Оръжията не убиват

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 16 Апр 2007, 12:01

WeiSTD написа:Ех, разби фантазийте на 1/2та форум с това изказване. Сега ще ги е страх да ти говорят :mhihi:

Е аз съм я взела не да сплашвам някой, а за удоволствие. А и скоро ще имаме фирмен празник и Пловдивския офис се оборудвахме. Не мислих, че е толкова голяма тръпката :) много е зарибяващо :)
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 16 Апр 2007, 12:18

Въздушните са аматьорска история :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 16 Апр 2007, 12:21

Бе по-добре така, иначе ако вземе пушкало с бойни и с един донът дрифт знаеш ли колко народ ше изполега?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 16 Апр 2007, 12:25

Бе зависи от стрелеца ;) :mhihi:
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 16 Апр 2007, 13:25

M3CSL написа:Въздушните са аматьорска история :)

Еми аз не съм я взела да трепя врабчета или някой, а само за удоволсвие.... Все пак съм жена и малко повечко ще ми тежи другата, а и отката и е много голям.... така че тази си ми я идеална 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 16 Апр 2007, 14:19

Значи все пак размера има значение :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Апр 2007, 15:05

M3CSL написа:Въздушните са аматьорска история :)

Я чукни на logun в гугъла да видиш колко са аматьорски!!!!
Имам доминатор - с 8 сачми 5,5 е на барабан , заглушител,оптика на Цайс и лазерен прицел, 240 бара налягане - началната скорост и по-висока от на флоберка!!! има съчми с чашка и вътре медно топче-влиза с 0,5 дупка и излиза с 4-5см! До сърна сваля ,а на 80-90м е абсолютно точна в 4-5см мишена!!Та си зависи и от пушката де! А ! Най-важното!...Нема разрешително за нея!!
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PRZ ... walnut.jpg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 16 Апр 2007, 17:06

е мойта е скромна: http://www.oragie.com/norinco.htm - КОД - ПР. 05
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 16 Апр 2007, 17:21

ухаааа, как ще си взема и аз една такава ...

помиярите около нас ще берат бая ядове ...

има да се държат за задниците ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Апр 2007, 17:43

Фил написа:ухаааа, как ще си взема и аз една такава ...

Глей да вземеш като на колежката без чупещ се приклад-те са по-мощни!!! Ако търсиш малко по-добро вземи "Diana" те са май испански и са много добри!! И ако решиш да ловуваш ти требва нещо още по... с надуване в балон ,ма там цените вече са други!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 16 Апр 2007, 18:17

Не бе, не ща трупове да ми се търкалят около блока, все пак детето ми там си играе. Искам помиярите да се научат че около моя блок боли и да го заобикалят по-отдалече.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 16 Апр 2007, 19:43

SKISABMW написа:
Фил написа:ухаааа, как ще си взема и аз една такава ...

Глей да вземеш като на колежката без чупещ се приклад-те са по-мощни!!! Ако търсиш малко по-добро вземи "Diana" те са май испански и са много добри!! И ако решиш да ловуваш ти требва нещо още по... с надуване в балон ,ма там цените вече са други!!

Абсолютно си прав, аз си бях взела с чупещ се и мн зле беше горката, целеше където си иска и бях се притеснила че аз нещо не съм добре или съм много крива, но сега си я замених и съм много доволна от тази и е по-мощно като цяло е много по-добра, на сравнително добри цени ;)
Изображение

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 16 Апр 2007, 20:03

Фил написа:Искам помиярите да се научат че около моя блок боли и да го заобикалят по-отдалече.

ХАха,помиярите около нашия блок това го знят отдавна, щото въздушната пушка седеше доста време приготвена до прозореца и а някое се обади, ела да видиш какво му се случва :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Апр 2007, 21:44

хаха.. допълнително има и "action shooting" което е още по-голямо шоу..

аз практикувам практикъл шуутинг сигурно от едно 7-8 години почти всеки уйкенд когато не е зима...

по принцип стимулира стелбата със всякакво оръжие (предимно пистолети разбира се), но в един момент като надобрееш сериозно и се оказва че единствените пистолети за това мероприятие са 1911 платформата със правени спусъци и ред-дот мерници и .38 супер калибър- оптималното решение - 9мм е слабо, .40 и нагоре като гръмне и след това не може да си намериш мерниците- лошо положение като се очаква да стреляш доста бързо...

.. а този от кунг-фу сайта дето го постнаха в началото на темата е страшно бърз.. но не мисля че е точен.. по принцип има две школи- тез дето гледат да стрелят бързо и тез дет гледат да стрелят точно... истината е някъде по средата...

има и друг момент- че рядко се стрелят "чисти" упражнения- демек без "заложници".. заложниците са части от силуети сложени да припокриват мишената... често под ъгъл.. и като ги уцелиш ти взимат точки според регламента.. като има "заложници" не се стреля бързо защото винаги си на загуба... от там и "бързите" стрелци са предимно за шоу- рядко можеш да видиш някои супер-бърз да победи на регламентирано състезание...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от ssdd » 19 Апр 2007, 10:10

Колеги гледам, че сте запалени и да подсета в НДК до 22.04. има изложение Лов и Риболов. Вчера ходих да си купя кобур и разгледах, цените са доста по-ниски от тези в ловно-рибарските магазини. Разгледайте и airsoft оръжията, ако някой се запали да пише ЛС.
The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!

airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата