проблем при висока скорост
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем при висока скорост
М5цата ми върви на пресекулки от 270-280км/ч нагоре...каточели има недостиг на гориво...не е изключвателя на инжекцията защото е далече от червената зона, а и проблема го има само на 5-та....тя пак си развива 300км/ч+ но просто го прави сууууупер бавно от 280 нагоре.....тръгва спира тръгва спира и така...... 

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: проблем при висока скорост
Баце сигурен ли си че това е проблем ???DA WOLF написа:М5цата ми върви на пресекулки от 270-280км/ч нагоре...каточели има недостиг на гориво...не е изключвателя на инжекцията защото е далече от червената зона, а и проблема го има само на 5-та....тя пак си развива 300км/ч+ но просто го прави сууууупер бавно от 280 нагоре.....тръгва спира тръгва спира и така......

От 280 нагоре казваш ......

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
да не и е запушен карбуратора бря
имах разни неща от М5
още имам абс ,сервоапарат,цялата инсталация,задната седалка-на 4ри 4асти ръкав за багажника разни пластмаси между задните стопове има едно кат светлоотразител се едно стопа е цял и дедазнам още ко тряа да видя
неска си сложих капака на багажника на моита е34-ка че моя беше градушкин
диамантшварцметалик

имах разни неща от М5
още имам абс ,сервоапарат,цялата инсталация,задната седалка-на 4ри 4асти ръкав за багажника разни пластмаси между задните стопове има едно кат светлоотразител се едно стопа е цял и дедазнам още ко тряа да видя
неска си сложих капака на багажника на моита е34-ка че моя беше градушкин

диамантшварцметалик
Re: проблем при висока скорост
slavianko написа:Баце сигурен ли си че това е проблем ???DA WOLF написа:М5цата ми върви на пресекулки от 270-280км/ч нагоре...каточели има недостиг на гориво...не е изключвателя на инжекцията защото е далече от червената зона, а и проблема го има само на 5-та....тя пак си развива 300км/ч+ но просто го прави сууууупер бавно от 280 нагоре.....тръгва спира тръгва спира и така......![]()
![]()
![]()
От 280 нагоре казваш ......![]()
![]()

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Вълчо,
Ми то при тази скорост елероните се позиционират с един особен ъгъл - за излитане - може би елероните задържат. А отлепяш ли се от земята нещо???
Сори за офтопик-а, но не можах да се сдържа
Айде успех и без лоши чувства!!!
Ми то при тази скорост елероните се позиционират с един особен ъгъл - за излитане - може би елероните задържат. А отлепяш ли се от земята нещо???

Сори за офтопик-а, но не можах да се сдържа

Айде успех и без лоши чувства!!!

DA WOLF написа:TheBoss написа:СВЕ ????
какво е това??? нямам представа, ако може малко инфо ще е добре.........
май има предвид Sve

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бе тая М5ица все още ми е интересно как вдига 300+ при условие че М6 с махнат ограничител едва ги докарва до 310... Нещо не е вчас с тая кола... Докато го видя това не мога да повярвам... То Е39 с HAMMAN тунинг едва ги качва на 280... Незнам... Свирете освен часовниците на колата и километража нещо...
А иначе провери газовото нещо да не би да му недостига гориво....

А иначе провери газовото нещо да не би да му недостига гориво....

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2