книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Май 2007, 21:24

madpetio написа:E тва е отговор и позиция.

Илиян е на ниво, както винаги :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 01 Май 2007, 21:34

бате аз ти балгодаря 4е наи накрая някои излезна и каза 3 благи думи от оправителния савет и се радвам 4е си ти ,от спонсорите никои несе оплаква те са просто идеални и перфекни сяка година се по разли4ни дано станат още пове4е догодина ще има и един още живи и здрави
оба4е не деи мисли и обижда имано тези няколко ентусиясти защото цяла идея се гради на малките хора те са хората с сарца те дават мило и драго за марката бмв те немогат да спят по цяла нощт и сарцата им бият само при мисалта за рева на мотора било и то 1.6 те са хората които усещат наи силно емоцията и ентусиязма ,напълно подкрепям були и винаги сам смятал толва за правилно 4е не бмв клуба са феновете а малките ентусиясти около тях като мен дори те носят вестите на сам и натам колко хубаво е си4ко и как твзи коли горят в сарцата ни и сабират и нови и нови приятели и фенове на на бмв вие одавна забравихте какво е реват на м10 м20 и м40 моторите ,вси4ките карате супер яки коли луксозни евал аз изкам си4ките да карат м5 м3 и си4ко що е с м а аз да си карам моита е34 но недеи говори така за малките ентусиясти защото си4ки запо4нахте от там и балгодарение на това което станахте като хора издигнахте този клуб в един култ за по4итание сарде4но евала от мене и браво сяка година в редиците ви идват се по силни колтурни истински хора с 4исти погледи и възгледи за нещата които правите като организация
и дано варви се по напред и по нагоре но молабата ми е вслушваите се и в малките хора те са гладни и не са заслепени от си4ко това те са онези които остават наи наранени а щом смяташ 4е няма нужда да се вслушвате в тах ваше право просто направете живи и здрави програмата догодина пуснете я в некаф фаил и да си правим сметка кога да доидем на мероприятието защото италианското преследване е краино интересно за вас но ок но за малките ентусиясти като мен които за 5 години вложих 22 хилати лева в тази кола и за мотор и си4ко и пак ще давам занапред просто е празно време загубено моща на бмв е в това да варви с вратите напред в завоите и на правите отсе4ки помислете върху това шоу там е силата на колите ни ето затова бих си гръмнал мотора пак

неме рабираи погрешно а правилно макар и да не сам в вашите редици на клуба вси4ки вие сте моето семеиство което оби4ам и винаги ще дам си4ко то себеси да бъда там кадето има нужда от мене

дизелбои един малък ентусияст
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Май 2007, 21:45

Не си ме разбрал. Далеч съм от мисълта да подценявам и най-малкия ентусиаст. Видяхме, например, какво направи едно 14-годишно момче с мега-изгнила Е30 в така презряното от вас италианско преследване. Казвам само, че трябва да има за всекиго по нещо. И ако другото не му е интересно, да използва времето да хапне кебапчета или да разхлади с една бира. На много хора им е иснтересно карането по писта, на други драга. Първото е повече в духа на БМВ, но тов ане значи, че трябва да се откажем от второто. Просто бъдете толерантни ;)
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 01 Май 2007, 21:53

dizelboy написа:...

Не съм присъствал на събора, нито на седмичните срещи, нито на някоя "Бояна", но това ме докосна до сърцето :yes:

Поклон :bowdown:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Май 2007, 21:57

Адашче, нека и аз отговоря на твоите упреци.
Квалификацийте не може да се правят предния ден, понеже много хора идват едва на пистата. Това естествено води и до решението да се направят и свободни тренировки същия ден. В събота имаше такива, но какво стана? Повечето хора просто "пързаляха" по пистата. Имаше 65 записани за състезанията. На италианското се пуснаха 45(имам разпечатки за това). Свободната тренировка завърши за 45 минути(с цената на един грандиозен скандал между мен и Жоро Пенчев, за което аз искам да му поднеса моите извинения. Обидих го незаслужено, но всички бяхме напрегнати до краен предел). Квалификацията мина за около 1 час и 15 мин. Общо цялото състезание продължи около 3 часа. А какво се случи с драга? Ами просто тия, които искахте да си трошите колите(както ти каза) бяхте една шепа хора. За 25 минути бяха направени 85 старта. Ако държиш на точната бройка на колите участвали, утре ще ги сметна по разпечатката. И веднага след драга всички "семкаджии" се метнаха по колите и изчезнаха. И наградихме 15 годишното момче-феномен, което заслужаваще 3000 души да скандират неговото име пред едва 100-тина ентусиасти. Замисли ли се поне за миг за него??????? Аз съм сигурен, че той не е дошъл за да търси слава. Но заслужава много по-голямо признание от всички нас. Ти например запомни ли неговото име? НЕ!!! Както и всички останали. Но всеки ще помни, че е имало един младеж, който изкърти мивките, фаянаса, теракотата и т.н. на всички нас. Но той не влезе във форума да реве, че не са изчакали награждаването му. Даже се чувстваше неловко на стълбичката когато му връчиха наградата за най-добър дрифтър. Вземете пример от това невръстно хлапе, спрете да се изтъквате, кой какво е направил или кой какво е изтървал. Животът е низ от компромиси, но истински богат е този, който дава и не търси нищо насреща.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Май 2007, 22:00

TheBoss написа:Животът е низ от компромиси, но истински богат е този, който дава и не търси нищо насреща.

Босев ве ..... из цялата тема не видях никой де се е изтъквал за нещо та закакво го пишеш това заедно с мъдрия житейски лаф ;)

Ай стига ве ..... :D

Споко. :winky:

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 01 Май 2007, 22:06

Забравих да благодаря на Милен MS и другите момчета, които ми помагаха да подреждаме колите по време на свободната тренировка, квалификациите и самото състезание. И за се извиня на клегите, които навиках при подреждането на колите. Но понякога само с добра дума не се получаваше. Всички бяхме изнервени, може и да сме си изпуснали нервите(аз лично поне няколко пъти). Със сигурност сме изпуснали някой да мине втори път, но не е било нарочно. Имаше твърде много еднакви като цвят и визия коли, основно Е30-ки, а да не говорим за "Търново дифт тийм"-всички с купета, всички с тъмни стъкла и всички с надпис на едно и също място :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: (не обвинявам никого, ако някой е минал метър - това е мой пропуск)
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Май 2007, 22:06

асене,таман тва щях да напиша :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 01 Май 2007, 22:11

Леле кво стана,кажи кво стана а? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А кво може да стане....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Май 2007, 22:16

Leon написа:1. Организирана колона от София към където и да е очевидно повече няма да има. Събираме се, тръгваме заедно и всеки пътува сам за себе си. Явно не можем да си наложим да правим нещо заедно, всеки иска да е тариката. Имаше много трафик, което ни затрудни допълнително. Просто няма да си лепим лепенките на тръгване, а когато се съберем на място. Няма смисъл заради един джигит в "колоната" да се лепне етикета "джигитите от БМВ клуба пак правят свинщини по пътищата". Така че край с колоните, докато не покажем някакво самосъзнание в "дезорганизираните" пътувания за мероприятия ;)

3. Аз лично накарах спрелите коли след слизането от магистралата да потеглят към Хисаря, защото блокирахме движението. Всеки спря както му падне и в един момент бяха заети 2 ленти и половина и всеки момент щеше да стане беля. Повечето коли се бяха изтеглили, когато пристигна патрулка с 4-ма кисели полицаи, очевидно повикана от възмутен шофьор, едва проврял се между нашите коли и островчето между лентите (на което също имаше коли). Извинявам се лично на групата от Ст. Загора и Казанлък, аз казах на хората да тръгват, но иначе щеше да ни се развали събора още преди да в почнал!

Явно след това пътуване всички БМВ-та бяхме като белязани т.е. нарушители или потенциални нарушители. Полицаите въобще не се поколебаха да запишат имената на всички спрели автомобили /да се чуди човек защо спирам ... солидарност :shock: /. По-добре е да няма пътуване в колона. В Хисар май бяха предупредени за това което ще последва и за това се държаха така

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Май 2007, 22:19

© написа::shock: А аз се чудя защо бяха така кисели още в събота в 16.00ч...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 01 Май 2007, 22:22

Аз също искам да се извиня на Старозагорци, за това, че не сме ги изчакали, но не от името на клуба а ЛИЧНО. Признавам, че е моя грешка, и въобще не съм забелязал, че има точно определен час за среща на Калояново и, че ние сме пристигнали преди него. Мойте най-искрени извинения приятели, ако го бях видял, гарантирам че голяма пасмина щеше да ви изчака, нямам какво да кажа в своя защита, освен да обещая да се реванширам в подходящ момент и по подобаващ начин:)
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 01 Май 2007, 22:24

GIORCETO написа:... ( а Босев пиян:) ...

Това пък го видях чак сега(препрочитах написаното). Виждал си ти "пиян Босев", не ме предизвиквай, че следващият път когато реша да се напивам щ'та викна да гледаш. Ма после да не викаш: що ли трябваше на баир лозе? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Май 2007, 22:31

TheBoss написа:
GIORCETO написа:... ( а Босев пиян:) ...

Това пък го видях чак сега(препрочитах написаното). Виждал си ти "пиян Босев", не ме предизвиквай, че следващият път когато реша да се напивам щ'та викна да гледаш. Ма после да не викаш: що ли трябваше на баир лозе? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
беше мъртъв,не пиян :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от baiemil » 01 Май 2007, 22:35

Mislq 4e praz vhoda trqbva6e da puskat samo BMW-ta,kato vleze6 v zonata na sybora da se vizda otvsqkade edistvenno BMW-ta nali e sybor na BMW,no i taka ne bqha malko :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата