книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Май 2007, 8:58

Дилян Пенчев написа:
Явор написа:а аз догодина,ще закарам ДЯДО да мине 6 опонента :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нищо,че пика и сере у торбичка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти може би си се метнал на дядо ти в карането и той както и ти най-вероятно няма да успеете и 6-ма да минете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
видяхме те , създателю :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Май 2007, 9:06

Дилян Пенчев написа:И ти ли бре момко :mhihi: Лъзгането си е лъзгане, карането по писта си е каране по писта! За мен няма по-голям кеф от това да режеш шиканите и да усещаш страничното ускорение и автмобила си и така обиколка след обиколка! Според мен пък Италянското преследване е най-големия кеф от целия ден! Докато другото е запълване на време и чупене на коли това е майсторлък и удоволствие!

Стига с тея БМВ било за това не било за онова - ако БМВ не е за каране по писта за какво е?!?

Съгласен съм че италянското е най готино обаче само за шофьора, за публиката няма нищо зрелищно защото не изглежда интересно от страни а сао когато си в колата, така че догодина може би ще е по добре да бъде в края на програмата за да може хораат които не искат да го гледат да не чакат 5 часа за да се стигне до по интересната част от програмата ;)
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 03 Май 2007, 9:40

Дилян Пенчев написа:И ти ли бре момко :mhihi: Лъзгането си е лъзгане, карането по писта си е каране по писта! За мен няма по-голям кеф от това да режеш шиканите и да усещаш страничното ускорение и автмобила си и така обиколка след обиколка! Според мен пък Италянското преследване е най-големия кеф от целия ден! Докато другото е запълване на време и чупене на коли това е майсторлък и удоволствие!

Стига с тея БМВ било за това не било за онова - ако БМВ не е за каране по писта за какво е?!?

Мислех си че съм само аз... :ok: :yes:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Май 2007, 10:24

Не сте само вие :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 03 Май 2007, 11:12

На мен това ми беше първи събор , а и само от месец имам баварец (не че не съм почитател от много години) , така че мозък за организацията няма да раздавам.
Само ще кажа , че за мен италиянското си е интересно - да смазах се да стоя прав и изгорях като да съм бил на Еверест , но това е възможността да се види кой колко може да кара и колко му е подготвена колата.
Сега сигурно ще получа маса освирквания , но за мен дрифта е безмислен. Не оспорвам, че е необходимо майсторство за да го направиш както трябва и че е ефектен за гледане. Но какъв по дяволите е смисъла - някой да е виждал кола от F1 , DTM или ITCC да взима завоите с хлъзгане , освен когато шофьора е оплескал нещо.
Така че в заключение - на събора имаше достатъчно много хора и всеки си има някакви интереси. Значи ще е хубаво да се измислят още дисциплини , за да не се запълва времето с такива , които са интересни на някоя група.

Поздрави на всички организатори , участници и посететители в 6-тия национален събор.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Май 2007, 12:04

ООООООООООООООООООО богове :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Май 2007, 12:06

sonny написа:ООООООООООООООООООО богове :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
титани :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Май 2007, 12:10

добре, чебеше една 14ка да има кво да гледаме

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 03 Май 2007, 12:15

[/quote] видяхме те , създателю :mhihi:[/quote]

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 03 Май 2007, 12:28

Са, за Италянското съм напълно съгласен, че беше ГРАНДЕ глупост-за тези, които карат е мое да е готино ма за тея дето седяха отстрани 5 часа и само гледаха некви коли да минават беше ебати тъпнята-добре, че беха ///М-ките да покажат истинските коли какво правят....Трябваше зрелищните неща като дрифта и драга да са първи, а пък после който иска да се преследва ако ще и сам...ебати!!!!

Иначе ВСИЧКО друго беше супер-хотели, басейни, храна, пичици, малоумни полицаи :mhihi: , Любо (завъра :mhihi: :mhihi: :mhihi: ), Явор и компания.....екстра изкарване!
.........еееееееех тия ///М-пауъри :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Май 2007, 12:35

Аз не бях на събор, а на среща с приятели, но за това си и дойдох де :) Иначе май беше по-добре в някои отношения от миналата година, а в други по-зле.

- Не виждам проблем всеки да си залепи стикер на каквато и да е кола. Това е все едно да вземем бмв-то на някой, защото е селянин. Тук няма банове. Естествено никой злепоставил клуба не би трябвало да има стикер.

- Нямам представа какво е било на пистата, защото въобще не гледах, а зяпачи винаги ще има дреме ви :)

- Не ми хареса, че колона нямаше, а и освен тва миналата година беше по-добра. Едно от нещата заради, които идвам на събор е пътуването в колона. Харесвам погледа на хората из градовете и респекта, който излъчваме.

- С настаняванетов всичко бе добре замислено и имаше за всеки, според нуждите както каза дизела. Само, че как се объркахме в този малък град и си търсихме хотелите по 30 мин. :mhihi:

- Преди тръгване някой от ръководителите трябва да говори с мегафон пред всички и да се уточнят някои основни неща, както миналата година се опита да направи Георги Пенчев и някои го слушаха, а други не.

- Полицаите просто се гавреха с нас. По закон нямат право да спират повече от една кола, а бях свидетел на тру спрени едновременно и летяха пачки...

- Предполагам, че на никой от организаторите не му е било лесно и ги поздравявам всичко. Аз не успях да организирам 10 души, пък да не говорим за толкова много, така че ги разбирам.

- Хареса ми, че този път тва самолетче носеше наше знаме, а не някое рекламно.

- И последно в спомените ми като най-велик събор ще остане този през 2003-та година, когато наградата ми за трето място за най-запазено Е30 беше едно листче. Което все още ме прави щастлив като го гледам. Мисля, че за това говореше и Були... Наистина бяхме в пъти по-малко коли и хора, но тогава беше най-чисто и истинско. В момента, в който се появиха разните награди се появиха и първите караници.

Иначе респект към всички, аз си изкарах добре 8)
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Май 2007, 12:40

Явор написа:
Дилян Пенчев написа:
Явор написа:а аз догодина,ще закарам ДЯДО да мине 6 опонента :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нищо,че пика и сере у торбичка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти може би си се метнал на дядо ти в карането и той както и ти най-вероятно няма да успеете и 6-ма да минете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
видяхме те , създателю :mhihi:

А ти къде беше бе шкембе мухахахахахаха
Скоро време ще ти трябва май седалка ,специално изпълнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Яжте си кебапчетата там на тревата и незнайте много :mhihi: :mhihi:
Пистата за вас там зад оградата , с много малки изключения е като непалски език ;) освен да правите разни интриги и да бръщолевите друго не можете и незнаете :!:
Смотаняци :ahah:

Георги Пенчев
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.........

Мнение от Тоо Cool » 03 Май 2007, 12:56

Ееееееееее пичгага Пенчев, тва не мислиш ли, че беше малко грубо дееба!!!! :evil:
Аз не съм казал нещо за хората на пистата нали? Ама и аз бях при тия дето ядоха кебапчетата на тревата и беше чудесно! Пистата мое да ми е като непалски ама кво от това? А?
Но не обиждам другите нали? Уважавам те и то много и мисля, че това просто не си ти!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Май 2007, 12:57

Да, и аз се обидих, а предполагам и други... И не правим интриги, а се опитахме да те защитим преди от такива ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Май 2007, 12:57

евала :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата