книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Май 2007, 22:43

Явор написа:
TheBoss написа:
GIORCETO написа:... ( а Босев пиян:) ...

Това пък го видях чак сега(препрочитах написаното). Виждал си ти "пиян Босев", не ме предизвиквай, че следващият път когато реша да се напивам щ'та викна да гледаш. Ма после да не викаш: що ли трябваше на баир лозе? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
беше мъртъв,не пиян :mhihi:

Яворче, май си прав брат. Ама възкръснаааааааааааааааааах :mhihi: Кой казва, че бирата е вредна? В отделни случаи помага :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 01 Май 2007, 22:47

намокри ми очилата дееба :mhihi:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Май 2007, 22:57

мързи ме да чета целата тема но само едно ще кажа ако някои не го е казал преди мен
другия път сложете една Е30ка да води колоната та да може да се движим в калъп .. щото е по ефектно и се забелезва от далече ;)
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Май 2007, 23:00

speedmaster написа:намокри ми очилата дееба :mhihi:

Щ'и дам гидюрийка да са забършеш бря. Ма да я изпереш кат ми я връщаш. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Май 2007, 23:22

TheBoss написа:
speedmaster написа:намокри ми очилата дееба :mhihi:

Щ'и дам гидюрийка да са забършеш бря. Ма да я изпереш кат ми я връщаш. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ето виждаш ли .. аз като ти казвам че се беше смазал ти не вярваш ;)

Но с две думи беше мноо яко ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 01 Май 2007, 23:36

Колеги евала правя на всички за организацията.Нищо,че не бях,но се радвам,че има толкова щастливи хора.Само не одобрявам допускане на момчето на 15,нище че е мн добър,но все пак е неоправдано според мен ;) Трябва си проверки за книжка и т.н. недай си Боже да стане нещо ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 01 Май 2007, 23:37

GIORCETO написа:Организацията беше Перфектна, Албена беше перфектна ( а Босев пиян:) ) всичко беше много добре направено и организирано. Кофти беше че и първата вечер не можахме да се съберем всички на едно място но може би точно заради това се получи доста по силна втора вечер.
Конкурсите бяха много добре сложени във времето.

КРИТИКУВАМ - Миро, Войков и Кашалота който след вечерята с награждаването наговориха куп глупости на Петко и никои не ги записа!!! :) :mhihi:

Сори,че чак сега се включвам ама не си прав...всичко което казах си е чиста сълза,няма глупости...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Май 2007, 23:39

Тогава ти дължа най-искрени извинения !!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар

Мнение от Kashalota » 01 Май 2007, 23:39

Bavarishe написа:Колеги евала правя на всички за организацията.Нищо,че не бях,но се радвам,че има толкова щастливи хора.Само не одобрявам допускане на момчето на 15,нище че е мн добър,но все пак е неоправдано според мен ;) Трябва си проверки за книжка и т.н. недай си Боже да стане нещо ;)

Ачо ако беше там щеше да разбереш защо е направен съответния компромис...ако смея да цитирам Ди-Джей Маймунката малкия"Направо ни сроши главите"
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар

Мнение от Kashalota » 01 Май 2007, 23:40

GIORCETO написа:Тогава ти дължа най-искрени извинения !!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А не...извинения ни ям ,ни пия

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 01 Май 2007, 23:42

DrivinGGoD написа:Абе вие чувате ли се?! Дайте да махнеме Италиянското,да махнеме Драга и да се събираме само в кръчмите...а може и само с няколко коли да ходиме за какво са ни BMWта...Хора за пореден път повтарям това е BMW общност и сме се събрали заради колите там...а не да се напием безпаметно и да правим простотии...За мен Италиянското е едно от най-интересните неща от събора...по този начин се вижда кой кара и кой не и точно за какво са направени тези коли...Були,моето уважение,но като не ви харесва недейте да идвате...Не знам какво толкова ви бъркат всички тези спонсори и т.н. но според мен прекалявате...събора е за да се съберем около колите си,да ги сравним и премерим,да излъчим най-добрите и да покажем на какво са способни...а не да се гледаме кой как изглежда в колата си и как седи в кръчмата...Колкото до зрелищата мисля че волната програма и останалите простотии които се направиха покрай пистата и на нея с колите са предостатъчни...Все пак ако трябва всичко да е за публиката трябва да си назначим професионалисти като на работа и да правят шоу за публиката...в събора участваха ентусиасти със собствените си коли и както и за мен така и за тях няма по-голямо удоволствие да участваш в състезание като Италиянското и драга...

Аз съм изключително доволен от всичко...през цялото време кипях от адреналин и усещането беше страхотно...В организацията не забелязах сериозни пропуски...всички пропуски бяха в рамките на допустимото...Евала момчета...Знам колко трудно се прави всичко това и вие се справихте...

някъде там по средата на текста си сашо мнооого бъркаш и ама мнооого ми се иска да ти докажа че бъркаш,но като се замисля то е достатъчно да спомена цифрите на няколко предишни събора.
после след като е наи важното да се съберем кво пак ми изтъквате спонсорите?

в пропускателния режим за самата писта също имаше нещо гнило.
много хора които искаха да излязат за да се докажат срещтнаха съпротива,но за сметка на това гледахме едни и същи коли както и невръстен шофер(без да оспорвам качествата му).

тука следва да вметна един скандален въпрос,но смятам първо да го обсъдя с някои по близки хора така че ще почака.
уважения към лъки,леон и босев уважавам ви,но виждам че някои се опитва да ви подхлъзне.пожелавам ви да не се поддавате на тези хора.колкото до мен знаете че си лая и то не е за лошо,просто това което се коментира в моите среди няма как да го знаете и затова се чувствам леко отговорен като техен говорител.не претендирам за нищо,но някои хора вярват в мен и в това че съм по навътре в нещата

п.с НЕ СЕ ПИшЕ "ХИСАРЯ",А "ХИСАР"
това на колко места освен номера бе объркано?
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 01 Май 2007, 23:50

Няколко мисли по събора:
1. Искам да поздравя всички които се включиха дейно и от УС и от
членовете и от феновете за да се проведе тазгодишния събор.
2. Виждам, че доста от участниците са имали проблеми с полицаите в
Хисар. Моето скромно мнение, е че надали проблема е в някой друг
а не в самите нас. Аз съм от петък там и си тръгнах днес (вторник) в
ранния следобяд и за целия период от 5 дена дори не бях спрян за
проверка, така че нека понякога да се опитваме да видим грешки и
в нашите "скромни"действия.
Смятам, че съборът бе добър, но както винаги ще има доволни и
недоволни, както и обидени. Нека гледаме напред и се постараем
да изчистим грешките и недоразуменията за следяващия събор.
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Май 2007, 0:38

Kashalota написа:
GIORCETO написа:Организацията беше Перфектна, Албена беше перфектна ( а Босев пиян:) ) всичко беше много добре направено и организирано. Кофти беше че и първата вечер не можахме да се съберем всички на едно място но може би точно заради това се получи доста по силна втора вечер.

КРИТИКУВАМ - Миро, Войков и Кашалота който след вечерята с награждаването наговориха куп глупости на Петко и никои не ги записа!!! :) :mhihi:

Сори,че чак сега се включвам ама не си прав...всичко което казах си е чиста сълза,няма глупости...

той критикува не това, което си казал, а че никой не ги е записвал :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 02 Май 2007, 0:58

Engi написа:
Kashalota написа:

Имам един 3 минутен запис :mhihi: ;)

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 02 Май 2007, 1:45

Engi написа:
Kashalota написа:

Имаше уши навсякъде около ВАС .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А на Войков жена му как сладко си я приспахте с тия ваши "майчини" ... :winky: :winky:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата