Най-новият слух за Chris Bangle ---------m
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Най-новият слух за Chris Bangle ---------m
Chris Bangle напуска БМВ
Просто е все още един нов (от днес 14) слух, който може да се окаже и една истина. (По същата тема се пише и по-останалите бмв форуми).
http://bimmer.roadfly.org/bmw/forums/e4 ... 103&page=1
ПС: крайно време беше, малко да се по-засилят продажбите и в моя "квартал" ...

Просто е все още един нов (от днес 14) слух, който може да се окаже и една истина. (По същата тема се пише и по-останалите бмв форуми).
http://bimmer.roadfly.org/bmw/forums/e4 ... 103&page=1
ПС: крайно време беше, малко да се по-засилят продажбите и в моя "квартал" ...

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Все още не се знае дали ще е за добре или за зле.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
кои е тоя ве.?
я ме светнете
я ме светнете

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Viktor написа:Абе някои ще се съгласят с мен , а именно ,че на тоя мястото му никога не е било в БМВ....

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
На мен лично доста ми допада работата на Бенгъл и мисял, че има доста свежи идеи и новите модели на BMW са доста красиви (като изключим естествено X3-ката, която така и не мога да разбера как може да има нещо общо с BMW и за чии им е да правят такава простотия, но нз), но може би проблемът му е точно в радикалните промени на дизайна, такива съвършенно нови решения биха минали при италянските и особено при японските марки, но ми се струва, че при немските марки нещата не стоят така! Консерватизмът е може би част от чара на немските производители и след като толкова време феновете като са свикнали с еволюцията на моделите е трудно да се приемат веднага такива радикални промени в дизайна! В крайна сметка мисля, че Бенгъл е много талантлив дизайнер и има много добри виждания и аз лично не бих настоявал да го уволняват, но пък от друга страна може би мястото му е в някоя по-либерална откъм дизайн абтомобилна компания, пък и в крайна сметка би ми било интерсно, ако го сменят да видя новите идеи на новият дизайнер!!!
Това накратко
е моето мнение!
Това накратко

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- DIDO
- младши ентусиаст
-
ivo написа:DIDO написа:Знаети ли кой е шеф дизайнера на Е46
Chris Bangle
ТОЧНО ТАКА

Интересно ми е защо хората които карат/щом са си го купили значи го харесват/ или боготворят Е46 плюят Бангъл

Ами новите модели са развитие на тази линия и лично на мен
МНОГО МИ ХАРЕСВАТ

BMW - Усещане за автомобил
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Ми то още преди половин година имаше слух, че Мерцедес се опитват да го привлекат да работи за тях
Само едно не ми е ясно, не разбирате ли, че Бангъл е просто началник на един отдел в БМВ, и че борда на директорите решава кой модел как ще изглежда? На Бангъл му плащат да прави това, което му кажат - директорите на БМВ смятат, че има нужда от ново направление и свежи идеи в бранша, той просто ги доставя. Дали ще е той или някой друг, началниците на БМВ имат крайната дума какво излиза от фабриката...

Само едно не ми е ясно, не разбирате ли, че Бангъл е просто началник на един отдел в БМВ, и че борда на директорите решава кой модел как ще изглежда? На Бангъл му плащат да прави това, което му кажат - директорите на БМВ смятат, че има нужда от ново направление и свежи идеи в бранша, той просто ги доставя. Дали ще е той или някой друг, началниците на БМВ имат крайната дума какво излиза от фабриката...
- DIDO
- младши ентусиаст
-

Пускането на всеки модел, се одобрява от управителният съвет.
Дизайнерите правят варианти, предлагат, но последната дума има управителния съвет.
Каквото гласуват шефовете - това се произвежда.
никога няма да го уволнят- ако го направят това ще е признание че моделите са им куцали визуално- лошо за маркетинга.
каквото ще стане бангъл ще си завърши "ротацията" (2-3 години) и ще бъде "преместен" да върши нещо друго другаде или за друга компания "по собствено желание със цел развитие"
случайно или не мисля че тази година той навършва 2 години на поста си...
а иначе мисля че определено има ефект върху фасона на бмв-тата.. не знам само дали е за добро или лошо- финансовите числа от 7ма серия не изглеждат добре... бмв прави дълбоки промоции за 745 - един приятел ми каза че в момента върви лизинг на 745 за 3 години по $745 на месец без никакво капаро. (лизинг във американския смисъл- плащаш по $745 на месец и след 3тата година им даваш обратно колата- нещо като да си я взел под наем). като се гледа как се обезценяват 7миците - бмв захапва дебелия край при всяка една такава "сделка"- което пък е индикатор че продажбите вървят бавно...
каквото ще стане бангъл ще си завърши "ротацията" (2-3 години) и ще бъде "преместен" да върши нещо друго другаде или за друга компания "по собствено желание със цел развитие"

случайно или не мисля че тази година той навършва 2 години на поста си...

а иначе мисля че определено има ефект върху фасона на бмв-тата.. не знам само дали е за добро или лошо- финансовите числа от 7ма серия не изглеждат добре... бмв прави дълбоки промоции за 745 - един приятел ми каза че в момента върви лизинг на 745 за 3 години по $745 на месец без никакво капаро. (лизинг във американския смисъл- плащаш по $745 на месец и след 3тата година им даваш обратно колата- нещо като да си я взел под наем). като се гледа как се обезценяват 7миците - бмв захапва дебелия край при всяка една такава "сделка"- което пък е индикатор че продажбите вървят бавно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DIDO
- младши ентусиаст
-
alx написа:един приятел ми каза че в момента върви лизинг на 745 за 3 години по $745 на месец без никакво капаро. (лизинг във американския смисъл- плащаш по $745 на месец и след 3тата година им даваш обратно колата- нещо като да си я взел под наем).
Значи кола която струва около 100 000$, ти я
дават за 26820$ /36м х 745$/. И после им я връщаш

Стига вее, то се писа писа, ама такива неща вече, немам нерви

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2