Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето
Модератор: Общи модератори
надали:)
но нали се сещаш че някак си не става един/една организация да се бори за всичко и да преценява кое е по-важно...
нормално е за автомобилен клуб, да си гледа здвп-то
нормално е младежка/зелена и сие организация да гледа здравето...
това е една от гледните точки:)
а това че клуба участва в тази кампания, мога само да приветствам:) най-малкото показва загриженост и съпричастност към да речем световен проблем, което не е присъщо на всички...
това пък е друга гледна точка:)
но нали се сещаш че някак си не става един/една организация да се бори за всичко и да преценява кое е по-важно...
нормално е за автомобилен клуб, да си гледа здвп-то
нормално е младежка/зелена и сие организация да гледа здравето...
това е една от гледните точки:)
а това че клуба участва в тази кампания, мога само да приветствам:) най-малкото показва загриженост и съпричастност към да речем световен проблем, което не е присъщо на всички...
това пък е друга гледна точка:)
<br>
br
br
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Takaaa ето ме и мен
аз не пу6а никога не съм пу6ил опитвал съм много пъти но просто не ме кефи!!!
След като си пу6ил или само подържал за малко запалена цигара пръстите ти мири6ат гадно да не говорим за дрехите и тн.
По принцип съм свикнал да издържам в среда в която е яко задимено,
но след това като се прибера вкъ6ти и излезна от банята като се доближа до дрехите ми направо ужас!!!
Най- мразя някой да ми пу6и в колата , обикновено позволявам на някои жени към които имам о4аквания за ...
, или ако са се представили добре пак си ''затварям о4ите'' , но никога не им давам да използват пепелника , слу4вало се е да тръскат цигарите и в пепелника на колата но на сутринта като вляза пак смърди ужасно!!!
Има и о6те един момент а именно 4е има гадни цигари има и много гадни цигари
едно някои да пу6и малборо друго е хасково да кажем, в момента имам проблеми с ба6та ми превзел е кухнята там прокарахме кабелна телевизия и за мое съжаление нон стоп има някви ма4ове и познатата история е на лице димна завеса ракийка , цигарки хасково отврат! От няколко месеца насам в следствие на 4естите ни скандали когато се прибирирам от работа към 20.00 бащата 4ува колата гаси цигарата и отваря 6ироко прозореца за да проветри
е да ама колкото и да е пак си ли4и пък идва и допълнителния разход за топлоенергия , какво излиза пари за цигари после проветряваи аиде топли наново , истории много проблеми с пу6а4ите сякакви...
Не искам да осъждам или да заклеимявам пу6а4ите , но така и така са по4нали и както някой каза не, 4е немогат те просто не искат да ги откажат , ами поне да се съобразяват с непу6а4ите и да не ни усмърдяват живота!!!

След като си пу6ил или само подържал за малко запалена цигара пръстите ти мири6ат гадно да не говорим за дрехите и тн.
По принцип съм свикнал да издържам в среда в която е яко задимено,
но след това като се прибера вкъ6ти и излезна от банята като се доближа до дрехите ми направо ужас!!!
Най- мразя някой да ми пу6и в колата , обикновено позволявам на някои жени към които имам о4аквания за ...

Има и о6те един момент а именно 4е има гадни цигари има и много гадни цигари

е да ама колкото и да е пак си ли4и пък идва и допълнителния разход за топлоенергия , какво излиза пари за цигари после проветряваи аиде топли наново , истории много проблеми с пу6а4ите сякакви...
Не искам да осъждам или да заклеимявам пу6а4ите , но така и така са по4нали и както някой каза не, 4е немогат те просто не искат да ги откажат , ами поне да се съобразяват с непу6а4ите и да не ни усмърдяват живота!!!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Тук идва и мястото да попитам, защо пушачите трябва да се съобразяват с непушачите, не обратното. Каква е разликата

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
няма какво да го коментираме повече;) всички знаем, че е ужасно от където и да го погледнеш, и съм сигурен, че и пушачите го знаят, просто не всички си го признават.

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аз вече се опитвам да ги спирам (1-2 цигари на ден).Сега ша ви разкажа за една история която се случи тва лято(когато много пушех)...та бях при една мацка една вечер прайм ни там работата...
ама по едно време така се задъхах,направо щях да умра в леглото,пулса яко ми се повиши,дишах тежко,изпотих се още повече....абе мисля че бях на границата да пукалясам
И сега съм си казал че ще ги откажа....найстина става доста мъчително....мамата си трака

И сега съм си казал че ще ги откажа....найстина става доста мъчително....мамата си трака

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
tsvet40 написа:Един пример - една приятелка, на която и двамата родители пушат като комини, й бяха правили снимка на белите дробове, когато беше на 13 някъде. Реакцията на лекаря - дете, ти от колко години пушиш, бе?![]()
![]()
Без коментар!
Трябва да ти кажа че аз пушех от 10 години когато ходих за последно на флорограф и доктора ми каза че имам дробове на новородено

SGV
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
BMW_POWER написа:Отделно дрехите на пушачите са пропити с "тънката смрад" и .....![]()
А бе, ОТВРАТ!
Абе незнам кви хора пушачи познаваш, но по ми приличат на мърлячи!
SGV
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
tsvet40 написа:Ебати наглостта![]()
![]()
Що пешеходците не се съобразяват с автомобилите?
Какво значи непушачите да се съобразяват?
Ама псуваш, като някой тапак ти изкочи пред колата нали

Аман от простотий - ако на някой не му изнася - да се оправя. Все ще намери (може би, като се има в предвид % на пушачите в BG

- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може