e36 в подземния в мол-а
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добреsonny написа:Евала му правя на пича, аз всеки ден като одя в сити центъра се разтрепервам и ми иде да си изклча между колоните ама ме е страх и нямам сърце, незнам кво ше стане. Еваала мога са му кажа, има нужда от такива хора.Браво
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Те тия в Търново и Горна са си луди по дифолт. По Коледа като се събирахме кво правиха между колонките, не е истина. Впрочем вижте сами: http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... 010002.flv

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Аз съм провал един или два пъти да правя нещо извън стандартното там обаче колата тръгва толкова лесно че ме хваща няма такъв страх,че може и да предобриме дрифта и се спирам.Иначе евала на момчето за шоуто и колата
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
имам един авер от ВТ се познават с него и ми е разправял ,че е мн добър то ина събора се е видяло де
а за баварията преди е била 320 ка ама си е сложил 2.5 мотор
а 2.0 му мотор е в някакъв компакт сложен . на негов авер
,оплаквал че като спира рязко му натискало радиатора 

а за баварията преди е била 320 ка ама си е сложил 2.5 мотор

а 2.0 му мотор е в някакъв компакт сложен . на негов авер

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- KEIICHI TSUCHIYA
- Потребител
-
Момчето което дрифти в Мола във В.Търново го познавам,Росен се казва.Страшно добре пързаля защото е живял в Япония 2-3 години,баща му е бил някакъв посланик от Външно Министерство и се е мотал из дрифт пистите покрай Казама и Манабу Оридо
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Е тука сега се заформи "Бързи и яростни в БГ" Вече и сюжет си имамеKEIICHI TSUCHIYA написа:Момчето което дрифти в Мола във В.Търново го познавам,Росен се казва.Страшно добре пързаля защото е живял в Япония 2-3 години,баща му е бил някакъв посланик от Външно Министерство и се е мотал из дрифт пистите покрай Казама и Манабу Оридо

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
PILOTA написа:TheBoss написа:Те тия в Търново и Горна са си луди по дифолт
![]()
![]()
Недей да скромничиш ве Петко, че като си спомния кви работи правеше с оная Е30-ка и просто се разтрепервам, сега дрифтиш на Daytona май

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: ре
slavianko написа:Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добре
slavianko написа:Е тука сега се заформи "Бързи и яростни в БГ" Вече и сюжет си имаме![]()
Твоите мускули, развалят цветния купооон

Разбрахме те от първия път;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Нещо не можах да разбера какво общо имат моите мускулиati написа:slavianko написа:Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добреslavianko написа:Е тука сега се заформи "Бързи и яростни в БГ" Вече и сюжет си имаме![]()
Твоите мускули, развалят цветния купооон![]()
Разбрахме те от първия път;)
Ати

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
slavianko написа:Колега не че нямъш сърце. Просто не искаш да рискуваш да си потрошиш колата. Това е. А колкото и добър да си грешки винаги могат да станат. Така че не ти си този без сърцето а той. Иначе евала за непукизма с който рискува да си осере колата. И не мога да оспоря че го прави наистина добреsonny написа:Евала му правя на пича, аз всеки ден като одя в сити центъра се разтрепервам и ми иде да си изклча между колоните ама ме е страх и нямам сърце, незнам кво ше стане. Еваала мога са му кажа, има нужда от такива хора.Браво
Колегата е прав!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2