Оръжията не убиват
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
WeiSTD написа:Ех, разби фантазийте на 1/2та форум с това изказване. Сега ще ги е страх да ти говорят
Е аз съм я взела не да сплашвам някой, а за удоволствие. А и скоро ще имаме фирмен празник и Пловдивския офис се оборудвахме. Не мислих, че е толкова голяма тръпката

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
M3CSL написа:Въздушните са аматьорска история
Еми аз не съм я взела да трепя врабчета или някой, а само за удоволсвие.... Все пак съм жена и малко повечко ще ми тежи другата, а и отката и е много голям.... така че тази си ми я идеална

- Гост
-
M3CSL написа:Въздушните са аматьорска история
Я чукни на logun в гугъла да видиш колко са аматьорски!!!!
Имам доминатор - с 8 сачми 5,5 е на барабан , заглушител,оптика на Цайс и лазерен прицел, 240 бара налягане - началната скорост и по-висока от на флоберка!!! има съчми с чашка и вътре медно топче-влиза с 0,5 дупка и излиза с 4-5см! До сърна сваля ,а на 80-90м е абсолютно точна в 4-5см мишена!!Та си зависи и от пушката де! А ! Най-важното!...Нема разрешително за нея!!
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PRZ ... walnut.jpg
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
е мойта е скромна: http://www.oragie.com/norinco.htm - КОД - ПР. 05
- Гост
-
Фил написа:ухаааа, как ще си взема и аз една такава ...
помиярите около нас ще берат бая ядове ...
има да се държат за задниците ...
![]()
![]()
Глей да вземеш като на колежката без чупещ се приклад-те са по-мощни!!! Ако търсиш малко по-добро вземи "Diana" те са май испански и са много добри!! И ако решиш да ловуваш ти требва нещо още по... с надуване в балон ,ма там цените вече са други!!
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
SKISABMW написа:Фил написа:ухаааа, как ще си взема и аз една такава ...
помиярите около нас ще берат бая ядове ...
има да се държат за задниците ...
![]()
![]()
Глей да вземеш като на колежката без чупещ се приклад-те са по-мощни!!! Ако търсиш малко по-добро вземи "Diana" те са май испански и са много добри!! И ако решиш да ловуваш ти требва нещо още по... с надуване в балон ,ма там цените вече са други!!
Абсолютно си прав, аз си бях взела с чупещ се и мн зле беше горката, целеше където си иска и бях се притеснила че аз нещо не съм добре или съм много крива, но сега си я замених и съм много доволна от тази и е по-мощно като цяло е много по-добра, на сравнително добри цени

- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
Фил написа:Искам помиярите да се научат че около моя блок боли и да го заобикалят по-отдалече.
ХАха,помиярите около нашия блок това го знят отдавна, щото въздушната пушка седеше доста време приготвена до прозореца и а някое се обади, ела да видиш какво му се случва

хаха.. допълнително има и "action shooting" което е още по-голямо шоу..
аз практикувам практикъл шуутинг сигурно от едно 7-8 години почти всеки уйкенд когато не е зима...
по принцип стимулира стелбата със всякакво оръжие (предимно пистолети разбира се), но в един момент като надобрееш сериозно и се оказва че единствените пистолети за това мероприятие са 1911 платформата със правени спусъци и ред-дот мерници и .38 супер калибър- оптималното решение - 9мм е слабо, .40 и нагоре като гръмне и след това не може да си намериш мерниците- лошо положение като се очаква да стреляш доста бързо...
.. а този от кунг-фу сайта дето го постнаха в началото на темата е страшно бърз.. но не мисля че е точен.. по принцип има две школи- тез дето гледат да стрелят бързо и тез дет гледат да стрелят точно... истината е някъде по средата...
има и друг момент- че рядко се стрелят "чисти" упражнения- демек без "заложници".. заложниците са части от силуети сложени да припокриват мишената... често под ъгъл.. и като ги уцелиш ти взимат точки според регламента.. като има "заложници" не се стреля бързо защото винаги си на загуба... от там и "бързите" стрелци са предимно за шоу- рядко можеш да видиш някои супер-бърз да победи на регламентирано състезание...
аз практикувам практикъл шуутинг сигурно от едно 7-8 години почти всеки уйкенд когато не е зима...
по принцип стимулира стелбата със всякакво оръжие (предимно пистолети разбира се), но в един момент като надобрееш сериозно и се оказва че единствените пистолети за това мероприятие са 1911 платформата със правени спусъци и ред-дот мерници и .38 супер калибър- оптималното решение - 9мм е слабо, .40 и нагоре като гръмне и след това не може да си намериш мерниците- лошо положение като се очаква да стреляш доста бързо...
.. а този от кунг-фу сайта дето го постнаха в началото на темата е страшно бърз.. но не мисля че е точен.. по принцип има две школи- тез дето гледат да стрелят бързо и тез дет гледат да стрелят точно... истината е някъде по средата...
има и друг момент- че рядко се стрелят "чисти" упражнения- демек без "заложници".. заложниците са части от силуети сложени да припокриват мишената... често под ъгъл.. и като ги уцелиш ти взимат точки според регламента.. като има "заложници" не се стреля бързо защото винаги си на загуба... от там и "бързите" стрелци са предимно за шоу- рядко можеш да видиш някои супер-бърз да победи на регламентирано състезание...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Колеги гледам, че сте запалени и да подсета в НДК до 22.04. има изложение Лов и Риболов. Вчера ходих да си купя кобур и разгледах, цените са доста по-ниски от тези в ловно-рибарските магазини. Разгледайте и airsoft оръжията, ако някой се запали да пише ЛС.
The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5