Doorboards за Е30 ???
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Doorboards за Е30 ???
От извесно време ме мъчи че отпред почти нямам музика, поради простата причина, че определените места за говорители са ниско в краката и са предвидени 13см. говорители, което е достатъчно за нормално озвучаване ама не и за моите цели. Разрових се из нета и намерих 2-3 варианта за изработване на doorboards или вграждане на колони в специално изработени кутии във вратите, но инфото е много оскъдно, ако някой го е правил или е виждал хубав линк с повече обяснения и картинки моля да сподели.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
виждал съм на Е21 правено нещо подобно от ПДЧ във вратите за 16см. говорители, но беше доста нескопосано.
Иначе мисля че може да се изработи нещо от МДФ+някакво фолио отгоре, но ще трябва да се осакати коарата вратата
Лицето на МДФа (към 30мм) можеда се изшлайфа по линията на вратата с опредлена форма, която да се припокрие с цялостната линия на колата, но с каква форма не ми идва в момента на акъла.
Може да се направи нещо интересно.
Иначе мисля че може да се изработи нещо от МДФ+някакво фолио отгоре, но ще трябва да се осакати коарата вратата

Лицето на МДФа (към 30мм) можеда се изшлайфа по линията на вратата с опредлена форма, която да се припокрие с цялостната линия на колата, но с каква форма не ми идва в момента на акъла.
Може да се направи нещо интересно.
2 мнения
• Страница 1 от 1