Otnosno FATIK
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Otnosno FATIK
Vijdam ,4e i vie znaete za Fatik .Mnogo sluhove sum 4uval i az za nego ,vupreki 4e sum ot dulbokata provinciq - Asenovgrad .Dori moi priqtel se e poznaval s nego .Smqtam da vi razkaja nqkoi istorii ,koito znam .Tova neshto ne znam koga se e slu4ilo - mai e bilo v perioda
92-95 godina .Fatik i tam oshte nqkukuv pi4 (ne moga da si spomq imeto) sa se hvanali na bas .Moq priqtel e bil svidetel .Fatik e tvurdql ,4e moje da izmine razstoqnieto ot Sofiq do Plovdiv za 15 min s nqkuv lud mercedes .Dokolkoto razbrah ot tozi moi priqtel mercedesut e bil 600 SL (toi ne se interesuva ot koli i si kara sportnoto RENAULT 19 kato pensioner
).Veroqtno tozi mercedes e bil nqkakvo speciqlno izpulnenie - neznam .Ka4ili se dvamata Fatik i drugi navitak v benz-a i trugnali .No kakto i da e , Fatik e izgubil basa .KAzaha mi ,4e e vzel Sofiq - Plovdiv za 17 min .Az ne mojah da povqrvam .Tva neshto e nevuzmojno ,no nqma da osporvam dumite na moq priqtel .KAzvam vi ,kakvoto sa mi kazali .Drugata istoriq ,koqto moq priqtel mi razkaza za Fatik e sledata - toi i Fatik se vozili v edno Audi 200 (mnogo stranen model) pak Plovdiv - Sofiq i Fatik vdignal 260 km/h .Mnogo show e bilo .Moqt priqtel kaza ,4e super mnogo se e izplashil .Vika mi "Napravo se vcepenih ot ujas ! Samo si ka4ih kolenata na jabkata , ako stane neshto ... ne ,4e tova shte me spasi ,ama instinkt " - dosta mi razkazvashe .A tretata istoriika q nau4ih ve4e ot treto lice .Fatik bil s nqkuv negov bratov4ed v Italiq s nqkakvo Porsche - neznam kakuv model .
I katastrofirali s mnogo golqma skorost .Fatik se oturval na kusmet samo s draskotini ,no bratov4eda postradal qko .Osven tova 4etoh nqkude ,4e tozi Fatik e imal i Nissan SkyLine - edin moi liuubim model .Abe kakvo da govorq ... zavijdam mu na tozi Fatik - kakvi avtomobili e imal .Are o4akvam da pro4eta i vie kakvo ste 4uli za tozi maniac .
92-95 godina .Fatik i tam oshte nqkukuv pi4 (ne moga da si spomq imeto) sa se hvanali na bas .Moq priqtel e bil svidetel .Fatik e tvurdql ,4e moje da izmine razstoqnieto ot Sofiq do Plovdiv za 15 min s nqkuv lud mercedes .Dokolkoto razbrah ot tozi moi priqtel mercedesut e bil 600 SL (toi ne se interesuva ot koli i si kara sportnoto RENAULT 19 kato pensioner

I katastrofirali s mnogo golqma skorost .Fatik se oturval na kusmet samo s draskotini ,no bratov4eda postradal qko .Osven tova 4etoh nqkude ,4e tozi Fatik e imal i Nissan SkyLine - edin moi liuubim model .Abe kakvo da govorq ... zavijdam mu na tozi Fatik - kakvi avtomobili e imal .Are o4akvam da pro4eta i vie kakvo ste 4uli za tozi maniac .
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
отг::Otnosno FATIK
Qsno e che e NEvyzmozno da se vzeme Sofia-Plovdiv za 15 ili za 17 min ,absurda e chisto teoritichen dori i ot tabela do tabela.
Audi200 si e syvsem standarten model na Audi ,narichano e oste S4 do 1996-ta ako e sys chip tuning na overBoosta i const. boosta do okolo 2.1 barra vednaga othvyrlq kym 270 konq, taka che skorosti ot 260-270 na kilometraza sa napylno postizimi i normalni. Sestrata sa q vozili vyv takova Audi sys takava skorost:)
Chuval sym za SkyLine vyv BG ,a ako go ima e systo dosta veroqtno da e minal prez Fatik ,to prez nego kvo li ne e minalo:)
'96 - NissaN Sentra B14
Audi200 si e syvsem standarten model na Audi ,narichano e oste S4 do 1996-ta ako e sys chip tuning na overBoosta i const. boosta do okolo 2.1 barra vednaga othvyrlq kym 270 konq, taka che skorosti ot 260-270 na kilometraza sa napylno postizimi i normalni. Sestrata sa q vozili vyv takova Audi sys takava skorost:)
Chuval sym za SkyLine vyv BG ,a ako go ima e systo dosta veroqtno da e minal prez Fatik ,to prez nego kvo li ne e minalo:)
'96 - NissaN Sentra B14
- speeder
- Потребител
-
Значи , аз живея в Бояна.На Фатик , къщата е на 3мин. от нас.
Значи колко коли има и той самия не знае.
НО , за София-Пловдив 17 мин. нема да коментираме.
Като става въпрос за страшния мерцедес , сигурно това е Къонига , който той имаше.
Но да ви кажа историята , на която аз присъствах и щях да умра от кеф.Значи , ако някой знае къде е Автомивка Мелина95.Беше дошъл с една Ес класа(старата) от тия дето са двувратките(те после CL ги водят)На тая Еска мотора и беше 7.2 12 цил. (видях го) наточена една такава черна , с 4 кюнеца(а бе страхотно нещо) и кво направи тоя измиха го бенца и тоя тъкмо си тръгва нагоре по пушкин спира , стоя така десетина секунди само чух един рев , после видях как за много малко време колата стоеше на едно место и после до разклона с бул. България беше неописуемо за какво ставаше въпрос : пушеци , писъци , рев , изстрелване в едно.Наистина такова нещо не бях виждал.
Това е случката , на която съм присъствал.
Значи колко коли има и той самия не знае.
НО , за София-Пловдив 17 мин. нема да коментираме.
Като става въпрос за страшния мерцедес , сигурно това е Къонига , който той имаше.
Но да ви кажа историята , на която аз присъствах и щях да умра от кеф.Значи , ако някой знае къде е Автомивка Мелина95.Беше дошъл с една Ес класа(старата) от тия дето са двувратките(те после CL ги водят)На тая Еска мотора и беше 7.2 12 цил. (видях го) наточена една такава черна , с 4 кюнеца(а бе страхотно нещо) и кво направи тоя измиха го бенца и тоя тъкмо си тръгва нагоре по пушкин спира , стоя така десетина секунди само чух един рев , после видях как за много малко време колата стоеше на едно место и после до разклона с бул. България беше неописуемо за какво ставаше въпрос : пушеци , писъци , рев , изстрелване в едно.Наистина такова нещо не бях виждал.
Това е случката , на която съм присъствал.
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Hah toz Mercedes Koenig da ne e systiq koito posle karase onq det blyska:) demek Blyskov?
To sysnost karane malko silno kazano stoto 90% stoese pokrit sys brezent ,ma vse pak.
'96 - NissaN Sentra B14
To sysnost karane malko silno kazano stoto 90% stoese pokrit sys brezent ,ma vse pak.
'96 - NissaN Sentra B14
Къонига в момента е в Свищов...
---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!
---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ne !NE !Moga samo da mu zavijdam na tozi Fatik .
Karal e takiva koli ,za koito me4taq samo da gi
vidq po ulicite
Daje ne sum i pomislql ,4e nqkoi den moga da gi pritejavam .Men ne me interesuva guzariqta - dori me drazni .Ako sum nadul muzikata vuv Ford-cheto ne go pravq ,za da me zabelqzvat .Ako go nastupvam (ne ,4e e sportna kola ) pak go pravq ,zashtoto mi e kef .Taka shte e i ,ako pritejavam neshto mnogo sportno .Za sujalenie nai-sportnoto neshto ,koeto se o4artava da imam v obozrimo budeshte e VW Golf 3 GTi 2.0 DoHC .Nisho ne e tozi Golf ,ama za purva kola e gore - dolu dobre .Ta kakvo imah predvid - Fatik v tova otnoshenie e shtaslivec .Predstavqte li si kola ot takuv kalibar kak vdiga samo4uvstvieto .
4ao
P.S i az sum 4uval za tozi mercedes s 7200 cc .
Karal e takiva koli ,za koito me4taq samo da gi
vidq po ulicite

4ao
P.S i az sum 4uval za tozi mercedes s 7200 cc .
- hate Mercedes
- Потребител
-
abe tozi MB koening ne e li edin jalt na tzviat i otpred vmesto emblemata na MB e emblema na s goliamo K(demek koening).
i sobstvenika(momentniat de)ne e li edin zabravih my imeto ot 6efovete deto organiziraha predi niakolko god.v plovdiv na grebnata baza F1 na voda????i ne be6e li predi pritejanie na Vasil Iliev predi na go gramnat?????prez 1995god.????
i sobstvenika(momentniat de)ne e li edin zabravih my imeto ot 6efovete deto organiziraha predi niakolko god.v plovdiv na grebnata baza F1 na voda????i ne be6e li predi pritejanie na Vasil Iliev predi na go gramnat?????prez 1995god.????
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
toq Koenig na wremeto syshto beshe na fatic.
Prodawaha go oshte 93-4 godina wyw awtokyshta Viki.. kogato senamirashe pri segashnia hilton.
i otpred pishe KS a ne K Koeto znachi Koenig Special
Prodawaha go oshte 93-4 godina wyw awtokyshta Viki.. kogato senamirashe pri segashnia hilton.
i otpred pishe KS a ne K Koeto znachi Koenig Special
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Mnem ne e tozi, onq det' blaska kara (vozi se v) 600S Carlsson
P.S. Plz. stiga s toq MB!!!
---
89' 316i
Laugh... And the world laughs with you. Cry... And the world laughs louder!!!
P.S. Plz. stiga s toq MB!!!
---
89' 316i
Laugh... And the world laughs with you. Cry... And the world laughs louder!!!
- speeder
- Потребител
-
Живея , ако я знаеш въпросната Автомивка Мелина , 300 метра по-навътре (ул. Боянска река)
Shtoto az jiveia pod panoramnoto i po tciala ve4er kisna na Jultoto{sega ne raboti},ta sme v Primata.She e gotino da pieme po beer niakoi pat.
Елементарна математика:
S=VxT
130 km = Vx0,25
V = 130:0,25
V = 520 km/ч
Ако от табела до табела са 130 км - с 520 км/ч ще ги мине за 15 мин...
За 17 мин. се е возил с ...няма и 500 км/ч
Що не ме запознаеш с твоя приятел?
:-)
S=VxT
130 km = Vx0,25
V = 130:0,25
V = 520 km/ч
Ако от табела до табела са 130 км - с 520 км/ч ще ги мине за 15 мин...
За 17 мин. се е возил с ...няма и 500 км/ч
Що не ме запознаеш с твоя приятел?
:-)
- speeder
- Потребител
-
Знам те аз тебе СИД , ти си с едно 325iх със червен кожен салон и джанти Стилауто май беха.
Прав ли съм или греша?
И ти викаха май златара или нещо подобно?
Ако е така знаеме се.
Помисли и ще се сетиш.
Виждали сме се в жълтото.
Прав ли съм или греша?
И ти викаха май златара или нещо подобно?
Ако е така знаеме се.
Помисли и ще се сетиш.
Виждали сме се в жълтото.
15 мнения
• Страница 1 от 1