

Мнение от TORBALAN » 04 Мар 2004, 21:22

Аз съм 200% против цигарите, но по принцип пушачите не ми пречат, стига да са на прилична дистанция от мен. Всеки е свободен да прави каквото си поиска, но трябва ида се съобразява с другите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W220
Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
Детайли за колата: мазен курбан

Мнение от Chakal » 14 Апр 2004, 23:35

аз съм ЗА идеята стига да не се налага аз да спирам цигарите :oops:

все пак всеки има право на мнение - уважавам това и на непушачите и се винаги съм се съобразявал с тях
нафта в кръвта ...

старши ентусиаст
Аватар

светът

Мнение от Любо Мегов » 06 Юни 2004, 17:58

Светът постепенно, но решително се оттърсва от тютюнопушенето. По-важното е, че санкциите се въвеждат след обществени проучвания, които подкрепят ограниченията

Великобритания ще последва Ирландия и ще забрани тютюнопушеното в ресторанти и пъбове. Следващия месец правителството ще се произнесе официално за забраната, обяви премиерът Тони Блеър. При представителна анкета през миналата седмица, 52 процента от британците се обявили в подкрепа на забраната. В България пушенето на закрити обществени места като хотели, гари и кина се забранява от 1.01 2005 г.

от dnes.dir.bg

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум