Помощ колеги!!!!!!! Гумено тракане от задна дясна гума.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ колеги!!!!!!! Гумено тракане от задна дясна гума.

Мнение от JSB » 02 Май 2007, 20:58

Фен сам на BMW и занам че има защо, но един много старнен проблем ме озадачи. Значи когато автомобила преминава през по резки неравности се чува едно гумено/пластмасово потракване (като на онези топчета с важе дето ги имаше едно време дето си ги тракахме на праста), не сам ходилна сервиз, но сам на принципа първо опитаи сам и после при маистор(за по дребните дефекти разбира се).
Искам да кажа че сам очаровна от форума защото като имах Е36 които не вдига6е пове4е от 120КМ/Ч си реших проблема с помоща на форума(Ходих при маистори,диагностика и какво ли не, едни казаха инжектор дуги електрониката трето горивна помпа, но във форума прочетох че може да е разпредлителня вал и тои се оказа).
Разчитам на помоща ви.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 02 Май 2007, 22:12

виж гумата за наранявания да не опира тя някъде ...

аз имах странни звуци идващи от задна дясна заради проблеми със сътабилизиращата щанга ( пичовете в булинс при смяната на носача забравили да я и сложат болта... :confused: )
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар

Мнение от JSB » 02 Май 2007, 22:28

Гумата е 205/16/55 , и аз така си мислех и смених предната със задната,но нямапромяна, а по задното окачване няма интервенции от както сам я взел.

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

дд

Мнение от krasi_bmw » 23 Май 2007, 18:54

тампон на надлъжния носач ,до прага ,по принцип несе къса ако си карал леко а се отлепя и се измества ,почва едно тракане гадно. тва е един от вариантите ,опиши по подробно ...

Назад към E46