новият стар проект
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
бях обещал снимки но все не ми оства време в подготовка за събора и с м3-ката
но все пак ето няколко снимки след диетата и все още ще махам и олекотявам, резервуарите трябва да изчезнат заедно с доста други работи. Шибидаха се оказа доста тежък, за сега мисля да не пипам вратите ,че не ме кефи да дрънкат и да не се затварят.
Междо другото кажете от каде да купя щипки за предния капак, защото ще бъде от смола и пексиглас за задните странични джамове.
предната маска е от червената е21-ца на Стефчо , Неопринт
но все пак ето няколко снимки след диетата и все още ще махам и олекотявам, резервуарите трябва да изчезнат заедно с доста други работи. Шибидаха се оказа доста тежък, за сега мисля да не пипам вратите ,че не ме кефи да дрънкат и да не се затварят.
Междо другото кажете от каде да купя щипки за предния капак, защото ще бъде от смола и пексиглас за задните странични джамове.
предната маска е от червената е21-ца на Стефчо , Неопринт
- BESSNIA
-
Обухме е21-чката с джантета АТС 15" стари като модел ,но много маняшки скоро боядисани златисти. Очаквайте и снимков матрял.
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
- RP///M.cenitel.org
- Потребител
-
Ице давай снимки ве,да сравним кой кво е отрязал
Special Vehicle Operations Garage feat. Аутяга Хейтър Клуб

Special Vehicle Operations Garage feat. Аутяга Хейтър Клуб
- BESSNIA
-
ей ги на снимките
двата резервуара заедно с тръбите и отдушниците заминаха тая мойта е 323-ка така че има една гедичка повече но реших да я оставя,
двата резервуара заедно с тръбите и отдушниците заминаха тая мойта е 323-ка така че има една гедичка повече но реших да я оставя,
- BESSNIA
-
кажете от каде да купя плексиглас ,че у наше село не мога да намеря нищо. казаха ми ,че в" мосю бриколаж" в софия имало
- RP///M.cenitel.org
- Потребител
-
Тоа панел под задния джам за кво ти е,остави само накрая 2 санта греда.Тия греди на седалките и те само калабалък правят.Аве то от много рязане ше си остане вечно твоя,на мен така ми мирише
.
Аз ще смимам в понеделник да глеаш скрап тиим екстриим.Хомологацията излезна,направо отивам да ги почвам в Топ Фюъл,ебах ги в драгстерите насрани,ше ги скъсам по рисуване,ю бре

Аз ще смимам в понеделник да глеаш скрап тиим екстриим.Хомологацията излезна,направо отивам да ги почвам в Топ Фюъл,ебах ги в драгстерите насрани,ше ги скъсам по рисуване,ю бре

BESSNIA написа:кажете от каде да купя плексиглас ,че у наше село не мога да намеря нищо. казаха ми ,че в" мосю бриколаж" в софия имало
недей се занимава с глупости с тоя плексиглас.. лексана е по-модерна работа, по-лек и по-здрав. а с това, полу-орязано купе, май ще има и ролкейдж?
успех в проекта

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
- BESSNIA
-
Vendetta написа:BESSNIA написа:кажете от каде да купя плексиглас ,че у наше село не мога да намеря нищо. казаха ми ,че в" мосю бриколаж" в софия имало
недей се занимава с глупости с тоя плексиглас.. лексана е по-модерна работа, по-лек и по-здрав. а с това, полу-орязано купе, май ще има и ролкейдж?
успех в проекта
Това лексан за първи път го чувам прозрачно ли и от каде мога да го купя, освен това куето съм го рязал но и доста остана искам все пак да бъде кола, дори няма да пипна шофиорската врата не искам да се клати и да се затваря като селски кенеф вратата. А тя така или иначе се знае че ще е по бавна от пловдивската и двигатела ми е по слаб и купето ми е 323-ково и не искам да режа никакви гредички.
Роска тая греда под задния джам искам да държи страниците да не се съберат, и разпорна щанга ще има но това под джама няма да го махам. А и за сега не съм одрязал нищо което да не може да се възтанови или да е свързано с отслабване на купето.
Аиде чкам снимки на ваща
Абе ваща има ли ръчна и се чудя да махна ли мойта, все пак махаш жила тръбички накладки тоя лост сигурно е 2- кг
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4