барбекю...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Dimitar написа:Белия свят, особенно по моите ширини има по-големи дупки от тия в БГ.
И при мен има лунни пеизажи да ми напомнят за родината

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Modulo написа:
А може и някой от Горубляне да се намери и да и сложи една табелка "Уникат!!! С дребна забележка"

Много е вероятно.Пък и то ...шаранчета колкото искаш

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

SlipKnoT написа:logout написа:
Хехехехех.. колко познато звучи.. ние с Дилян двамата се връщаме от "сервиза" на Гара Искър на отиване заобиколихме водата, но имаше коли които си минават през нея.То продължава да си вали и навръщане Дилян каза, че ще минем.. и комбото стана подводница.. бяхме се покатерили на покрива и дойдоха от Нощен Труд и ни снимаха.., а най култовото беше, че ни издърпа катафалка.![]()
![]()

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
ivan1979g написа:SlipKnoT написа:logout написа:
Хехехехех.. колко познато звучи.. ние с Дилян двамата се връщаме от "сервиза" на Гара Искър на отиване заобиколихме водата, но имаше коли които си минават през нея.То продължава да си вали и навръщане Дилян каза, че ще минем.. и комбото стана подводница.. бяхме се покатерили на покрива и дойдоха от Нощен Труд и ни снимаха.., а най култовото беше, че ни издърпа катафалка.![]()
![]()
![]()
![]()
Късметлии,а!!

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2