Огледало Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Огледало Е39
Откраднаха ми дясното огледало, някой колега ако има излишно такова ще се радвам ако ме снабди с него. Или пък да знаете откъде мога да си намеря същото, в двете авто морги (в гевгвлийски и на горна баня нямат). Някой знае ли дали може да се сложат ментаци, поне временно, гледам по магазините продават само стъкла, но не знам дали си сртрува.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
"cekata1234" продаваше огледало - преди около месец. Може още да не го е продал. Пробвай. Не разбрах обаче цялото огледало или само стъклото?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ментетата по магазините за автоаксесоари са пълна отврат! Нито "топлят", нито имаш добра видимост (щото са плоски като огледалото в банята) и заслепяват.
Само огледало, отопляемо, оригинално (синкаво), с панорамна част - на Симеон, втора употрба (може да се окаже дори, че нкое от тях е твоето) от 30 до 40 лв.
Само огледало, отопляемо, оригинално (синкаво), с панорамна част - на Симеон, втора употрба (може да се окаже дори, че нкое от тях е твоето) от 30 до 40 лв.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Сините, обикновените, без отопление на ул.Цар Симеон са по около 25 лв. MaxMan си беше взел оттам и няма проблем...

ре
Благодаря ви за отговорите, утре ще ходя да вземам едно огледалце на изгодна цена от един колега от форума, та дано да стане за моята машина. Иначе за Симеон сте прави, става яка търговия с нашите огледала и не само с тях, ами и с много др. части. Не знам само до кога ще е така в тая скапана държавица, да си плащаш данаци, да си плащаш застраховки и накрая пак студена вода да пиеш. Ако се маркират огедалата, не знам няма ли да им намалее търговията на Симеон, или всичко е безмислено! 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Тъкмо да пусна нова тема защото днес осъмнах без огледала и гледам , че някой ме е изпреварил с малко.
Моите въпроси са:
1) споменатите цени за електрохроматични огледала ли са - моите са(бяха) такива
2) не съм съвсем сигурен ,но ми се струва, че и някакви крепежи и/или уплътнения, които са зад огледалото ще трябва да се сменят - те със стъклото ли се продават или са отделно
3) това сигурно не е точно за тук , но още не съм звъннал в Дару - знаете ли дали там ги има - като чета форума , огледалата са станали като консуматив , така че подозирам ,че държат на склад
4) когато правих застраховката не маркирах огледалата , защото смятам че надписите ще пречат на такава малка площ. Смятате ли че има смисъл да ги маркирам като ги сменя ?
И накрая искрен поздрав за майките на копелетата , които ми откраднаха огледалата и още по искрен поздрав за майките , сестрите и всички роднини от женски род на всички собственици на БМВ , на които първата им работа е да поръчат части втора ръка.
Моите въпроси са:
1) споменатите цени за електрохроматични огледала ли са - моите са(бяха) такива
2) не съм съвсем сигурен ,но ми се струва, че и някакви крепежи и/или уплътнения, които са зад огледалото ще трябва да се сменят - те със стъклото ли се продават или са отделно
3) това сигурно не е точно за тук , но още не съм звъннал в Дару - знаете ли дали там ги има - като чета форума , огледалата са станали като консуматив , така че подозирам ,че държат на склад
4) когато правих застраховката не маркирах огледалата , защото смятам че надписите ще пречат на такава малка площ. Смятате ли че има смисъл да ги маркирам като ги сменя ?
И накрая искрен поздрав за майките на копелетата , които ми откраднаха огледалата и още по искрен поздрав за майките , сестрите и всички роднини от женски род на всички собственици на БМВ , на които първата им работа е да поръчат части втора ръка.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Колега, нови такива са към 220 ЕУР парчето и затова са толкова обичани от крадците. Тъжно е да го кажа, но алтернатива на новото - няма, освен втора ръка и незнайно откъде свалено.
Ако все пак не намериш, мога да помогна с по-ниска цена на ново и ще бъде под 200 ЕУР.
Ако все пак не намериш, мога да помогна с по-ниска цена на ново и ще бъде под 200 ЕУР.
- AGD
- младши ентусиаст
-
CheGevara написа:....
Хубаво , че ги обичат крадците , ама те любовта им се подклажда от търсенето.
Иначе благодаря за офертата. Сега чакам да видя едно приятелче от Ауто Плюс какво ще ми намери (цената ще е сходна мисля). Но на мен проблема ми е ,че не знам дали няма да ми трябва още някоя дреболия - уплътнение , крепеж и подобни - и затова вероятно ще отида направо в Дару. Ако там не могат да ми помогнат ще гледам да се свържа с теб.
Още по-големия ми проблем е, че утре вечер тръгвам за Бургас и въобще не ми се иска да се движа така по пътищата. Днес като пътувах за работа се чувствах полусляп.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- AGD
- младши ентусиаст
-
Моя човек ми казва странни цени.
Първи модел - около 200лв.
Втори модел - около 700лв. за едно огледало.
Втория се водел някакъв соларен , не знам това дали е еквивалент на електрохроматичните ама цената е много страшна и много различна от споменатата от ЧеГевара.
Ще видим какво ще ми кажат в Дару.
Първи модел - около 200лв.
Втори модел - около 700лв. за едно огледало.
Втория се водел някакъв соларен , не знам това дали е еквивалент на електрохроматичните ама цената е много страшна и много различна от споменатата от ЧеГевара.
Ще видим какво ще ми кажат в Дару.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колата ти в профила е '98 г. Това означава, че си с евтините огледала.... от 200 лв/брой.
Други те са много хубава, но ням да ти станат, пък и няма да те грееят повече!

Други те са много хубава, но ням да ти станат, пък и няма да те грееят повече!

- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Не плащат застрахователите - само счупено! Електрохроматичното огледало е 650лв+ и се захваща малко по-различно, но е заменяемо с обикновенно.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2