КОМШИЙКАТА МЕ НАВОДНИ!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
ако имаш застраховка взимаш парите и след тва я съдиш до дупка и ако продължи да ти прави тея проблеми с тва да ти мухлясва тавана и стените и да ти тече вода на главата.... може много хора да ме изкритикуват заради мнението което ще дам /не е съвет тва/ но лично аз бил изчакал да стане тъмно и с още 2-3ма ще разбия вратата ще влеза вътре и що има всичко ще мазбия и изпочупа накрая ще и хвърля един лек бой колкото да и посиня половината глава и ще си излеза доволен от себе си верно проблема няма да е решен но все някой трябва да отнася топлината от стоплените ми нерви нали ?
нали знаеш защо хората ги вкарват в затвора ? не защото са виновни ами защото са ги хванали

bobolink написа:Тая и без това не е добре здравословно, та само това й трябва....
НЕ! ТОВА НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛ!
...не ми се лежи по затворите!
нали знаеш защо хората ги вкарват в затвора ? не защото са виновни ами защото са ги хванали

Последна промяна TheBlame на 19 Апр 2007, 17:14, променена общо 1 път
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
t0sh написа:...., едва ли не по-добре й купи нова вана и й прати майстори ти
Toва май е решението при което ще се охарчиш най-малко,ще спестиш много нерви и проблема ще се реши дългосрочно.
За момент си помислих "Къв кеф,че съм на последния етаж!" Ама после се сетих за комшиите с печките на дърва под мен и за пушека които излиза от касите на вратите,от ключовете на освтлението,от аспиратора и от на майка им п.....

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
подобна гад живее и до мен и пак яко мирише но поне при мен не е имало наводнение само и задбраних да проветрява като оставя отворена входната си врата защото естествено идва всичко към моя апартамент . трябва само да и вземеш страха . мойта като ме виде и си забива главата в земята

Ако си решил колега със саморазправа-деистваш без много да те усетят,щото после нищо не може да и направиш.............аз така преди време карам се с една тъпа млада путчица,като целия вход разбра за кв остаа въпрос и сички я плуват,накрая малко я позбутах,ама така лекинко
че нали жена се пак(ако не ми беше казала колепе,немаше да я закачам,ама те съдба,галих я малко с ръката
,и тая бате викна мъжа си(и тои тъп и откачен)та и тои малко ласки отнесе
,и тая като виде че ще стане лошо,викна Полиция.......и кво става,нищо,написаха по едно предупреждение да не ги закачам,че ако ги бия,мене ше търсят и така.............
Е верно проблем вече няма,ама сега ме е яд,че ако пак ме ядосат не може да ги тупам
Че и жалба са пуснали против мене,ма добре че с кварталния се имаме,та е казал на колегите че съм читав гражданин
и не са ме викали да пишем,щото като пускали жалбата ги видели че са малко тъпи тия и така.........
Така че батка,няма начин да не излезе дебеланата,освен ако някои не я снабдява с храна
И моите хора така се криеха,ама един ден така паркирах колата пред входа и си слушам музичка
и по едно време оп-палянкаа и аиде у асансиору

Е верно проблем вече няма,ама сега ме е яд,че ако пак ме ядосат не може да ги тупам

Така че батка,няма начин да не излезе дебеланата,освен ако някои не я снабдява с храна

И моите хора така се криеха,ама един ден така паркирах колата пред входа и си слушам музичка

То с братока бехме един от входа....едно малоумно копеле, и той и майка му нещо им хлопа дъската. Единствено те от входа "в опозиция"
когато трябваше да сменяме щранговете на входа, крият се, не отварят, само те трябваше да дават мангизи....Та копелето един ден издебнало да не сме си у нас с братока и качва той горе у нас, почва да обижда бащата, кво ли не му крещял там, човека се същисал стигнало се до саморазправа, баща ми го помолил най любезно да напусне апартамента, но оня не кандисва!!! Баща ми го хваща за ръцете с цел да го ориентира към входната врата, а оня крещи: Кво ше ме удариш ли а?-ше ме удариш ли? --- със стегнати юмручета сочещи към лицето на татко....
Разбира ме ние с братока за хавата, и почваме да дебнем копелето.
Крие се, не отваря....На третия ден, брат ми се прибира от работа и се качва по стълбите на входа, а оня иде от долу. Оня го подминава, братока изведнъж зацепва и му вика: М..о я се спри за малко бе!
Оня: Кво!?(нагло!)
Братока: Ти кво си приказвал на татко бе?
Аз бях у нас, и по едно време приятелката ми вика:
Я слизай на долу че брат ти и М..о май се бият!
Хуквам аз на долу, и те между етажите крещят, брат ми го усещам как всеки момент ще го изцепи! Оня нещо каза не както трябва и се почна!
Братока му тегли един шет в топките, газ надолу по стълбите кой къде можа го би това копеле!
Комшии наизскачаха, стана чудесийка!
Ма поне го надрахме с кеф!!!

НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ПИША!!!
1. С котките можеш лесно да се справиш - на балкона взимаш въдица, влакно, рибарска тройка - не кука, а тройка, малко саламче и когато мацата налапа - засичаш. Разликата е само в това, че котките фучат когато ти вдигаш ...
p.s. Вадил съм я от три етажа по-долу и системата работи.
2. Вратата може и да не я палите - ползвайте я като WC ...
3. Аз живея на последен етаж - леле, дано комшиите не разберат - и ремонта на покрива си го направих сам. Но оттогава не само не плащам нищо - асансьор, чистачка, осветление и всичко останало, но им запуших и отдушниците. Сега под мен има 7 мухлясали бани и още толкова кенефа. Отделно има такива, които са си навряли аспираторите там и когато готвят в околните настава смрад ...
Другите номера не са за масова аудитория
1. С котките можеш лесно да се справиш - на балкона взимаш въдица, влакно, рибарска тройка - не кука, а тройка, малко саламче и когато мацата налапа - засичаш. Разликата е само в това, че котките фучат когато ти вдигаш ...
p.s. Вадил съм я от три етажа по-долу и системата работи.
2. Вратата може и да не я палите - ползвайте я като WC ...
3. Аз живея на последен етаж - леле, дано комшиите не разберат - и ремонта на покрива си го направих сам. Но оттогава не само не плащам нищо - асансьор, чистачка, осветление и всичко останало, но им запуших и отдушниците. Сега под мен има 7 мухлясали бани и още толкова кенефа. Отделно има такива, които са си навряли аспираторите там и когато готвят в околните настава смрад ...
Другите номера не са за масова аудитория

Родителите ми имаха проблем подобен на този... Много ядове, нерви и пари отидоха...Хубавото в случая беше, че чакаха да се построи новия апартамент. Та..постоянно наводнения, просташки изцепки(в един от случаите баща ми се принуди да просне един от бабаитите)... Накрая майка ми(както се изказват приятелите им "Огън жена"
) Пусна обява във вестника за продажба след което разлепи обява в циганската махала, че апартамента се продава с -10% отстъпка.. ако бъде закупен от цигани!... Та..продаде се на мангали и до сега чувам за големи разправии, но сега циганите били проблемните
п.с. Борбата е трудна!

п.с. Борбата е трудна!

8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.
toshomir написа:Родителите ми имаха проблем подобен на този... Много ядове, нерви и пари отидоха...Хубавото в случая беше, че чакаха да се построи новия апартамент. Та..постоянно наводнения, просташки изцепки(в един от случаите баща ми се принуди да просне един от бабаитите)... Накрая майка ми(както се изказват приятелите им "Огън жена") Пусна обява във вестника за продажба след което разлепи обява в циганската махала, че апартамента се продава с -10% отстъпка.. ако бъде закупен от цигани!... Та..продаде се на мангали и до сега чувам за големи разправии, но сега циганите били проблемните
![]()
![]()
п.с. Борбата е трудна!![]()
Хахаха, добър номер сте им спретнали

_!_
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3