барбекю...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 13 Апр 2007, 0:46

Dimitar написа:Белия свят, особенно по моите ширини има по-големи дупки от тия в БГ :mhihi: .

И при мен има лунни пеизажи да ми напомнят за родината :mhihi:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 13 Апр 2007, 11:58

kiko написа:е на тва му се вика тоталка :mhihi:

Що бе...то ако питаш нашите затрахователи "Ше я направим. Една боя и е като нова".

А може и някой от Горубляне да се намери и да и сложи една табелка "Уникат!!! С дребна забележка" :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 16 Апр 2007, 16:22

Modulo написа:
А може и някой от Горубляне да се намери и да и сложи една табелка "Уникат!!! С дребна забележка" :)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много е вероятно.Пък и то ...шаранчета колкото искаш ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Апр 2007, 3:22

SlipKnoT написа:
logout написа:

Хехехехех.. колко познато звучи.. ние с Дилян двамата се връщаме от "сервиза" на Гара Искър на отиване заобиколихме водата, но имаше коли които си минават през нея.То продължава да си вали и навръщане Дилян каза, че ще минем.. и комбото стана подводница.. бяхме се покатерили на покрива и дойдоха от Нощен Труд и ни снимаха.., а най култовото беше, че ни издърпа катафалка. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 18 Апр 2007, 10:03

ivan1979g написа:
SlipKnoT написа:
logout написа:

Хехехехех.. колко познато звучи.. ние с Дилян двамата се връщаме от "сервиза" на Гара Искър на отиване заобиколихме водата, но имаше коли които си минават през нея.То продължава да си вали и навръщане Дилян каза, че ще минем.. и комбото стана подводница.. бяхме се покатерили на покрива и дойдоха от Нощен Труд и ни снимаха.., а най култовото беше, че ни издърпа катафалка. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Късметлии,а!! ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум