въпрос
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
въпрос
Колеги харесах си една Е 34 с мотор М50В20, производство 04/95г., доколкото знам след м.септември 1992г. тези мотори имат система Vanos.Не съм запознат детайлно с този модел мотори, някой може ли да ми каже как да разбера; какво да гледам, дали има ванос или не.
При огледа на мотора, видях че е скъсана една гумена тръбичка с диаметър около 10мм., може би е маслопровод който идва някъде отдолу може би картер или незнам, скъсана е в горната си част откъм главата.Дали има връзка с ваноса тази скъсана тръбичка, иначе мотора си работи идеално.Да не би да е повреден и умишлено да е скъсана тръбичката.
При огледа на мотора, видях че е скъсана една гумена тръбичка с диаметър около 10мм., може би е маслопровод който идва някъде отдолу може би картер или незнам, скъсана е в горната си част откъм главата.Дали има връзка с ваноса тази скъсана тръбичка, иначе мотора си работи идеално.Да не би да е повреден и умишлено да е скъсана тръбичката.

- Liceto''X''
- кандидат ентусиаст
-
Колега мисля че това за което питаш е одтушника за картерните газове , а относно ваноса ше го познаеш по това че в предния край на главата има една издадена част
не мога да кача снимки ако някой колега качи много лесно ще видиш разликата
не мога да кача снимки ако някой колега качи много лесно ще видиш разликата
3 мнения
• Страница 1 от 1