книга за похвали и критики от събор 2007
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Едно огромно ЕВАЛА на всички организатори които отново направиха за нас едно изключително преживяване с цената на много труд, нерви и лично време. Съборът беше страхотен и честно казано още от сега ми се ходи на следващия.
Въпреки че вероятно не съм човека който трябва да отправя критика ще си позволя да отбележа 2 неща коитоми направиха мого неприятно впечатление. Първото е че в близост до пистата имаше поне 15 коли с марка различна от тази на БМВ, а все пак това не е автосъбор, а БМВ събор. МОже да са на хората от пистата ноп едва ли мястото им за спиране беше сред първите редици на БМВ-та. Втората забележка е че имаше автомобили с различна марка от БМВ които бяха със стикери на събора по стъклата, а до колкото си спомням това нещо беше забранено миналия събор, сега незнам какво е положението.
Приемете критиката ми като градивна, защото спрямо предния събор тези неща ги нямаше и не трябва да се допускат за следващия, за да не се превръщаме в авто събор, а да останем БМВ Събор!
Още веднъж на всички положлили труд за организирането и осъществяването на БМВ събор 2007!
Въпреки че вероятно не съм човека който трябва да отправя критика ще си позволя да отбележа 2 неща коитоми направиха мого неприятно впечатление. Първото е че в близост до пистата имаше поне 15 коли с марка различна от тази на БМВ, а все пак това не е автосъбор, а БМВ събор. МОже да са на хората от пистата ноп едва ли мястото им за спиране беше сред първите редици на БМВ-та. Втората забележка е че имаше автомобили с различна марка от БМВ които бяха със стикери на събора по стъклата, а до колкото си спомням това нещо беше забранено миналия събор, сега незнам какво е положението.
Приемете критиката ми като градивна, защото спрямо предния събор тези неща ги нямаше и не трябва да се допускат за следващия, за да не се превръщаме в авто събор, а да останем БМВ Събор!
Още веднъж на всички положлили труд за организирането и осъществяването на БМВ събор 2007!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Дано другата година да е на друго място
По възможност да е извън населено място ,за да е трудно да се идва без кола.
Писна ми да слушам коментари от публиката "виж го тоя бе аз тва го мога с голфа" и всякакви такива от тоя род.
Това е което не ми харесва и миналата година беше почти същото.
Аман от селтаци
Ако нв ви кефят БМВ-тата защо идвате
Добре,че хубавите емоции са повече...

Писна ми да слушам коментари от публиката "виж го тоя бе аз тва го мога с голфа" и всякакви такива от тоя род.

Аман от селтаци

Ако нв ви кефят БМВ-тата защо идвате

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е как зашо идват нали трябва да има келеши семкаджии които са компетентни във всичко
това си е в манталитета на българина!за съжаление

И аз съм много доволен. Тази година не се пусках по пистата и не съжалявам. Бях зрител, който се кефеше да гледа търкане на гуми, миризма на феродо и много адреналин.
Най-много се зарадвах когато видях Алпината В7 и новото М5 което се дрифтеше без задръжки.
Определено в ресторанта имаше много не стандартна програма, която беше уникална и единствена. Живи здрави, ще си припомнем с клиповете които скоро вероятно ще бъдат качени.
Най-много се зарадвах когато видях Алпината В7 и новото М5 което се дрифтеше без задръжки.
Определено в ресторанта имаше много не стандартна програма, която беше уникална и единствена. Живи здрави, ще си припомнем с клиповете които скоро вероятно ще бъдат качени.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
vld написа:Дано другата година да е на друго място![]()
Писна ми да слушам коментари от публиката "виж го тоя бе аз тва го мога с голфа" и всякакви такива от тоя род.![]()
Аман от селтаци![]()
Ако нв ви кефят БМВ-тата защо идвате![]()
Дам и мен много ме дразниха селяците, слушах изказвания от сорта "тука трябва да дойде еди кой си с калибрата да им покаже как се прави..." много се дразних на такива.
Иначе бях много доволен за пурва година ми беше макар и за един ден само, но ще го помня дълг време.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BMW lover написа:
Аааа още един въпрос за финал :
"Защоооооо няма Купъъъъъъъър ............. за тееееб ......... и за мееееееееен "![]()
![]()
![]()
Аз мога да ти дам точен и изчерпателен отговор на този въпрос

Само първо трябва да ми се появи гласа, защото вече втори ден го няма и при опитите ми да говоря се получавя някакво странно шептене и свистене

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И на мен много ми ареса събора
Само едно ме дразни не знам щото обичам да е чисто ли АМА НЯМАШЕ ЕДНО КОШЧЕ за боклук !
И след като повечето от хората се разотидоха стана адската кочина и отново показахме кое умеем най-добре ... Иначе всичко останало си беше на ниво а за догодина даже знам какво трябва да си нося : плажно масло , чадър, стол , и късите дрехи 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Аз искам да изкажа специални благодарности на неделната софийска група, с която потеглих от Лукойл. Момчета, усещането да карам с вас в колона (предвид, че ми е за първи път
) беше невероятно! Живот и здраве, догодина пак! Скоро ще кача и моите снимки
За самия събор - изкефих се максимално на голяма част от нещата. А колкото до т. нар. "семкаджии" с бързите голфове и калибри мога да кажа само едно -

За самия събор - изкефих се максимално на голяма част от нещата. А колкото до т. нар. "семкаджии" с бързите голфове и калибри мога да кажа само едно -

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Mishel_Vaian написа:Иначе всичко останало си беше на ниво а за догодина даже знам какво трябва да си нося : плажно масло , чадър, стол , и късите дрехи
Скара , бира , мацки.То като на вила ще стане

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
И при мен така.Мърмореше да съм продавал тази кола цялата потрошена и да сме купували нова ASTRA GTC Sport.Ама от онзи ден ме кара да търся бояджия и да оправям дребните косури на БМВ-то.Само БМВ-та искала вече.Женска им работатодор написа:събора беше супер.преди събора жена ми мърмореше, сега не дава да продавам е30 ,иска дая подготвя за следващия.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
pepibmwe30 написа:Свободният стил и драг racing-a бяха чак накрая и те вече някой хора не издържаха прави и да се пекат и си тръгнаха.
То и аз съм хванал малко тен
всички хванахме тен-аз сам на потник

the project is ready....

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Dido_stz написа:pepibmwe30 написа:Свободният стил и драг racing-a бяха чак накрая и те вече някой хора не издържаха прави и да се пекат и си тръгнаха.
То и аз съм хванал малко тен
всички хванахме тен-аз сам на потник.И аз съм съгласен че състезанията трябваше да са в началото, а после да е свободния стил.На много хора включително и на мен ни се опекоха главите
![]()
Всеки ме пита "на кой солариум си ходил

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
искам да попитам защо софииската колона не изчака нашата колона за да се съберем на карловско шосе
доколкото си спомням миналата година аз и другите дремахме половин час да ви чакаме.
в този смисъл да ви попитам докога ще си мислите че сте наи важни в тоя клуб
мога да ви докажа че без нас хората от провинцията няма да има никакъв клуб ,а ще е едно скромно ООД.
искам да си похваля колоната,30 коли с дисциплинирани шофери които освен себе си успяха да опазят и другарите си.
после,цял ден на пистата няколко коли запълваха вниманието на семкаджиите,кому бе нужно това
ако толкова държите на това италянско преследване тая глупост,то значи ще трябва да си затворя ушите за да не чуя от някъде че и другата година на др. събор ще бъдем на тази писта.без мен и както се сещате без още доста хора защото не пиша само от мое име.
нещо съм се амбицирал за един сбор без писта и без зяпачи,само бмв и приятели,еитака да докажа че големи работи могат да се получат без спонсори,без писта и семкаджии
та другото ще го премълча
до по късно

в този смисъл да ви попитам докога ще си мислите че сте наи важни в тоя клуб

искам да си похваля колоната,30 коли с дисциплинирани шофери които освен себе си успяха да опазят и другарите си.
после,цял ден на пистата няколко коли запълваха вниманието на семкаджиите,кому бе нужно това

ако толкова държите на това италянско преследване тая глупост,то значи ще трябва да си затворя ушите за да не чуя от някъде че и другата година на др. събор ще бъдем на тази писта.без мен и както се сещате без още доста хора защото не пиша само от мое име.
нещо съм се амбицирал за един сбор без писта и без зяпачи,само бмв и приятели,еитака да докажа че големи работи могат да се получат без спонсори,без писта и семкаджии

та другото ще го премълча

до по късно

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.