Ето това е дрифт
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
браво браво хранете ми болния мозък с още простотия тя мека мека на дрифтъри тая нашта област ам поне да се съберем
пич евала тва сам го гледал единствено на филма driver ot 1970 и не знам кога осещам че ако продължавам да гледам хора като теб само коли ще чупя и то се с предно
.ЕВАЛА на новия DORIKIN на нашия регион и пич недей да скромничиш

i just wanna drift mister police officer don take away my license
- Maulina007
- Потребител
-
Роската е най-добрия шофьор на земята! а тази кола той я обгръща с любов от всякъде!!!! а за това че е луд,няма как да го оспорваме! той си е роден с бензин в кръвта.

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Re: !
YOKOHAMA написа:Тоя Нисан съм го виждал в Търново май, да не би да идваш често насам?
Пак е Шуменски този в Търново - ама е на К.Кулев,т.е -друг.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Аз пък винаги съм се чудел на хората, които имат пари да си позволят такива автомобили:
Как пък аджеба не ви дойде на ум да си купите и камера като ще правите изпълнения??? Дори с един малоумен фотоапарат качеството на видеото надвишавам 5-торно това на GSM-a. Сега гледаме само квадрати и 10fps.
В това отношение японците са #1. Дори и малоумния Top Gear нищо не показва в сравнение с тях.
Top Gear: Статични камери в студио, статични камери покрай пистата, чат пат такива гледащи в лицето на шофьора (дреме ми за лицето му).
Жълтурите: който е гледал Drifting Bible, знае за какво говоря, а и куп други Drift предавания.
Въобще на повечето предавания и чужбина и в BG снимането им е под всякаква критика.
Дреме ми за профучаващ с 200 автомобил по права отсечка.
Много по-голямо удоволствие доставя да гледаш Japanese Footwork....
Как се отплеснах, a?
Как пък аджеба не ви дойде на ум да си купите и камера като ще правите изпълнения??? Дори с един малоумен фотоапарат качеството на видеото надвишавам 5-торно това на GSM-a. Сега гледаме само квадрати и 10fps.
В това отношение японците са #1. Дори и малоумния Top Gear нищо не показва в сравнение с тях.
Top Gear: Статични камери в студио, статични камери покрай пистата, чат пат такива гледащи в лицето на шофьора (дреме ми за лицето му).
Жълтурите: който е гледал Drifting Bible, знае за какво говоря, а и куп други Drift предавания.
Въобще на повечето предавания и чужбина и в BG снимането им е под всякаква критика.
Дреме ми за профучаващ с 200 автомобил по права отсечка.
Много по-голямо удоволствие доставя да гледаш Japanese Footwork....
Как се отплеснах, a?

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
верно малко се поотплесна!а не се ли позамисли че това са аматиорски клипчета заснети съвсем непосредствено и непринудено!а ти литна към тв предавания и то не какви да са ами едни от наи добрите
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Re: !
YOKOHAMA написа:Благодаря на всички за положителните мнения, радвам се че не се намери някой да намери грешките и недостатъците, защото определено има такива и определено дрифта не е нищо особенно, ако не бяха стените и колоните наоколо никой нямаше да обърне внимание. Освен това гладката настилка и изтърканите гуми правят всичко....
П.С.Аз лично не съм искал това клипче да се разпространява, и не съм молил никой да го пуска тук, просто не ми се ще да изглежда като "Вижте какво мога"
хъъъ и скромен бе

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !