Спешно! Странични огледала.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Спешно! Странични огледала.

Мнение от tomentoza » 06 Апр 2007, 11:38

Трябват ми 2 или 1 от страничните огледала за Е46 само стъклата и да са счупени или напукани ( за пред застрахователите).
Тафиха ми ги и малко трудно се кара без тях.
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 12 Апр 2007, 13:03

баси и това ли крадат ! че и сравнително нова кола...
stay tuned
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 12 Апр 2007, 13:30

Ъхъ и т'ва крадат мама им :evil:

На мен ми краднаха едното,точно за 3 минути докато бях в магазина, а колата ми пред него :evil:
Оня ден пък на улицата пред нас и на 4-те БМВ-та дето бяха паркирани, на всичките по 2 огледала олетяха. Добре, че аз си бях в гаража :!:
Незнам за к'во толкова ги тафят напоследък, ама става масово еле па в нашия квартал... Ама както казва братът...ходи си го търси при арабелите на "Симеон" (щото живея близо до тях)...Мангалите ги тафят продават ги на арабелите за 10 лв,и после те на мен за 30 :lol:

Че чак и нагло заявяват "колко трудно се намирало за Е46 само стъклото" :evil: :evil: :evil:

Ще ми се да стрелям! Ама не ми отива че съм мома :twisted:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Апр 2007, 13:49

Да вземем да си ги надписваме вече, а? :evil:

Ще сваля мойте огледала, барабар с халогените и ще ги занеса на един френд бижутер, да ми напише името и адреса с малки буквички. После ако някой купи от арабуките, да види дали пък не са надписани и да си ми ги върне... А арабуката - :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Апр 2007, 15:02

kOnPuBkA написа:Ъхъ и т'ва крадат мама им :evil:
Ама както казва братът...ходи си го търси при арабелите на "Симеон" (щото живея близо до тях)...Мангалите ги тафят продават ги на арабелите за 10 лв,и после те на мен за 30 :lol:

Съседи ше дойдем нещо май... 2 пъти са ми ги крали, втория път ги отнесоха маркирани даже :shock: Тоест отнесоха едното, щото другото го бяха счупили... Та, маркировка и молитва помагат донякъде...
Never mistake motion for action...

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 12 Апр 2007, 15:33

Leon написа:Съседи ше дойдем нещо май... 2 пъти са ми ги крали, втория път ги отнесоха маркирани даже :shock: Тоест отнесоха едното, щото другото го бяха счупили... Та, маркировка и молитва помагат донякъде...

И гараж или платен паркинг най-вече...

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 12 Апр 2007, 22:31

Leon написа:Съседи ше дойдем нещо май... 2 пъти са ми ги крали, втория път ги отнесоха маркирани даже :shock: Тоест отнесоха едното, щото другото го бяха счупили... Та, маркировка и молитва помагат донякъде...

Ми аз съм баш на "Симеон" и "Иван Иванов"- на канале гранде дет сЪ вика :lol: ... Всяка седмица ги крадат вече :evil: Аз за две минути да си дойда до нас не смея колата на улицата, веднага бам- в гаража :confused: И моите уж маркирани бяха, ама...

После мислех да ги лепя,че те нали са на едни щипчици само, ама си викам тез прошляци няма да знаят че са залепени и немо'ат ги свалят и ще изпокъртят всичко, та ще трябва да купувам цяло огледало после ...Та така сега го карам и аз на молитви и платени паркинги :lol:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Потребител
Аватар
Кара: 325i a вече и 320 DA

Мнение от plamenig » 17 Апр 2007, 17:50

на мен оная нощ са ми го ритали и беше обърнато на обратно.само капака беше счупен.днес бях в магазина и познайте 38 евро.ако бях го видял да знаете св...и щеше да ми прави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tomentoza » 17 Апр 2007, 21:47

А на някой не му ли се намират поне едно счупено стъкло , трябва ми за пред застрахователите , да го снимат така и го връщам после.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 18 Апр 2007, 8:00

tomentoza написа:А на някой не му ли се намират поне едно счупено стъкло , трябва ми за пред застрахователите , да го снимат така и го връщам после.

Те застрахователите не взимаха ли счупените части? При Булинс ги взимат със сигурност?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 18 Апр 2007, 8:21

absix написа:Те застрахователите не взимаха ли счупените части? При Булинс ги взимат със сигурност?

А Алианц и Армеец доколкото знам не ги взимат ;) Специално за Алианц гарантирам, понеже на буса едик калъф счупи страничното огледало и като ходих при тях само ми го снимаха :roll: Успех колега 8)
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tomentoza » 18 Апр 2007, 17:17

днес купих едно менте за 15 лв , да видим сега кво ще направят в Булинс.

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 18 Апр 2007, 23:24

за още 15 щеше да си купиш оригинално огледалце от арабелите на Симоен и да си решиш проблема и да не се занимаваш с тъпи застрахователи и да си късаш нервите... :roll:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tomentoza » 19 Апр 2007, 7:29

за още 15 щеше да си купиш оригинално огледалце от арабелите на Симоен

Това ми е ясно , но не мислиш ли че е малко тъпо да ида да им дам тия пари и да купя моите огледала или на някой друг като мен .
Докога трябва да ги спонсорираме за да може те да карат наркоманите да ни крадат колите[/code]

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 19 Апр 2007, 8:35

tomentoza написа:Това ми е ясно , но не мислиш ли че е малко тъпо да ида да им дам тия пари и да купя моите огледала или на някой друг като мен .
Докога трябва да ги спонсорираме за да може те да карат наркоманите да ни крадат колите[/code]

Не е малко, ми даже си е много тъпо, ама човек като няма време да се разправя и да троши нерви и това е изход. А и застрахователите както се правят на интересни пак не е гаранция че ще ти ги платят и може така или иначе да опреш до арабите... :evil:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Следваща

Назад към E46