Спешно! Странични огледала.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спешно! Странични огледала.
Трябват ми 2 или 1 от страничните огледала за Е46 само стъклата и да са счупени или напукани ( за пред застрахователите).
Тафиха ми ги и малко трудно се кара без тях.
Тафиха ми ги и малко трудно се кара без тях.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Ъхъ и т'ва крадат мама им
На мен ми краднаха едното,точно за 3 минути докато бях в магазина, а колата ми пред него
Оня ден пък на улицата пред нас и на 4-те БМВ-та дето бяха паркирани, на всичките по 2 огледала олетяха. Добре, че аз си бях в гаража
Незнам за к'во толкова ги тафят напоследък, ама става масово еле па в нашия квартал... Ама както казва братът...ходи си го търси при арабелите на "Симеон" (щото живея близо до тях)...Мангалите ги тафят продават ги на арабелите за 10 лв,и после те на мен за 30
Че чак и нагло заявяват "колко трудно се намирало за Е46 само стъклото"
Ще ми се да стрелям! Ама не ми отива че съм мома

На мен ми краднаха едното,точно за 3 минути докато бях в магазина, а колата ми пред него

Оня ден пък на улицата пред нас и на 4-те БМВ-та дето бяха паркирани, на всичките по 2 огледала олетяха. Добре, че аз си бях в гаража

Незнам за к'во толкова ги тафят напоследък, ама става масово еле па в нашия квартал... Ама както казва братът...ходи си го търси при арабелите на "Симеон" (щото живея близо до тях)...Мангалите ги тафят продават ги на арабелите за 10 лв,и после те на мен за 30

Че чак и нагло заявяват "колко трудно се намирало за Е46 само стъклото"

Ще ми се да стрелям! Ама не ми отива че съм мома

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
kOnPuBkA написа:Ъхъ и т'ва крадат мама им![]()
Ама както казва братът...ходи си го търси при арабелите на "Симеон" (щото живея близо до тях)...Мангалите ги тафят продават ги на арабелите за 10 лв,и после те на мен за 30![]()
Съседи ше дойдем нещо май... 2 пъти са ми ги крали, втория път ги отнесоха маркирани даже

Never mistake motion for action...
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
Leon написа:Съседи ше дойдем нещо май... 2 пъти са ми ги крали, втория път ги отнесоха маркирани дажеТоест отнесоха едното, щото другото го бяха счупили... Та, маркировка и молитва помагат донякъде...
Ми аз съм баш на "Симеон" и "Иван Иванов"- на канале гранде дет сЪ вика

После мислех да ги лепя,че те нали са на едни щипчици само, ама си викам тез прошляци няма да знаят че са залепени и немо'ат ги свалят и ще изпокъртят всичко, та ще трябва да купувам цяло огледало после ...Та така сега го карам и аз на молитви и платени паркинги

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
на мен оная нощ са ми го ритали и беше обърнато на обратно.само капака беше счупен.днес бях в магазина и познайте 38 евро.ако бях го видял да знаете св...и щеше да ми прави
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
absix написа:Те застрахователите не взимаха ли счупените части? При Булинс ги взимат със сигурност?
А Алианц и Армеец доколкото знам не ги взимат

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
за още 15 щеше да си купиш оригинално огледалце от арабелите на Симоен и да си решиш проблема и да не се занимаваш с тъпи застрахователи и да си късаш нервите... 

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
tomentoza написа:Това ми е ясно , но не мислиш ли че е малко тъпо да ида да им дам тия пари и да купя моите огледала или на някой друг като мен .
Докога трябва да ги спонсорираме за да може те да карат наркоманите да ни крадат колите[/code]
Не е малко, ми даже си е много тъпо, ама човек като няма време да се разправя и да троши нерви и това е изход. А и застрахователите както се правят на интересни пак не е гаранция че ще ти ги платят и може така или иначе да опреш до арабите...

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2