Шестият национален събор - равносметка!
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Едно огромно ЕВАЛА на всички организатори които отново направиха за нас едно изключително преживяване с цената на много труд, нерви и лично време. Съборът беше страхотен и честно казано още от сега ми се ходи на следващия.
Въпреки че вероятно не съм човека който трябва да отправя критика ще си позволя да отбележа 2 неща коитоми направиха мого неприятно впечатление. Първото е че в близост до пистата имаше поне 15 коли с марка различна от тази на БМВ, а все пак това не е автосъбор, а БМВ събор. МОже да са на хората от пистата ноп едва ли мястото им за спиране беше сред първите редици на БМВ-та. Втората забележка е че имаше автомобили с различна марка от БМВ които бяха със стикери на събора по стъклата, а до колкото си спомням това нещо беше забранено миналия събор, сега незнам какво е положението.
Приемете критиката ми като градивна, защото спрямо предния събор тези неща ги нямаше и не трябва да се допускат за следващия, за да не се превръщаме в авто събор, а да останем БМВ Събор!
Още веднъж
на всички положлили труд за организирането и осъществяването на БМВ събор 2007!
Въпреки че вероятно не съм човека който трябва да отправя критика ще си позволя да отбележа 2 неща коитоми направиха мого неприятно впечатление. Първото е че в близост до пистата имаше поне 15 коли с марка различна от тази на БМВ, а все пак това не е автосъбор, а БМВ събор. МОже да са на хората от пистата ноп едва ли мястото им за спиране беше сред първите редици на БМВ-та. Втората забележка е че имаше автомобили с различна марка от БМВ които бяха със стикери на събора по стъклата, а до колкото си спомням това нещо беше забранено миналия събор, сега незнам какво е положението.
Приемете критиката ми като градивна, защото спрямо предния събор тези неща ги нямаше и не трябва да се допускат за следващия, за да не се превръщаме в авто събор, а да останем БМВ Събор!
Още веднъж

Re: !
pavlin_e30 написа:това утрепано село-хисаря,кой го измисли?тея куки им свършиха актовете и химикалките,никой не ги е предупредил за събора.тая дискотека не успяхме да я напълним!
Това не е село, а е град !!! Не е никак утрепано !!! Ако куките са ти пречели, на мен не и това е защото съм примерен шофьор. За това купона е на пистата, ако имаш да избиваш някакви комплекси, там е мястото, а не в града !!!
Joro_Paveto написа:За да ми стане още по-гадно, че не бях на събора...искам да попитам някой има ли приблизителни наблюдения за броя автомобили присъствали?
Хората бяха около 3500.
Колите според мен бяха около 1100-1500, като само БМВ-тата бяха около 6-700 . Това е грубо визуално и много не точно.
Вярвам ОС да дадат по-точен брой.
pepibmwe30 написа: Ама софийската група как си се бяха опънали на скара , бира.На тях не им дремеше какво става на пистата
На мен си ми беше екстра
биричка скаричка(благодарение на яворчо,кьоравия и тук таме някой друг)жената в пловдив кво друго ми трябва?

pepibmwe30 написа: и дори не се състезаваха (поне докато аз бях там)Незнам дали изобщо поглеждаха към пистатаСмяха се и си поркаха ама някой
ААА не е верно има едно голямо момче с малка кола

И още един,където хварляше мигачи

ЗА МЕН БЕШЕ ПЕРФЕКТНО

- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
Евала на организаторите и на всички дето направиха това невероятно шоу!!!Ще е голям кеф ако има такъв събор поне два пъти в годината!!!
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Stanislav написа:Memphys написа:П.С
Имам един въпрос - освен тениска на клуба която имам, предлагат ли се други аксесари или дрехи, на събора видях доста хора да носят шапки на събора, но не успях да се сдобия
Имаше още значки, запалки и ключодържатели, които на мен адски много ми харесват
А отнякъде мога ли да се сдобия със ключодържател

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Онази вечер обсъждахме как да могат хората да си поръчват аксесоари на клуба. Има една идея да се направи подфорум "онлайн магазин". Естествено няма да е точно онлайн продажба. Но ще има отделни теми за всеки артикул с инфо и начин на поръчка. Така че изчакайте малко. Пък то така и така повечето аксесоари, които се продаваха на събора свършиха. Но до няколко дена ще уточним какво правим по въпроса. (оставете ни малко врема на УС да починем
)

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: !
Аз също съм примерен шофьор, но кукерите от този град са пословично тъпи и недружелюбни към неземляците. 2000 г. тия гадчета ме спряха нарочно преди входа на града и 30 мин се чудеха за какво да се заядат, но не успяха. Такава "образцова проверка" за 25 годишния ми стаж не ми е провена дори на една четвърт от въпросния обем.Pin2 написа:Това не е село, а е град !!! Не е никак утрепано !!! Ако куките са ти пречели, на мен не и това е защото съм примерен шофьор
В същото време местните преминаваха с бясна скорост и бибиткаха.
С две думи пълни скапаняци и колегата много добре е разбрал що за стока са.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Andronoff
- триногата
-
аз останах много доволен, въпреки, че си заминах още в събота вечер, но нямаше как.. браво на всички, беше велико 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bmwdriver написа:Ще ви помоля в тази тема да давате мнения за Събора,а не за полицаите в Хисаря

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- petertyp44
- кандидат ентусиаст
-
BMWALPINA написа:п.с. Най култовата реплика беше точно на входа когато влизах и един човек вика "Абе тука само БМВта има бе"
Аааа тва е нищо - аз дойдох в неделя да Ви се порадвам и си спирам аудито по-далеч, че да не ми го натисне някой излизайк с вратите от някъде

и аз му викам - ми не виждате ли БМВ-тата и той - аааааа да

Сигурно е бил на няколко ракийки щом не е разбрал при наличието на толкова много БМВ-та наоколо
[url="http://imageshack.us"]
[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]
[/url]

[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Memphys написа:Stanislav написа:Memphys написа:П.С
Имам един въпрос - освен тениска на клуба която имам, предлагат ли се други аксесари или дрехи, на събора видях доста хора да носят шапки на събора, но не успях да се сдобия
Имаше още значки, запалки и ключодържатели, които на мен адски много ми харесват
А отнякъде мога ли да се сдобия със ключодържател
например оттук
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4