Благодаря
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Fiat Bravo
- Потребител
-
Благодаря
Здравейте!
Аз съм колега от форума на Фиат.
Искам да изкажа благодарност към 2ма анонимни собственици на БМВ-та.
В събота пътувах с приятелката си за Велинград и след Костенец претърпяхме инцидент - спуках 2 ( две ) гуми. Поставих си чинно триъгълника и зачаках Пътна помощ.
За 2 часа на пътя помощ ми предложиха 4 души. Първите два автомобила които спряха бяха БМВ - първо една 5тица, малко по-късно и една 3ка. Това ми направи много голямо впечатление предвид мнението което битува за хората с лъскави коли ( а и 2те БМВта бяха нови и лъскави
)
Искам да изкажа огромната си благодарност към хората които показаха колегиалност и желание за помощ.
Благодаря им, не знам дали посещават форума и ще видят това, но може и вие да приемете благодарностите ми
Безаварийно каране на всички.
Аз съм колега от форума на Фиат.
Искам да изкажа благодарност към 2ма анонимни собственици на БМВ-та.
В събота пътувах с приятелката си за Велинград и след Костенец претърпяхме инцидент - спуках 2 ( две ) гуми. Поставих си чинно триъгълника и зачаках Пътна помощ.
За 2 часа на пътя помощ ми предложиха 4 души. Първите два автомобила които спряха бяха БМВ - първо една 5тица, малко по-късно и една 3ка. Това ми направи много голямо впечатление предвид мнението което битува за хората с лъскави коли ( а и 2те БМВта бяха нови и лъскави

Искам да изкажа огромната си благодарност към хората които показаха колегиалност и желание за помощ.
Благодаря им, не знам дали посещават форума и ще видят това, но може и вие да приемете благодарностите ми

Безаварийно каране на всички.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Объркал си се, приятелю. Никой с БМВ няма да спре да помогне, дори да пресича старата му баба. Ние сме изроди; мутанти някви; всички бивши москвичаджии се качиха на бмв-та и пътя е техен; ние сме по-зле от бусаджии с пернишка регистрация (нищо лично към перничани, просто така се носи лафа); ние сме по-зле и от маршруткаджиите; само някой да посмее да даде мигач се хвърляме като мангал на мазна баница; оперирани сме да придобием далтонизъм да не ни объркват светофарите; нашите педали са вързани с пружина до ламарината; прицелваме се с халогените в очите на отсрещния, даже и го следват докато се разминем; фаровете ни са заводски на дълги; не пускаме мигачи да не си хабим релетата; уредбите ни имат само две положения - off и до дупка ... мога да продължавам още много.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Fiat Bravo
- Потребител
-
Фил написа:Това беше сарказъм, колега, всички слухове и простотии, които се носят за "беемвейците".
Добре се справяш със сарказЪма, макар и да не си на висотата на Хелър.
Виж аз не страдам от такива предразсъдъци, макар за почти всяка марка да има утвърдили се подобни стереотипи за почитателите и. Не дойдох за да кажа - Ама то и вие сте били хора бе!!!
Влязох във форума защото е един вид ваша трибуна и просто исках да изкажа благодарност, на 2ма души които не ме изгледаха като сеирджии а, показаха съпричастност.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Fiat Bravo написа:Влязох във форума защото е един вид ваша трибуна и просто исках да изкажа благодарност, на 2ма души които не ме изгледаха като сеирджии а, показаха съпричастност.

Аз пък веднъж се разписах във форума на VW, давайки обяснения защо засякох един голф и с какво елементът зад волана го беше заслужил. Пичовете ме подкрепиха до един

It's not who You are, it's who You know...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
пич, вярвай ми ще ми благодариш цял живот ако ме послушаш и хвърлиш тази италианска бакия и се хвърлиш на расовите коне с пропелер отпред!

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
харесва и каквато може да поддържа.Важното е да си помагаме на пътя,
а не да се делим според марката

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
bmwdriver написа:Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
Казал си го много правилно
Niki Lauda
- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
Niki Lauda написа:bmwdriver написа:Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
Казал си го много правилно
Така си е. Не е важно каква кола караме !! Важното да сме единни !!
Всички са еднакви !!Пътя е Един !!Задружието може да помогне много

- FIRE 8V
- Потребител
-
- Детайли за колата: 2005 Fiat Idea 218d Active Tourer
bmwdriver написа:Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
Точно така е, даже мисля

- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
Fire 999 написа:bmwdriver написа:Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
Точно така е, даже мисляда мина в Четвъртък след срещата на Клуб Фиат да мина покрай Екото да погледам малко BMW-та
Мдам ела яко има!!!

- FIRE 8V
- Потребител
-
- Детайли за колата: 2005 Fiat Idea 218d Active Tourer
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2