книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

книга за похвали и критики от събор 2007

Мнение от ///Явор » 01 Май 2007, 0:01

много съм доволен като цяло от събора ;) само нещо не ми допадна както всяка година,колоната и конкурсите :mhihi: а и нямаше щета :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 01 Май 2007, 0:04

щета имаше ама незначителна :mhihi:
не ми допадна голвофете следобед на паркинга на пистата :evil:
както и бмв-тата спрени кой къде свари на "изхода на банана"
имаше доста селяния...
като изключим това - перфектно.
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 01 Май 2007, 0:09

Прекарах страхотноо! Малко ятъра ни изненада ма се справихме :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Май 2007, 0:59

Като цяло беше супер, ама едно не ми хареса, че я нямаше същата тръпка като миналата година, защото беше същото на пистата, пак кибичене и яко пек :confused: Добре, че си направихме малко цър пър да не ни е скучно :mhihi: :mhihi: Може би трябваше да изтеглите интересната част със свободната програма и драга по-напред, защото хората цял ден се пекът, за да видят точно това ;) M Division Show много ми хареса :yes: :bowdown: Това ми беше втори национален събор и както миналата година, така и сега най-много ми хареса пътуването, особено на идване като се качихме на магистралата и блокирахме движението с колоната :twisted: :twisted: Отново искам да похваля Краси от Варна за перфектното въртене на Е30-ката и показа какво може 318 М40 :twisted: :lol: Събота вечер беше супер, много се разбихме :twisted: :mhihi: :mhihi: Неделя вечерта я пропуснахме за съжаление :D Само не разбрах кво се е случило с колата на Сами, че я бяха обърнали, кви тунинги правиха :roll: :lol:

П.П. Кви бяха тея дето щяха да се колят на конкурсите и кво стана :shock: :kuku: За малко да провалят събора с глупости :nono:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Май 2007, 1:05

май аз нещо я карах снощи пред "ИЗВОРА" :confused:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Новини
Аватар

Re: книга за похвали и критики от събор 2007

Мнение от Новини » 01 Май 2007, 1:35

Явор написа: само нещо не ми допадна както всяка година,колоната и конкурсите :mhihi:

Пак ли ве :mhihi:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 01 Май 2007, 1:49

Явка,аз реших да си продам Хард Топа и да си купя една 16ка за да се класирам някъде в конкурсите :mhihi: :mhihi: :mhihi: Както и да е...не искам да се започват разни приказки...моля ви недейте...организирал съм събор и знам какво е да те обвиняват за какво ли не...събора беше супер...адски се накефих на карането по пистата най-вече и на всичко останало...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 01 Май 2007, 2:05

Събора беше PERFECT! Благодарности на всички организатори! Ненадмианато изживяване... :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 01 Май 2007, 5:52

Свободният стил и драг racing-a бяха чак накрая и те вече някой хора не издържаха прави и да се пекат и си тръгнаха :mhihi: .
То и аз съм хванал малко тен :mhihi:
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 01 Май 2007, 8:21

на мен също много ми хареса,единствено не ми хареса паркирането на разни други марки коли из редиците на баварците... :roll: може би охранителната фирма им е писнало да пропускат само бмв-та...както и да е като цяло беше идеялен :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 01 Май 2007, 8:54

и аз несам доволен от решението на хората които решиха да сложат си4ки модели под една оптика безмислено и безрасъдно и краино но не издържано естети4ески тъи като секи модел има определни изисквания кам външния си вид и един вид у4астието е безсмислено аз пове4е няма да си давам кинтите и душата да си правя колата за да изглежда добре или поне да се стремя да е такава защотото няма смисал ще си карам на разпория и и4 нема ми дреме ,догодина краино ще се замисля с какво да доида на сабора ,но в краина сметка и4 ми недреме радвам се 4е можах да доида и да видя много хора приятели дори намерих нови 4удесни хора тва беше наи важното 4е се сабрахме видехме се са е време цело лето да си ходим на гости по градовете
евала на организацията на мероприятието и на хората които си дадоха и тва дет го нямат да се осаществи този сабор евала мом4ета
ИзображениеИзображение
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Май 2007, 9:14

събора си е супер..няма такъв събор с толкова хора и коли---браво на момчетата които се трудиха да се извърши тва грандиозно мероприятие...все пак искам да предложа за догодина тия квалификации за итал. преследване някак си да бъдат съкратени---по тяхно време много народ бяха отегчени --това го видях тъй като постоянно сновах около пистата---нормално е едни къси квалификации едно италианско преследване една свободна програма и най накрая да се пуснат Мките като капак :!: според мен има още кво да се избара по организацията....иначе ЕВАЛА на организаторите -каквото можаха направиха..понеже към 14.00 часа ми завря чайника и тръгнах към Бачково да се разхладя отвън след загражденията видях много БМВта които не бяха вътре до нашите което доста ме учуди--дали не е имало проблем не знам ама все пак догодина другите коли трябва да не влизат в територията на пистата а вътре да има само БМВ защото това е НАЦИОНАЛЕН БМВ СЪБОР :!: :!: :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 01 Май 2007, 9:31

събора беше супер.преди събора жена ми мърмореше, сега не дава да продавам е30 ,иска дая подготвя за следващия.
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Май 2007, 9:31

Досега на събор на който да ни обслужат в ресторанта за по малко от 20 минути нее било .. явно подготовката е ила доста добра. Организацията всичко.
Доволен съм!
Полицията също остана доволна.
Явно Калояново е мястото за национални срещи!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 01 Май 2007, 9:51

Аз повече не мога да искам , само искам догодина да е ДАЛЕЧ от Пловдив и Калояново .

Събора беше добър и добре замислен , с много коли и малко средства , постигнахме много над очакванията ми .

Видях се с всички ви и останах повече от доволен 8) Само дето пак си бях ергенче ама ... благодарение на Киоравия ...... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа още един въпрос за финал :

"Защоооооо няма Купъъъъъъъър ............. за тееееб ......... и за мееееееееен " :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата