Малко Дрифт от В.Търново
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
rosen.kolarov написа:Супер е ... много ме радвате момци, другият път като идвам към
Търново ще се обадя за да се включа и аз ... ако не е проблем.
Че къв проблем да е, само трябва да ти покажем къде да се скатаеш като пристигнат

Скоро ще има и клипче от едно кръгово....

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Ма вие какви веселби си правитееее не е истина

И аз като Роската ще си направя устата,като идвам по вашия край да ви потърся, щот' много ми харесахте

Даже сега ми дойде една идея

Георги Пенчев
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
absix написа:Само аз ли намирам това за малоумщина? Да се правят такива каскади в града?
Ми ако срещу някой от "дрифт супермените" случайно излезе малка кола с младо семейство и 2 деца? Какво правиме тогава?
Иначе, евала, ма не мисля, че тия неща трябва да стават по тоя начин.
100% съм с теб.
Като се пусне некоя снимка на некой размазан човек всички ааа ууу, тва онова, сега се изписа една страница преди някой да каже очеивдното, че въпреки уменията на шофьорите, това НЕ Е МЕСТОТО и явно не е времето

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и аз се изкефих на изпълненията самоче не ви ли става малко кофти за другите коли а?поставете се на тяхно място!ок кефи ви да си качвате адреналина ама защо е нужно и на другите да им причинявате това?или ако пък толкова няма каде другаде поне ги правете в малките часове когато ще сте си сами 

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Ами това е в малките часове...колкото и да е късно - абсолютно никакви други коли да няма е почтни невъзможно! А колко по в "малките часове" да е.....какво, да се събуди целия квартал ли ? 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
а представяш ли си някои мизерник да му писне от вас и да ливне малко масълце на улицата как ще изправиш завоя или не даи си боже в някоя кола
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
absix написа:Само аз ли намирам това за малоумщина? Да се правят такива каскади в града?
Ми ако срещу някой от "дрифт супермените" случайно излезе малка кола с младо семейство и 2 деца? Какво правиме тогава?
Иначе, евала, ма не мисля, че тия неща трябва да стават по тоя начин.
Бате ти си роден за полицай ве, вчера като ме прибраха в РПУ-то и шефа на кат ми ги говореше същите неща.
А сега сериозно: да, прав си тези неща не трябва да се правят на общественни места, само че искам да те видя ти ако си фен на задното предаване и минеш през тези няколко завоя само веднъж - гладък нов асфалт, широки S-образни завои, много фенове които ти палят главата и още и още...., дали ще издържиш, е извинявай ама то това е като да стоиш пред Айфеловата кула и да не се качиш.
Ма не се притеснявай няма вече да ходим там, обещавам...
А ти как би се чувствал, ако приятелката ти/жена ти/детето ти се прибират от дискотека, спокойно по тротоара и някой лумпен, дет си мисли, че участва в Бърси и Яростни, скочи на бордюра в/у тях? А?
Айде мислете малко.
Аз не се притеснявам, ходете и правете каквото искате, просто изказах мнение. То кой каквото сам си направи, никои не може да му го направи.
Със здраве!
ПП: Бил съм под Айфеловата кула и не съм се качвал.
Айде мислете малко.
Аз не се притеснявам, ходете и правете каквото искате, просто изказах мнение. То кой каквото сам си направи, никои не може да му го направи.
Със здраве!
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
!
OK да караш внимателно, че си с 18-ки
Пък за мен не се притеснявай аз съм със 17-ки ма хич не ги пазя, гумаджиите ги изтъркаха от смяна гуми всяка седмица.
Пък за мен не се притеснявай аз съм със 17-ки ма хич не ги пазя, гумаджиите ги изтъркаха от смяна гуми всяка седмица.
Струва ми се че си сбъркал темата по която да си даваш мнениятя,купи си вестник трета възраст.Да не мислиш че тия момчета нямят приятелки,жени и деца,те знаят какво правятabsix написа:А ти как би се чувствал, ако приятелката ти/жена ти/детето ти се прибират от дискотека, спокойно по тротоара и някой лумпен, дет си мисли, че участва в Бърси и Яростни, скочи на бордюра в/у тях? А?
Айде мислете малко.
Със здраве!
С вратите напред!

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5