Е, не ми върви на високосна година и това си е!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Е, не ми върви на високосна година и това си е!!!
Аман от ядове като дойде високосна година
На 3.01.04 бях на войнишко изпращане - помлях предния спойлер, изкривих си и задния калник. Залепих спойлера, оправих и калника.
На 17.01 бях на рожден ден - счупи се долната планка на амортесьора и колата увисна. Затрих си и гърнето и сега колата реве като ранен звяр. Оправих амортесьора и заебах гърнето.
На 18.01 изтропа десен носач. Добре, че бях купил нов та го сменихме с един приятел.
На 20.01. колата ме предаде - не иска да запали и се наложи да си ходя пеша от работа. На другия ден запали без никакъв проблем.
Боже, какво ли ме чака още

На 3.01.04 бях на войнишко изпращане - помлях предния спойлер, изкривих си и задния калник. Залепих спойлера, оправих и калника.
На 17.01 бях на рожден ден - счупи се долната планка на амортесьора и колата увисна. Затрих си и гърнето и сега колата реве като ранен звяр. Оправих амортесьора и заебах гърнето.
На 18.01 изтропа десен носач. Добре, че бях купил нов та го сменихме с един приятел.
На 20.01. колата ме предаде - не иска да запали и се наложи да си ходя пеша от работа. На другия ден запали без никакъв проблем.
Боже, какво ли ме чака още

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
твоита пак много изкара, не са мнго хората, дето ходят със счупен лагер на коляновия вал до морето и обратно и то без да страдат от банво каране....
а аз за моята какво да кажа, като не държи никакви течности освен бензин и течност за чистачките, всичко останало го плюе ......
а аз за моята какво да кажа, като не държи никакви течности освен бензин и течност за чистачките, всичко останало го плюе ......
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ама вярно е това - малка е колата на Ати
Тя дори още не може да ходи...
Но като я хване
бат' Кулчо за ръчичка, как тичка!
Че дори и голфчета изпреварва...
Ати, отглеждай я по-бързо, че...

Тя дори още не може да ходи...
Но като я хване
бат' Кулчо за ръчичка, как тичка!
Че дори и голфчета изпреварва...

Ати, отглеждай я по-бързо, че...

ati написа:твоита пак много изкара, не са мнго хората, дето ходят със счупен лагер на коляновия вал до морето и обратно и то без да страдат от банво каране....
Е, да. Ама тогава май добавките ми преебаха нападението

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Пабло-да, явно че това е пробелма, наистина ще трябва да порасне
Ландшарк- :mha: :mha: :mha:
така си е, с такъв настойник далеч ще стигне моето бебче

Ландшарк- :mha: :mha: :mha:
така си е, с такъв настойник далеч ще стигне моето бебче

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
6 мнения
• Страница 1 от 1