книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 01 Май 2007, 19:43

SuPeR_FLY написа:Напълно подкрепям B U L L I и dizelboy :!: Италиянското преследване трябва да е накрая и който иска да си кара там... Това кибичене докато дойде време за интересните неща уморява адски много хората и доста си заминаха :confused: Tази писта омръзва, като се повтаря нещо и то става безинтересно вече :!: Още по-глупаво беше затварянето на най-хубавия завой, на който стоеше публиката :confused: Според мен трябва събора да бъде като автопоход, да се съберат в една точка на България всички коли и да се покара някъде в планината, да се спре единия ден на едното място, да се направят конкурсите, барбекюта, цър-пър, да се повъртим някъде, да се спи в някой хотел с нормални цени, а не като тазгодишните хотели :shock: На другия ден пак каране и това е... 8)

бате не визирах цените на хотелите имаше за секи кои колкото имаше вазможност имаше и ефтини имаше и скъпи но секи според джобаси визирах целата идея на мероприятието албена се беше постарала за си4ко жената ЕВАЛА ДУШАТА ЗА КОЕТО да има за секи според ,но защо си4ко се превърна в цур пър и защо кухата леика явор место да си стопи гумите един от първите хора които ме запалиха по бърнаута вартенето и мириса на гумите предпо4ете да не си 4упи колите и нервите за едната идея и си направи парти тиме и цел ден си по4ива 4овека може да кавате 4ее секъф и да го плюете но помислете добре преди време кои даде ентусиязма кам мириса на гуми и кои имаше наи кухата глава и нему дремеше 4е си 4упи колите ,и си правеше як фън
ИзображениеИзображение
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Май 2007, 19:46

хубаво си беше амамалка корекция в програмата няма да е излишна.миналата година бях на тоя завой който тая година беше затворен а там имаше доста изпълнения.там си беше супер а тая година ида там ида на др.място ами не става....иначе много много БМВта бах ти кефа-един път :!: :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 01 Май 2007, 19:48

Мен лично не ми хареса работата с колоната... много се беше разпръснала. Къв е тоя зор не мога да разбера.. До ОМВ-то на магистралата карах с втората колона и реших да се включа в първата и за да ги настигна ми се наложи да карам с над 200 дори на летището с 240 и ги настигнах с поддържане на тази скорост чак при разклона за Хисар... Щеше да е много по-готино всички да си се бехме движили с 140-150 и едно яко задръстване на магистралата ама то трудно да организираш толкова много хора.. :confused:
There is no replacement for displacement

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 01 Май 2007, 19:49

АЗ пък съм ДОВОЛЕН от всичко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Италянското си ми хареса за тва участвах само на него. Миналата година не участвах щото нямах подходяща кола. Тази година колата ми беше готова не на 100% но участвах...
Във Велико Търново колата ми беше друга концепция и там също участвах.
Така че нека не се пеним,ами за което ни е подготвен автомобила там участваме.
Догодина като няма писта,а само права 400м и не участвам в драга кво после да фана да рева че ми е било скучно ли?

Недоволен съм единствено от това че доста автомобили изпреварват отдясно и вдигат камъчета който бият по талисмана, а тва не е масовка Е30 или Е36. Догодина ще пътува на платформа, а не на ход.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Май 2007, 19:59

dizelboy написа:бате не визирах цените на хотелите имаше за секи кои колкото имаше вазможност имаше и ефтини имаше и скъпи но секи според джобаси визирах целата идея на мероприятието албена се беше постарала за си4ко жената ЕВАЛА ДУШАТА ЗА КОЕТО да има за секи според ,но защо си4ко се превърна в цур пър и защо кухата леика явор место да си стопи гумите един от първите хора които ме запалиха по бърнаута вартенето и мириса на гумите предпо4ете да не си 4упи колите и нервите за едната идея и си направи парти тиме и цел ден си по4ива 4овека може да кавате 4ее секъф и да го плюете но помислете добре преди време кои даде ентусиязма кам мириса на гуми и кои имаше наи кухата глава и нему дремеше 4е си 4упи колите ,и си правеше як фън

Цените ги еби в гърба ама за другото съм много съгласен, трябваше да има повече откачалки да пилят, ама то всичко се обезмисля от толкова много чакане и хората предпочитат да релаксират на сянка и да си пият бирата :) Просто трябва да има разнообразие занапред и да се смени малко програмата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Май 2007, 20:04

Най-добре ще е за да няма чакане италианското да бъде само за коли които успеят да направят определено време на обиколките... Поне според мен де... Сега не разбрах как точно беше...
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Май 2007, 20:10

MaXimal написа:Най-добре ще е за да няма чакане италианското да бъде само за коли които успеят да направят определено време на обиколките... Поне според мен де... Сега не разбрах как точно беше...

Демек да има квалификации предишния ден :?: :roll:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 01 Май 2007, 20:24

SuPeR_FLY написа: Демек да има квалификации предишния ден :?: :roll:

А защо не :?: Сега за квалификациите сигурно отидоха 2 часа през които на доста хора им стана скучно и в крайна сметка Италианското преследване се проточи твърде дълго за да задържи интереса на хората.
Изображение
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Май 2007, 20:25

Организацията беше Перфектна, Албена беше перфектна ( а Босев пиян:) ) всичко беше много добре направено и организирано. Кофти беше че и първата вечер не можахме да се съберем всички на едно място но може би точно заради това се получи доста по силна втора вечер.
Конкурсите бяха много добре сложени във времето.

КРИТИКУВАМ - Миро, Войков и Кашалота който след вечерята с награждаването наговориха куп глупости на Петко и никои не ги записа!!! :) :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Май 2007, 20:38

Според мен голяма грешка тази година беше, че завоят пред публиката беше затворен, така стана малко скучно за всички хора, които бяха струпани там. Освен това 1 час за свободни тренировки на пистата по никакъв начин нямаше да стигне, за да минат всички коли, независимо каква е организацията. Също така малко неясна беше работата с "поничките и лакомствата", в смисъл, че един го пускат на пистата, друг се прибира, а трети в този момент е решил да се върти...Мисля си, че щеше да е по-добре от един момент нататък да се затвори завоя и да се прави шоу. А колкото до италианското преследване-вярно, че за семкаджийте е скучно, но е добре да го има, все пак доста хора са отделили време да си подготвят колите и искат да ги пробват на пистата в някакъв тип състезание. Може би е по-добре италианското преследване да се прави първия ден от събора, когато няма толкова много хора, а вече втория ден, когато всеки е дошъл за шоуто, пистата да се пуска за свободно каране, дрифтове и т.н. Така и всички ще имат възможност да покарат. И не на последно място, няма да е зле да има все повече ///М3-ки и //М5-ци с по няколко чифта гуми :D

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 01 Май 2007, 20:39

stambo_81dg написа:
pepibmwe30 написа:Кой беше пича със Сомбрерото и синията Е30 кабрио с черно борбети.Кефише ме как си беше направил нещо като високоговорител :mhihi:

"buli" i "prostiq" единия със синио а др с зелено кабрио имаха
като на полицаите сирените с високоговорител по 25 лв
на д-град пазара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тамън отивах към завойте на писта Дракон и 2те кабриота пристигат и от Bully се чува по високоговорителят "Ще ви изямммммммммммм :mhihi: " или нещо подобно."Sonny , беше вкарал прическата :mhihi:

Като 2те кабриота пристигнаха трябваше да кажат :
Полиция , цялата бира и скара се конфискува (включително и шатрите ) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Май 2007, 20:50

pepibmwe30 написа:
Като 2те кабриота пристигнаха трябваше да кажат :
Полиция , цялата бира и скара се конфискува (включително и шатрите ).....

.....в полза на държавата... :mhihi: :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 01 Май 2007, 20:57

dizelboy написа:защо кухата леика явор место да си стопи гумите един от първите хора които ме запалиха по бърнаута вартенето и мириса на гумите предпо4ете да не си 4упи колите и нервите за едната идея и си направи парти тиме и цел ден си по4ива 4овека може да кавате 4ее секъф и да го плюете но помислете добре преди време кои даде ентусиязма кам мириса на гуми и кои имаше наи кухата глава и нему дремеше 4е си 4упи колите ,и си правеше як фън

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

вярно е че пропуснах събора, колкото и да не ми се искаше, но в думите на дизела има много истина ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Май 2007, 21:10

Като един от отговорните за тазгодишното безобразие, наречено НАЦИНАЛЕН СЪБОР НА БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ искам да благодаря и за похвалите и за критиките! Ясно ми е, че недоволни винаги ще има. И смятам, че това не може да се избегне, но поне се стремим към съвършенство.
1. Организирана колона от София към където и да е очевидно повече няма да има. Събираме се, тръгваме заедно и всеки пътува сам за себе си. Явно не можем да си наложим да правим нещо заедно, всеки иска да е тариката. Имаше много трафик, което ни затрудни допълнително. Просто няма да си лепим лепенките на тръгване, а когато се съберем на място. Няма смисъл заради един джигит в "колоната" да се лепне етикета "джигитите от БМВ клуба пак правят свинщини по пътищата". Така че край с колоните, докато не покажем някакво самосъзнание в "дезорганизираните" пътувания за мероприятия ;)
2. Аз също имам забележки и бях изненадан от подреждането в някои категории на конкурсите за красота. Имаше жури, то е попълнило конкурсни листа, аз направих изчисленията без дори да гледам кой лист на коя кола е. После обявихме резултатите. Но... смятам,че грешките не бива да обезкуражават никого, напротив. Дори следващата година ще предложа да има някой от УС във всяко жури, за да се следи какво се случва!
3. Аз лично накарах спрелите коли след слизането от магистралата да потеглят към Хисаря, защото блокирахме движението. Всеки спря както му падне и в един момент бяха заети 2 ленти и половина и всеки момент щеше да стане беля. Повечето коли се бяха изтеглили, когато пристигна патрулка с 4-ма кисели полицаи, очевидно повикана от възмутен шофьор, едва проврял се между нашите коли и островчето между лентите (на което също имаше коли). Извинявам се лично на групата от Ст. Загора и Казанлък, аз казах на хората да тръгват, но иначе щеше да ни се развали събора още преди да в почнал!
4. Не мисля, че на пистата е имало "кибичене" и губене на време. Наистина закъсняхме с драга, но това беше заради многото желаещи да правят тренировки за италианскито и свободна програма. А на тези, които са дошли на събора само за да гледат драг, казвам, че другия път могат спокойно да не идват ;) Имаме уверение от Стоилов, че пистата ще е доста променена следващата година и ако събора пак е там, италианското преследване ще е още по-интересно. Махането му от програмата не е опция, поне докато от мен зависи нещо.
5. Не разбрах повечето от градивната критика на Асен, но ще се уточним :winky:
6. Защо продължаваме с недоволството от "спонсори, семкаджии и т.н"? Не виждам какво пречи големия годишен събор на 1,2,3,4 малки "ентусиастки" събора или автопохода, така че повече няма да коментирам темата.
7. Ние сме първия клуб в България, който прави мероприятия от подобен мащаб. Създаваме прецедент, един вид ;) Припомняйте си го винаги, когато ви идва да избухнете в недоволство. Ние се учим от грешките си. Тази година имаше такива, но много по-малко от миналата. Голяма заслуга има участието на повече хора в организацията. Както и повечето приходи от спонсори, които ни улесниха в някои неща.

Надявам се,че бях изчерпателен, но ако има въпроси и критики, с радост ще им отговоря. И накрая, това което казах за семейството на награждаването, го мисля наистина. Смятам всички ви за свое семейство, наистина! Винаги ще има трудности, но те само ни правят по-силни. Или поне така го виждам аз. 8)
Последна промяна Leon на 01 Май 2007, 21:22, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 01 Май 2007, 21:17

E тва е отговор и позиция.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата