книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Май 2007, 9:54

GIORCETO написа:Явно Калояново е мястото за национални срещи!

Аз не знам къде другате из България могат да се съберат толкова коли и да няма проблеми с властите... :)
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Май 2007, 9:54

Едно огромно ЕВАЛА на всички организатори които отново направиха за нас едно изключително преживяване с цената на много труд, нерви и лично време. Съборът беше страхотен и честно казано още от сега ми се ходи на следващия.

Въпреки че вероятно не съм човека който трябва да отправя критика ще си позволя да отбележа 2 неща коитоми направиха мого неприятно впечатление. Първото е че в близост до пистата имаше поне 15 коли с марка различна от тази на БМВ, а все пак това не е автосъбор, а БМВ събор. МОже да са на хората от пистата ноп едва ли мястото им за спиране беше сред първите редици на БМВ-та. Втората забележка е че имаше автомобили с различна марка от БМВ които бяха със стикери на събора по стъклата, а до колкото си спомням това нещо беше забранено миналия събор, сега незнам какво е положението.
Приемете критиката ми като градивна, защото спрямо предния събор тези неща ги нямаше и не трябва да се допускат за следващия, за да не се превръщаме в авто събор, а да останем БМВ Събор!

Още веднъж на всички положлили труд за организирането и осъществяването на БМВ събор 2007!
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Май 2007, 10:38

Дано другата година да е на друго място :!:
По възможност да е извън населено място ,за да е трудно да се идва без кола.
Писна ми да слушам коментари от публиката "виж го тоя бе аз тва го мога с голфа" и всякакви такива от тоя род. :evil:
Това е което не ми харесва и миналата година беше почти същото.
Аман от селтаци :!:
Ако нв ви кефят БМВ-тата защо идвате :?:

Добре,че хубавите емоции са повече... :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Май 2007, 11:09

е как зашо идват нали трябва да има келеши семкаджии които са компетентни във всичко :evil: това си е в манталитета на българина!за съжаление

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 01 Май 2007, 11:29

Семките в пликче бяха хита на сезона :mhihi:
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 01 Май 2007, 11:30

И аз съм много доволен. Тази година не се пусках по пистата и не съжалявам. Бях зрител, който се кефеше да гледа търкане на гуми, миризма на феродо и много адреналин.
Най-много се зарадвах когато видях Алпината В7 и новото М5 което се дрифтеше без задръжки.
Определено в ресторанта имаше много не стандартна програма, която беше уникална и единствена. Живи здрави, ще си припомнем с клиповете които скоро вероятно ще бъдат качени.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 01 Май 2007, 12:23

vld написа:Дано другата година да е на друго място :!:
По възможност да е извън населено място ,за да е трудно да се идва без кола.
Писна ми да слушам коментари от публиката "виж го тоя бе аз тва го мога с голфа" и всякакви такива от тоя род. :evil:
Това е което не ми харесва и миналата година беше почти същото.
Аман от селтаци :!:
Ако нв ви кефят БМВ-тата защо идвате :?:

Добре,че хубавите емоции са повече... :D

Дам и мен много ме дразниха селяците, слушах изказвания от сорта "тука трябва да дойде еди кой си с калибрата да им покаже как се прави..." много се дразних на такива.
Иначе бях много доволен за пурва година ми беше макар и за един ден само, но ще го помня дълг време.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Май 2007, 12:38

BMW lover написа:

Аааа още един въпрос за финал :

"Защоооооо няма Купъъъъъъъър ............. за тееееб ......... и за мееееееееен " :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз мога да ти дам точен и изчерпателен отговор на този въпрос :mhihi:
Само първо трябва да ми се появи гласа, защото вече втори ден го няма и при опитите ми да говоря се получавя някакво странно шептене и свистене :mhihi:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Май 2007, 12:40

И на мен много ми ареса събора :mhihi: Само едно ме дразни не знам щото обичам да е чисто ли АМА НЯМАШЕ ЕДНО КОШЧЕ за боклук ! :evil: И след като повечето от хората се разотидоха стана адската кочина и отново показахме кое умеем най-добре ... Иначе всичко останало си беше на ниво а за догодина даже знам какво трябва да си нося : плажно масло , чадър, стол , и късите дрехи :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 01 Май 2007, 12:47

Аз искам да изкажа специални благодарности на неделната софийска група, с която потеглих от Лукойл. Момчета, усещането да карам с вас в колона (предвид, че ми е за първи път :mhihi: ) беше невероятно! Живот и здраве, догодина пак! Скоро ще кача и моите снимки :)

За самия събор - изкефих се максимално на голяма част от нещата. А колкото до т. нар. "семкаджии" с бързите голфове и калибри мога да кажа само едно - :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 01 Май 2007, 12:48

Mishel_Vaian написа:Иначе всичко останало си беше на ниво а за догодина даже знам какво трябва да си нося : плажно масло , чадър, стол , и късите дрехи :mhihi:

Скара , бира , мацки.То като на вила ще стане :mhihi: .
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 01 Май 2007, 13:08

тодор написа:събора беше супер.преди събора жена ми мърмореше, сега не дава да продавам е30 ,иска дая подготвя за следващия.
И при мен така.Мърмореше да съм продавал тази кола цялата потрошена и да сме купували нова ASTRA GTC Sport.Ама от онзи ден ме кара да търся бояджия и да оправям дребните косури на БМВ-то.Само БМВ-та искала вече.Женска им работа

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 01 Май 2007, 13:19

pepibmwe30 написа:Свободният стил и драг racing-a бяха чак накрая и те вече някой хора не издържаха прави и да се пекат и си тръгнаха :mhihi: .
То и аз съм хванал малко тен :mhihi:

всички хванахме тен-аз сам на потник :mhihi: .И аз съм съгласен че състезанията трябваше да са в началото, а после да е свободния стил.На много хора включително и на мен ни се опекоха главите :mhihi: :mhihi:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Май 2007, 13:43

Dido_stz написа:
pepibmwe30 написа:Свободният стил и драг racing-a бяха чак накрая и те вече някой хора не издържаха прави и да се пекат и си тръгнаха :mhihi: .
То и аз съм хванал малко тен :mhihi:

всички хванахме тен-аз сам на потник :mhihi: .И аз съм съгласен че състезанията трябваше да са в началото, а после да е свободния стил.На много хора включително и на мен ни се опекоха главите :mhihi: :mhihi:

Всеки ме пита "на кой солариум си ходил :?: " :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 01 Май 2007, 15:27

искам да попитам защо софииската колона не изчака нашата колона за да се съберем на карловско шосе :?: доколкото си спомням миналата година аз и другите дремахме половин час да ви чакаме.
в този смисъл да ви попитам докога ще си мислите че сте наи важни в тоя клуб :?: мога да ви докажа че без нас хората от провинцията няма да има никакъв клуб ,а ще е едно скромно ООД.

искам да си похваля колоната,30 коли с дисциплинирани шофери които освен себе си успяха да опазят и другарите си.

после,цял ден на пистата няколко коли запълваха вниманието на семкаджиите,кому бе нужно това :?:

ако толкова държите на това италянско преследване тая глупост,то значи ще трябва да си затворя ушите за да не чуя от някъде че и другата година на др. събор ще бъдем на тази писта.без мен и както се сещате без още доста хора защото не пиша само от мое име.
нещо съм се амбицирал за един сбор без писта и без зяпачи,само бмв и приятели,еитака да докажа че големи работи могат да се получат без спонсори,без писта и семкаджии :mhihi:

та другото ще го премълча :mhihi:
до по късно
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата