Shanghai Surprise - BMW CS Concept
Модератор: Общи модератори
- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
На мен колата също ми хареса .А това е малко видео за колата от AUTOPRES TV http://autopress.tv/index.php?lang=1&pi ... =2&nid=295
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ужасна е , колкото повече я гледам толкова повече не ми харесва. Задница на Алфа заварена за предница на Астън Мартин . Дано да не влиза никога в производство, не че и самото и показване не е излагация. 

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Колата си има супер зверски вид...е,на който му харесва повече старата школа,няма да я хареса,то е ясно...а според мен дизайнът и малко изпреварва времето...естествено,който търси прилики с нещо друго,винаги ще ги намери....в момента доста коли имат сходен дизайн на пръв поглед... 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
колата си е страхотна и със сигурност ще влезе нещо подобно в сериино производство защото за сега БМВ нямат лускозно купе(6 е по-скоро спортно).Пък дето им се повръща от него да не си го купуват.Според мен си е изтинско БМВ със сърдита муцуна която от доста време не бяхме виждали.Наистина има малко сходство във страничната линия с някой други коли,но докато стинге до конвеира сигурно ще я попроменят
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колеги не забравяите, че дизайна е само една част от цялостният облик на един автомобил-динамика, поведение на пътя с характер на BMW-кара да прощаваш.......

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
vitamincpp написа:Е това и 1000 коня да го направят не мога да му простя за ужасния вид
1000hp за какво са ти!?
Като знам че си фен на Поршовите и си наясно с използваемия ресурс на един автомобил, само разлайваш кучетата с тия 1000hp

Good Luck
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Представям си я на живо каква злоба ще излъчва

Тая кола като и уточнят дизайна ще е повече от брутална. И тия бъбреци нека се виждат да всява респект

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
AGT написа:Нека да прилича на Астона, а ти колко Астон Мартина си видял на живо аТе само глупави милионери ги карат ония трошляци с смешен вид на Астон Мартин
![]()
Ццццц това високо гроздеее

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc