датчик за външна тем. е36 /решение ефтино
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
датчик за външна тем. е36 /решение ефтино
Пичове ходих в авто плюс за датчих външна тем. и само оприг. 52лв .Днес ходих до една морга и реших да пробвам с датчици от други коли и намерих подходящия и ефтин ..........няма да казвам от ква кола е само на лични ще пиша ,да не се възмутите от модела ,ако имате интерес и за предни амортесъори пак ефтино и доказано ми пишете да ви кажа.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
все сме големи гъзари,на гол задник!
като има евтина алтернатива,що да не пробва.....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
бмв
Пичове ,не караме нови БМВ та ,аз лично сам я избачкал мойта и знам че нее лесно да извдиш 50лв за нов ,като има и друг ефтин вариант .Мислех че трябва да сме си от полза ......,а аз знам каде има хубави сервизи и нови турски части за много пари...неам думи...
Последна промяна krasi_bmw на 13 Май 2007, 23:24, променена общо 1 път
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Ми напиши за какво става на въпрос все пак на някои може да му се наложи и след една година примерно и е хубаво да си седи в темата.
Re: !
pavlin_e30 написа:все сме големи гъзари,на гол задник!
Не бре нема лошо да мине по-тънко, просто незнаеш на колко време е този дето го купуваш и може и да ги сменяш всеки месец. Може и да има проблем в показанието кое колко е вярно. Все пак подава накакъв сигнал на компа който ти го показва някъде. Все пак ако е направен за Форд може и да показва с накаква разлика при БМВ. Смяната на буксата също отнема време нерви и пари (може да са 2лв ама нали се циганиме и ще ги смятаме.). Като попаднеш на калпав датчик втора ръка и после си купиш от още по-различна кола - аре пак сменяй буксата, че мое да влезне иначе вода и късо и ... лошо.
А така хем знаеш че ти е нов датчика хем само го "забиваш" на мастото му и му "щракваш" буксата и всичко това още пред магазина и него мислиш доста време занапред. !!!
P.S.
И не, не съм "Гъзе с кинти от мама и тата", аз също сам си изкарвам парите и сам разбрал от опит следното:
"Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща." - Английска поговорка
На обедната почивка слезнах до колата и турих една, от -37 падна на -35 след няколко минути пак проверка -26.5 и така. Хапнах и като се върнах да я проверя беше си на + 30.5 C, погледнах един друг живачен термометер и то си беше точно на толкова.
П.С. Pt 100 се оказа че не става след извесно време заби на +50 C
swh_bmw написа:На обедната почивка слезнах до колата и турих една, от -37 падна на -35 след няколко минути пак проверка -26.5 и така. Хапнах и като се върнах да я проверя беше си на + 30.5 C, погледнах един друг живачен термометер и то си беше точно на толкова.
Еми аз като ви говоря нема кой да слуша, ама нищо ще се научите

Kris написа:pavlin_e30 написа:все сме големи гъзари,на гол задник!
"Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща." - Английска поговорка
Има си изключения . Аз като си поръчах ангенажна верига SWAG и дойде едно към едно с оригиналната за 80лв. В дару ми искаха 240 ?!?!? е не съм толко богат да плащам Х3 за едно и също нещо

66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5