лични впечатления от е34
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
до колегата cvetoslav ами що не я замениш с омега като по-те кефи. п.п тая тема е обречена
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
Тая тема е за подфорум "Извън темата".
Иначе за опела немците казват, че "рано или късно всяка кола се превръща в опел". Брат ми има служебна Астра пройзведена 2005 и като кара мойта Е34 казва, че астрата е много по-зле. Карал съм Вектра от 2000г. и хич не ме изкефи--Е36 ме кефи много повече. Сравненията между БМВ и Опел не са безсмислени, защото на цената на нов опел (например Астра) можеш да си купиш по-голямо и по-мощно БМВ на старо. Въпрос на личен избор.
Иначе за опела немците казват, че "рано или късно всяка кола се превръща в опел". Брат ми има служебна Астра пройзведена 2005 и като кара мойта Е34 казва, че астрата е много по-зле. Карал съм Вектра от 2000г. и хич не ме изкефи--Е36 ме кефи много повече. Сравненията между БМВ и Опел не са безсмислени, защото на цената на нов опел (например Астра) можеш да си купиш по-голямо и по-мощно БМВ на старо. Въпрос на личен избор.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колега за мен единстваната кола изпреварила времето си с е34 е Ауди 100 Ц4.Просто на тези две коли еквивалент не могат да им бъдат много нови
Затова и да ми любимите машини 

ТДС - Турбо Див Селянин
тука има
.
мене па беларус ме кефи повече от е34 и уаз и ЖУК.
ЖУК -а ми е любимата кола по готина от е34 и от е35.
абе ей лайнарчета насрани дето ми карате рена и опели, ходете да се прегледате някъде, погледнете тъпите марки които хвалите какво овехтяване имат след 4-тата година, а Бмв-то ми е много чудно що 99 година читава не можеш да я барнеш още.
а колко струва рено или опел или квото искаш 99-та.
струва колкото Е34 93 та дори и по малко.
айде бегайте да си играете на пясъчника.
Е34 е един от най-добрите автомобили произвеждани НЯКОГА
!!!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ГЛАМЧОВЦИ!!!

мене па беларус ме кефи повече от е34 и уаз и ЖУК.
ЖУК -а ми е любимата кола по готина от е34 и от е35.
абе ей лайнарчета насрани дето ми карате рена и опели, ходете да се прегледате някъде, погледнете тъпите марки които хвалите какво овехтяване имат след 4-тата година, а Бмв-то ми е много чудно що 99 година читава не можеш да я барнеш още.
а колко струва рено или опел или квото искаш 99-та.
струва колкото Е34 93 та дори и по малко.
айде бегайте да си играете на пясъчника.
Е34 е един от най-добрите автомобили произвеждани НЯКОГА
!!!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ГЛАМЧОВЦИ!!!
Hi
Как може въобще да спорите за тези опели не знам.За справка...Адам Опел е производител на шевни машини и велосипеди,като после се опитал и в автомобилостроенето.......но само се опитал. 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бе мани тая бангия опел ... Това е родено мъртво... И после като тръгне по улиците и души къде да умре...
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
SaSo написа:Бе мани тая бангия опел ... Това е родено мъртво... И после като тръгне по улиците и души къде да умре...
Е недей така има доста добри опелчета(не само нови) които са доста добре поддържани и вървят доста
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
grnka написа:вземи се качи на вектра 2001 бе пич кви астри кви 5 лева бе...като правите такива сравнения сте направо за бисерите
ами пи4 неска и вектра 2000г. гледах от вътре
дърво си е ве брат мноо неудобно абе кофти интериор
ся секи си фали неговото и въпрос на лично мнение ама става въпрос за автомобили с 10 години разлика
комфорта и удобството и возията на бмв е34
и удоволствието да пътуваш с него
не сам го изпитал с друга кола
много удобен интериор също
за времето си тази кола спрямо другите е много много напреде

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам![]()
![]()
ти па каде се отнесееее

става въпрос за савсем други работи ти каде се отвя

тои и намене не ми дават ама намирам на4ини да се държа на повърхноста има и потъвания от време на време

ама без тях неможе.
ама си карам баварката насякаде закот ми е кеф да карам нея
нашия има ауди 80 1.6д дет хар4и наполовина на бмв-то ми ама стои и прашясва и грам не сам го карал закот не ме кефи
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве багерис кво та напраих с Астрата ве оная 55то коняstambo_81dg написа:t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам![]()
![]()
ти па каде се отнесееее![]()
![]()
става въпрос за савсем други работи ти каде се отвя![]()
тои и намене не ми дават ама намирам на4ини да се държа на повърхноста има и потъвания от време на време![]()
ама без тях неможе.
нашия има ауди 80 1.6д дет хар4и наполовина на бмв-то ми ама стои и прашясва и грам не сам го карал закот не ме кефи

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
.....t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам![]()
![]()

- t_andonov
- ентусиаст
-
stambo_81dg написа:t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам![]()
![]()
![]()
тои и намене не ми дават ама намирам на4ини да се държа на повърхноста има и потъвания от време на време![]()
ама без тях неможе.
искам тебе да те видя на мойто работно място с баварката дали ще искара и месец

- t_andonov
- ентусиаст
-
the_gate написа:.....t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам![]()
![]()
![]()
![]()
ми карай астрата и махай бавареца(що ти е тази горелка да се мъчиш и ти като нас)
![]()
![]()
и тебе

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:а ве багерис кво та напраих с Астрата ве оная 55то коняstambo_81dg написа:t_andonov написа:аре да не се убиждаме на орли ааа мойта астричка ми гори 4.5 нафта и ми вади кинти пък като ми е кеф вадя тупалката от гаража и си я каркам с удоволствие вярно супер е бавареца ама с астрата никога няма да се разделя щот мама и тати не дават кинти и трябва да си ги печеля сам![]()
![]()
![]()
ама без тях неможе.
нашия има ауди 80 1.6д дет хар4и наполовина на бмв-то ми ама стои и прашясва и грам не сам го карал закот не ме кефи![]()
оле боже недеи така някои ша земе да помисли че прикааш на сериозно
три пати се дърпахме (на 20 метра)

зашото фена искаше на толко а и беше на 4 водки
дватта пъти го минах а единия път неможах да тръгна както тряа и се отказах
готов съм когато и дето кажеш да повторим ама на по 200 лв.?
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3