Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аре бе момчета стегнете се малко де, остават 3 дена, а нямате никаква организация
Започвайте да се събирате към 6:30 на ОМВ на кръговото на излизане от Бургас, за да можете да тръгнете към 7:00, за да сварите Варна тийм 

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Грешката е моя не оставих мобилен, а този от който звънях беше служебен стационарен телефон.
.
Плакатите пристигнаха благополучно.

Плакатите пристигнаха благополучно.
- Гост
-
Andronoff написа:Аа, тия да ги нямаме, на събора ще си, ако ще и без колата! Все ще се намери някой да те качи, ако не, аз да идвам да те вземам, само казвай
Нема пари бате отидоха да подкарам колата (Горивна помпа;стартер;радиатор и Т.Н.)

Та така вече колата върви ама не останаха пари за каквото и да било друго

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Хахо тъкмо догодина и аз ще съм там тази година и аз пропускам . Пойзън ще говорим като се видим за това боядисване 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Mishel_Vaian написа:Хахо тъкмо догодина и аз ще съм там тази година и аз пропускам . Пойзън ще говорим като се видим за това боядисване
Ок бате ще отидем на място и ще говорим с вуйчоми и ти си преценяш кадето ти е по изгодно
А за събора аз съм там ама никой от Бургас не е казал, кога и в колко ще тръгват....
SuPeR_FLY аз ти имам номера ще се чуем в събота сутринта като сме в Сливен

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
p01s0n написа:А за събора аз съм там ама никой от Бургас не е казал, кога и в колко ще тръгват....
7.00 на ОМВ-то аз съм там!!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Аз момчета с още няколко от Бургаската група ще дойдем, но в НЕДЕЛЯ сутринта, просто имаме ангажименти.
Но като гледам няма да съм единствения, Софийската група и те май повечето ще идват в НЕДЕЛЯ, от това което чета. Тези стаи и резерервации при повечето хора си оказаха влияние за ходенето от първия ден. Хахо айде с нас бре. Ще ти звънна да ти кажа какъв е плана.

Но като гледам няма да съм единствения, Софийската група и те май повечето ще идват в НЕДЕЛЯ, от това което чета. Тези стаи и резерервации при повечето хора си оказаха влияние за ходенето от първия ден. Хахо айде с нас бре. Ще ти звънна да ти кажа какъв е плана.

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Vlado Sky Fox написа:Аз момчета с още няколко от Бургаската група ще дойдем, но в НЕДЕЛЯ сутринта, просто имаме ангажименти.
Но като гледам няма да съм единствения, Софийската група и те май повечето ще идват в НЕДЕЛЯ, от това което чета. Тези стаи и резерервации при повечето хора си оказаха влияние за ходенето от първия ден. Хахо айде с нас бре. Ще ти звънна да ти кажа какъв е плана.![]()
Момчета и аз съм от Бургас и ми се ходи но за сега не ми е сигурен транспорта, а и най удобно ми е да пътувам в неделя. Ще има ли възможност и мен да ме броите

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Колега Мемфис удари едно Лично Съобщение да ти кажа за утре вечер евентуално да излезем (понеже и с другите ще се събираме ) за да видим колко човека сме и с колко коли ще пътуваме та плана е следния да тръгнем рано сутринта в неделя за да сме там поне към 9-10 и да се приберем вечерта . Затова най-добре ми пиши на ЛС да се разберем 

My life is all I have ...
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Май Бургаската група масово ще пътува в НЕДЕЛЯ. Утре ще имаме среща вечерта както каза Mishel така, че си оставям мобилния си и ако има някой които се интересува да ми звънне в петък или събота да му кажа подробности. Телефона ми е 0898788197 - Владо. В петък вечерта между 7 и 8 ще е събирането за пътуването.

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Момчета, понеже тази вечер (петък) имам личен ангажимент не може ли с Mishel Vaian или Vlado Sky да се видим в събота следобед да се разберем