"Мистерията" бели мигачи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
"Мистерията" бели мигачи
Здравейте ВМW маняци!
Искам да Ви поздравя за страхотното порталче което сте си направили. Форума е невероятен, пълен с много полезна информация, с много приятни хора и не на последно място - с много хубави коли!
Преди седмица си взех една 318-ка /99"/ преди фейслифт-а с оранжеви мигачи отпред и отзад. Колата е маслено зелен металик, със 15" ВВС джанти. (Така си дойде от майчината и родина - Германия) Още преди да закупя колата, повечко галех окото на тези с бели мигачета и големи джанти, примерно 17. Сега въпросите ми са няколко:
1. Кои модели сериино излизат от завода с бели мигачи (отпред и отзад)? Какво точно трябва да се поръча в магазина? В смисъл такъв, какво да кажа, че да направя правилната поръчка за това което искам.
2. Във книжката на колата и дават максимум 16" джанти. Ще и натежи ли, ако я обуя в 17-ки и ще има ли отражения върху стабилността.
За сега са ми това питанките, ще се радвам ако ми бъде отвърнато с малко внимание, ако ли пък не - здраве да е!
Хайде весела седмица на всички
Искам да Ви поздравя за страхотното порталче което сте си направили. Форума е невероятен, пълен с много полезна информация, с много приятни хора и не на последно място - с много хубави коли!
Преди седмица си взех една 318-ка /99"/ преди фейслифт-а с оранжеви мигачи отпред и отзад. Колата е маслено зелен металик, със 15" ВВС джанти. (Така си дойде от майчината и родина - Германия) Още преди да закупя колата, повечко галех окото на тези с бели мигачета и големи джанти, примерно 17. Сега въпросите ми са няколко:
1. Кои модели сериино излизат от завода с бели мигачи (отпред и отзад)? Какво точно трябва да се поръча в магазина? В смисъл такъв, какво да кажа, че да направя правилната поръчка за това което искам.
2. Във книжката на колата и дават максимум 16" джанти. Ще и натежи ли, ако я обуя в 17-ки и ще има ли отражения върху стабилността.
За сега са ми това питанките, ще се радвам ако ми бъде отвърнато с малко внимание, ако ли пък не - здраве да е!

Re: Мистерията "бели мигачи" или още - Какво стои
IRB написа:Здравейте ВМW маняци!
Преди седмица си взех една 318-ка /98"/ преди фейслифт-а с оранжеви мигачи отпред и отзад. Колата е маслено зелен металик, със 15" ВВС джанти. (Така си дойде от майчината и родина - Германия) Още преди да закупя колата, повечко галех окото на тези с бели мигачета и големи джанти, примерно 17. Сега въпросите ми са няколко:
Привет! Пожелавам ти много безаварийни километри и никакви ядове с колата! За мигачите - ако държиш да са оригинал отиди на ул. Оборище 50 фирмата се казва Вари 2000 и там можеш да си поръчаш. А ако не можеш да се разходиш по Симеон и най-вероятно ще намериш или да се обадиш в някоя морга. За джантите може разбира се. Аз в момента съм с 18ски и са доста тежки, но пък визията е

There is no replacement for displacement
Благодаря ти, на теб също!
Тъй като гледам във немското мобиле има няколко "варианта" на белите мигачи, някъде мога ли да видя номер на партидата на едните и на другите. В смисъл такъв - някой са с бяла лента в средата, други само най-горната част от стопа е бяла. Другото което е, за каква цена говорим оригинални/фалшиви (Турски вероятно)?
Тъй като гледам във немското мобиле има няколко "варианта" на белите мигачи, някъде мога ли да видя номер на партидата на едните и на другите. В смисъл такъв - някой са с бяла лента в средата, други само най-горната част от стопа е бяла. Другото което е, за каква цена говорим оригинални/фалшиви (Турски вероятно)?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
е малко ускорението ще ти се наруши със 17ките ,,, но пък по стабилна ще е .. .
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
IRB написа:Благодаря ти, на теб също!
Ами тея който мигача им е посредата са след фейс лифта, но те стават и на преди фейс лифта и изглеждат по-добре. А иначе нямам представа не съм питал за тях
- Sharo
- старши ентусиаст
-
IRB написа:Благодаря ти, на теб също!
тва за стопа сигурно говориш ... с лентата по средата са след фейслифта ... другите са преди
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
аве с тия наще дупки по-добре недей ... пък и 17ки незнам дали има ....
некви реплики ще ти трябват ама все пак те нямат изправяне заради малкото си лъчи ...
некви реплики ще ти трябват ама все пак те нямат изправяне заради малкото си лъчи ...
Правилно си се насочил
ето ти снимка мойта е точно с такива джанти http://img262.imageshack.us/my.php?image=17032007064lb9.jpg

IRB написа:Ох, съцето ми спря.
Невероятна визия си постигнал, поздравления!!!![]()
![]()
![]()
Можеш ли да дадеш пълен размер на гумите с джантите, както и това реплика или оригиналната джанта е
Не са оригинални реплика са. Оригиналните четирите ще излязат колкото 1/4 от колата

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
обърнете внимание че на купето джантите са реплика 18-ки и съм сигурен че са адски тежки а на absix на 18-ката джантите са оригинални БМВ магнезиеви и са много леки...мисълта ми е че с тия реплика 18-ки как ще се спъне 318-ката просто не е истина...мое мнение 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
add1cted написа:Правилно си се насочилето ти снимка мойта е точно с такива джанти http://img262.imageshack.us/my.php?image=17032007064lb9.jpg
страшна е!
тук също има едно купе с такива джанти, много му се кефя, въпреки че е 318ка
LeX написа:обърнете внимание че на купето джантите са реплика 18-ки и съм сигурен че са адски тежки а на absix на 18-ката джантите са оригинални БМВ магнезиеви и са много леки...мисълта ми е че с тия реплика 18-ки как ще се спъне 318-ката просто не е истина...мое мнение
Мда верно са си яко тежки. Аз като ги пренасях си секнах кръста направо

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2