Проблем по ходовата част на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- phphmm
- Потребител
-
- Кара: Е65 и Е39
- Мечтае да кара: Murcielago
Проблем по ходовата част на Е39
Здравейте,
казаха ми че шенкелът който държи предните носачи ми е за смяна, защото имало лек луфт между него и шарнира. Иначе всичко му е наред. Дали требва само за това да го сменям или може да ме изкара още известно време. Знае ли некой дали е опасно да се кара така и може ли това да довесе до по сериозни технически повреди? Между другото не съм имал никакви симптоми от него, а ми го откриха на профилактичен преглед на ходовата част. Ако трябва да го сменям, от къде мога да го намеря втора употреба. Разбира се, за нов знам, и знаете ли колко може да струва.
Благодаря Ви предварително !
казаха ми че шенкелът който държи предните носачи ми е за смяна, защото имало лек луфт между него и шарнира. Иначе всичко му е наред. Дали требва само за това да го сменям или може да ме изкара още известно време. Знае ли некой дали е опасно да се кара така и може ли това да довесе до по сериозни технически повреди? Между другото не съм имал никакви симптоми от него, а ми го откриха на профилактичен преглед на ходовата част. Ако трябва да го сменям, от къде мога да го намеря втора употреба. Разбира се, за нов знам, и знаете ли колко може да струва.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: проблем по ходовата част на е39
phphmm написа:Здравейте,
казаха ми че шенкелът който държи предните носачи ми е за смяна,защото имало лек луфт между него и шарнира.иначе всичко му е наред....
Абе какво да ти кажа? Нищо опасно няма, стига колата да не е в движение

Ако наистина имаш подобен проблем, когато преминаваш по неравности, нещо трябва да потропва в предницата!
Влез в RealOEM.com и уточни по схемите точно за кой елемент говориш, защото на мен не ми стана много ясно (не, че съм голям разбирач

- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Не се заигравай с окачването - кажат ли, че е за смяна сменявай! И то с НОВО!!! Здраво ги караме колите, а са тежички!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Здравей колега,
лично моето мнение е, че вероятността проблемът ти да е в шенкела е ТОЧНО 1%!
Трябва да е имала сериозен удар, и после всичко да е сменено по предницата, с изключение на шенкела!
лично моето мнение е, че вероятността проблемът ти да е в шенкела е ТОЧНО 1%!
Трябва да е имала сериозен удар, и после всичко да е сменено по предницата, с изключение на шенкела!
- phphmm
- Потребител
-
- Кара: Е65 и Е39
- Мечтае да кара: Murcielago
Благодаря на всички които ми писаха, оказа се че наистина не е шенкел. Луфтът, за който ви питах, се оказа следствие на разхлабен болт.
Благодаря!
Благодаря!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
madeinbg написа:Я аз да питам някой дали може да ми изправи косите като каже примерни цени за заден мост ....
потърси номера на частите и виж в подписа ми
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
9 мнения
• Страница 1 от 1