Хидравличен маркуч....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Хидравличен маркуч....
Бихте ли ми казали откаде да намеря хидравличен маркуч, който свързва казанчето с охлаждащата серпентина. По схема го дават номер 14 и струва около 105 евро без доставката. Някои да знае по приемливи варианти?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Справка за част
Номенклатурен номер : 32411095895
Описание : RЬCKLAUFLEITUNG
Ед.цена (с ДДС) : 261.71 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Малеййййй!!!
И при мен има теч от съединението на маркучите с охлаждащата серпентина или от пресовките на металите части на маркучите - не може да се разбере точно.
Ако някой наистина има по-сносна оферта за този и другия шланг (позиция 8 на схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=20) да пусне едно съобщение.
М/у другото възможна причина би била и протекли уплътнителни пръстени ( позиция 12 на схемата). Защото при движение от въздушната струя маслото се разпространява на горе към капака.
При мен е започнало да омазнява и генератора, който се намира зад и над съединението на маркучите със серпентината[/b]
Номенклатурен номер : 32411095895
Описание : RЬCKLAUFLEITUNG
Ед.цена (с ДДС) : 261.71 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Малеййййй!!!

И при мен има теч от съединението на маркучите с охлаждащата серпентина или от пресовките на металите части на маркучите - не може да се разбере точно.
Ако някой наистина има по-сносна оферта за този и другия шланг (позиция 8 на схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=20) да пусне едно съобщение.
М/у другото възможна причина би била и протекли уплътнителни пръстени ( позиция 12 на схемата). Защото при движение от въздушната струя маслото се разпространява на горе към капака.
При мен е започнало да омазнява и генератора, който се намира зад и над съединението на маркучите със серпентината[/b]
Последна промяна pazokolarov на 16 Май 2007, 16:22, променена общо 1 път
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Български маркуч-60см. за 4лв!
Маслоустойчив - стана перфектно, не тече, там налягане няма, такаче действай и не се коси
И на мен ми обявяваха некви зверски цифри, но да си факат....
Маслоустойчив - стана перфектно, не тече, там налягане няма, такаче действай и не се коси

И на мен ми обявяваха некви зверски цифри, но да си факат....

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Не знам къде живеете, но има един човек в Стамболийски, който ги прави тези маркучи за около 10лв на л/м
... не знам точния адрес, но се намира под големия мост, който минава на жп линиите ... попитайте някой в раиона те ще ви кажат къде е ..
това важи и за климатици и всякакви други хидравлични помпи ..
ако трябва повече инфо, питайте, ще помагам.
... не знам точния адрес, но се намира под големия мост, който минава на жп линиите ... попитайте някой в раиона те ще ви кажат къде е ..
това важи и за климатици и всякакви други хидравлични помпи ..
ако трябва повече инфо, питайте, ще помагам.

If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Аее, стига бе...
... на ботевградско, като излезнете на правата, след еко бензиностанцията свивате в дясно, в блока отдясно пак запресоват маркучи... малко са тежкари, в смисъл бавнички, ма вършат хубава работа... 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Владо написа:...аее, стига ве...... на ботевградско, като излезнете на правата, след еко бензиностанцията свивате в дясно, в блока отдясно пак запресоват маркучи... малко са тежкари, в смисъл бавнички, ма вършат хубава работа...
А маркучи продават ли или само ги пресоват?
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Сорка, сега виждам че има и вапрос...
Да, има маркучи, избираш най-тънкия по цена и точен по размер, и си готов.
Да, има маркучи, избираш най-тънкия по цена и точен по размер, и си готов.

8 мнения
• Страница 1 от 1