Благодаря

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 18 Апр 2007, 10:22

bmwdriver написа:Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
харесва и каквато може да поддържа.Важното е да си помагаме на пътя,
а не да се делим според марката ;)

Принципно си прав, но все пак маааааалко пропаганда няма да навреди. ;) :lol:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Re: Благодаря

Мнение от Burningparis » 11 Май 2007, 14:09

Fiat Bravo написа:Здравейте!
Аз съм колега от форума на Фиат.
Искам да изкажа благодарност към 2ма анонимни собственици на БМВ-та.
В събота пътувах с приятелката си за Велинград и след Костенец претърпяхме инцидент - спуках 2 ( две ) гуми. Поставих си чинно триъгълника и зачаках Пътна помощ.
За 2 часа на пътя помощ ми предложиха 4 души. Първите два автомобила които спряха бяха БМВ - първо една 5тица, малко по-късно и една 3ка. Това ми направи много голямо впечатление предвид мнението което битува за хората с лъскави коли ( а и 2те БМВта бяха нови и лъскави :) )

Искам да изкажа огромната си благодарност към хората които показаха колегиалност и желание за помощ.
Благодаря им, не знам дали посещават форума и ще видят това, но може и вие да приемете благодарностите ми :)

Безаварийно каране на всички.

Евала Пич!!! Дай боже от сега нататък само здрави гуми и безавариино!!! Евала и на колегите, аз силно подържам това да си помагаме по пътищата без да слагаме преграда между марката на возилото!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 13 Май 2007, 22:47

Е айде ако не БМВ поне мини на Алфа поне.Аз съм фен на БМВ и на Италки ама ФИАТ са си доста зле за мое съжаление.Карал съм Tipo 1.6 Tipo 2.0 sedici valvole,Bravo 1.8 16V.На старт само Bravo-то се равнява на BMW и дотам.Отстъпват по всички показатели.Обаче Италки-те са красиви и евтини.При Алфа нещата са малко по различни.

Предишна

Назад към Основен Форум