книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 01 Май 2007, 15:36

Съборът беше СТРАХОТЕН и организаторите имат още едно ЕВАЛА и от мен !!!

Гледам обаче, че темата е и за критики и ще си позволя да вкарам една лека критика, щото съм дребнав :mhihi:
Нека запалките бъдат следващия път от модел, който може да се зарежда - не обичам да изхвърлям нещо, на което пише BMW :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 01 Май 2007, 16:13

аз искам да кажа моята критика по отношение на организацията
значи кибичихме 3-4-5 часа в очакване на нещо интересно
на парещото слънце и накрая не издържахме и си тръгнахме
краино отегчени
гледаики през те часове само обикалящи коли
а и не минаваха по завоя покраи публиката
просто неможеше повече да издържим при това и прави
примирих се 4е ще гледам останалото по интернета
та до организаторите;
на хората им се гледа шоу и зрелище
тва италианско преследване е пълен жум
на кои му е хрумнало незнам тои е да се запълва времето сигурно

П.С.
и догодина тоо със самолета не го пускаите
закот един пич каза че му създавал напрежение в мозъка а и не само на него
и щял да зима прашката
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Май 2007, 16:17

B U L L I написа:искам да попитам защо софииската колона не изчака нашата колона за да се съберем на карловско шосе :?: доколкото си спомням миналата година аз и другите дремахме половин час да ви чакаме.
...

Ако не си разбрал, точно това беше причината да съм побеснял при спирането си на Карловско. От Ихтиман до Труд съм карал със 180-200 за да настигна водачите, които тръгнаха 3 минути преди мен от София.

B U L L I написа:...
в този смисъл да ви попитам докога ще си мислите че сте наи важни в тоя клуб :?: мога да ви докажа че без нас хората от провинцията няма да има никакъв клуб ,а ще е едно скромно ООД.
...

Ако някой мисли така, значи мястото му не е в този клуб. Нека си направи БМВ Клуб София(Пловдив, Хасково, Куртово конаре и т.н.) Сам знаеш колко ви уважаваме и колко пъти сме се събирали някъде из България: 5 коли от София, 3 коли от Ст. Загора, 5-6 коли от Пловдив, Сливен, Варна и т.н. Както едно събитие не се е състояло, ако не е отразено в медиите, така и един национален клуб не е национален, ако в него не присъстват хора от всички краища и категории. И всички в него трябва да са еднакво ВАЖНИ.

после,цял ден на пистата няколко коли запълваха вниманието на семкаджиите,кому бе нужно това :?:

ако толкова държите на това италянско преследване тая глупост,то значи ще трябва да си затворя ушите за да не чуя от някъде че и другата година на др. събор ще бъдем на тази писта. ...

Е, това е цената, която трябва да заплатим за популярността. Семкаждийте винаги са искали зрелища. И е редно да им ги осигурим. Иначе ще кажат, че това не е събор.(виж и горното ми мнение).

нещо съм се амбицирал за един сбор без писта и без зяпачи,само бмв и приятели,еитака да докажа че големи работи могат да се получат без спонсори,без писта и семкаджии :mhihi:
...

Нещо като "Чифлика"? :winky: Знаеш ли колко време си мечтая за нещо подобно? Ей така, да ме зарежат на паркинга да се боря с BBQ-то, да си пека кебапчета в дъжда и да се наливам с бира докато другите бръмчат по завоите. А когато дойдат капнали да се нахвърлят на мръвката. После да покажем един на друг какво ново сме усвоили(един да се върти в кръг, друг да влиза под ЗИЛове :mhihi: ). А вечерта, като се напиеме като последните идиоти и да правим "бомби" в басейн дълбок едва 50 см. (ОООООООООООООХ, горките ни задници).
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Май 2007, 17:04

B U L L I написа:искам да си похваля колоната,30 коли с дисциплинирани шофери които освен себе си успяха да опазят и другарите си.

буквално особено в Ст. Загора ... благодарности на Е30-ката която успя да спре зад мен и без АBS, а човека зад нея май не можа така добре :confused:

иначе и на мен ми стана криво, че след магистралата двете колони няма да се съединят и ще се пътува самостоятелно

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 01 Май 2007, 17:55

пропусквателният режим беше доста лабаф :)
имам в предвид там дет двама пенсионери събираха по 2 кинта за вход, караха го пет за четири
Също така можеше да има и някво по забележимо полицесйко присъствие(не сотаджийско) при толкова голямо събиране на хора на едно място и то с автомобили.

Иначе аз и баща ми сме безкрайно доволни от видяното :bowdown:

П.П. Придобих и един чудесен комбайнерски тен :uups:
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 01 Май 2007, 18:41

Абе вие чувате ли се?! Дайте да махнеме Италиянското,да махнеме Драга и да се събираме само в кръчмите...а може и само с няколко коли да ходиме за какво са ни BMWта...Хора за пореден път повтарям това е BMW общност и сме се събрали заради колите там...а не да се напием безпаметно и да правим простотии...За мен Италиянското е едно от най-интересните неща от събора...по този начин се вижда кой кара и кой не и точно за какво са направени тези коли...Були,моето уважение,но като не ви харесва недейте да идвате...Не знам какво толкова ви бъркат всички тези спонсори и т.н. но според мен прекалявате...събора е за да се съберем около колите си,да ги сравним и премерим,да излъчим най-добрите и да покажем на какво са способни...а не да се гледаме кой как изглежда в колата си и как седи в кръчмата...Колкото до зрелищата мисля че волната програма и останалите простотии които се направиха покрай пистата и на нея с колите са предостатъчни...Все пак ако трябва всичко да е за публиката трябва да си назначим професионалисти като на работа и да правят шоу за публиката...в събора участваха ентусиасти със собствените си коли и както и за мен така и за тях няма по-голямо удоволствие да участваш в състезание като Италиянското и драга...

Аз съм изключително доволен от всичко...през цялото време кипях от адреналин и усещането беше страхотно...В организацията не забелязах сериозни пропуски...всички пропуски бяха в рамките на допустимото...Евала момчета...Знам колко трудно се прави всичко това и вие се справихте...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 01 Май 2007, 19:05

Аз понеже закъснях и вече 9.00 бях на Църна Маца ама нямаше никой и засилих с 180-200 и настигнах някакви 2-3 Е30ки и ги минах и давам газз да настигна някой ако имаше и по едно време паднах на 160 и само гледам в страничното огледало 5 БМВ-та се засилили ама Яко и веднага се мърдам и само минаха покрай мене все едно бях спрял.Към 2-3 Е36 , 1 Е39 и 5тото БМВ не си спомням кой модел беше последният от тях беше с 320 Е36 купе и го спряха Полицайте :mhihi: а другите 4ма преди отбивката за Хисаря го чакаха.Кажете кой сте били :mhihi: Видях на една Бензиностанция беше спряла една група от БМВ-та , мисля че беше ОМВ ама не си спомням ама бързах да стигна и не съм спирал да не би да е била софийската група ?(Като минавах бибипках все едно бях на абитуренски бал :mhihi: )
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Май 2007, 19:09

DrivinGGoD написа:....

:OT: Снимката от подписа ти е невероятна!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Май 2007, 19:10

Щом дадено мероприятие е включено в програмата, значи има интерес към него. Клуба е длъжен да осигури за всекиго по нещичко и всеки си избира на какво да бъде посетител или участник ;)

Без спонсори трудно се прави национален събор, още повече когато летвата е вдигната високо. Този вид мероприятия привличат нови ентусиасти, а това е начина да се развиваме, да вървим напред, да има нови и свежи идеи, и най-вече - нови хора.

Това го пиша не за да защитя организаторите, а защото такива са фактите и колегите са действали правилно.

А сега малко външна критика...

:arrow: Обединяването на традиционно отделните категории - пълен автогол.

:arrow: Темата за събора - лишена от всякаква емоция и заряд. Написана от името на УС, а не от името на клуба.

:arrow: Липса на прозрачност при решенията, свързани със събора. Не знаехме кога какво трябва да се случва и защо трябва да се случва в процеса на организация.
Лошо впечатление ми направи, че наясно с нещата бяха хората, които са приближени на някого от организацията, а членовете седяхме в неведение. Незнам братчеди ли сте, какви сте, ама сте длъжни да пишете.

:arrow: В клубния форум се натякваше за спонсорите, което остави в хора като Булли грешни впечатления, че едва ли не събора се върти около спонсорите. Намерете начин да лансирате тези неща по разбираем за хората начин, а не като ги храните из темите. Седите и се карате просто защото говорите на различни езици, а не защото имате различни възгледи. ;)

:arrow: Твърде много помпозност и официалност из постингите в общите теми. Президента на България пасти да яде.

Това са ми впечатленията от преди събора. От самия събор незнам, още не съм говорил с почти никого а и като не съм присъствал няма да е много уместно да критикувам на база чуждо мнение ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 01 Май 2007, 19:19

и аз бех много против тая цигания италианското преследване или там каквато мизерия беше и още преди сабора казах на бос4ето 4е тва е пълен фарс за 4акащите хора и си4ки кибици дето седят и гледат коли каращи в кръг4е ок има шофиоари караите си но защо не пуснахте драг4ето първо там за 2 или 3 4аса да си изпо4упиме колите и да си ебаваме маиката и после които изка да си кара цел ден там да се гони и да с еправи на шофиор нас4кото отгоре се опита пак за завали и богами ако беше заваляло и нямаше драг4е 4есно ви кавам щях да зривя ве4ерята щото цел ден киби4име като цигани на поста и накрая скапани мръсни колите изпонапеклисе и аиде 4е се пуснеме да караме ебаси мизерията и накрая се сабрахме има нема 20 коли на кръст да се пуснем там за тва дето сме дошли защото на другите им писна и си тръгнаха ебемти и италианското за мен велико турново правата отсе4а донесе пове4е емоция и наслада от сабора талпата дръпките сприятелите храната смеха ане киби4енето ала бажура 2 ра серия трябва да има пове4е емоция пове4е изгоряли гуми ане забавно нау4ни програми сека година саборите стават се по газарски се по по лъскави се си мисля 4е ще стигнем ниво до което старите коли като моита и колегите с е30 да не говорим за е21 4ките няма даможем да отидем защото основната идея заминава някаде подяволите и можеби ще доидем много бедни за едни4ката идея бмв
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 01 Май 2007, 19:31

Приятели много ме развълнуваха прочетените коментари дадени от вас ( с малки изключения ). Много ми е мъчно , че не можах да дойда по някои причини ( липсата на BMW и книжка ) , но ми е много драго че вие сте се забавлявали и ставало шоу :winky: !!! Ако съм жив и здрав до другия събор съм с вас !!!

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 01 Май 2007, 19:34

Кой беше пича със Сомбрерото и синията Е30 кабрио с черно борбети.Кефише ме как си беше направил нещо като високоговорител :mhihi:
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Май 2007, 19:34

Напълно подкрепям B U L L I и dizelboy :!: Италиянското преследване трябва да е накрая и който иска да си кара там... Това кибичене докато дойде време за интересните неща уморява адски много хората и доста си заминаха :confused: Tази писта омръзва, като се повтаря нещо и то става безинтересно вече :!: Още по-глупаво беше затварянето на най-хубавия завой, на който стоеше публиката :confused: Според мен трябва събора да бъде като автопоход, да се съберат в една точка на България всички коли и да се покара някъде в планината, да се спре единия ден на едното място, да се направят конкурсите, барбекюта, цър-пър, да се повъртим някъде, да се спи в някой хотел с нормални цени, а не като тазгодишните хотели :shock: На другия ден пак каране и това е... 8)
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 01 Май 2007, 19:38

X-citer написа:
BMW lover написа:

Аааа още един въпрос за финал :

"Защоооооо няма Купъъъъъъъър ............. за тееееб ......... и за мееееееееен " :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз мога да ти дам точен и изчерпателен отговор на този въпрос :mhihi:
Само първо трябва да ми се появи гласа, защото вече втори ден го няма и при опитите ми да говоря се получавя някакво странно шептене и свистене :mhihi:

Aма я вземи звънни на киоравия да се чуете и после ми звънни на мен да ми кажеш прилики и разлики :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 01 Май 2007, 19:40

pepibmwe30 написа:Кой беше пича със Сомбрерото и синията Е30 кабрио с черно борбети.Кефише ме как си беше направил нещо като високоговорител :mhihi:

"buli" i "prostiq" единия със синио а др с зелено кабрио имаха
като на полицаите сирените с високоговорител по 25 лв
на д-град пазара :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата