Проблем с отключването
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с отключването
Значи имам един много странен пробле.
Всичко започна когато си купих е46 '99 година.Беше ударено от ляво в вратите,всичко си оправих оба1е остана един проблем. Когато тругна да отключвам с дистанционното общо взето когато иска тогава отваря,или трябва да изчакам около час и тогава да пробва. Инъче когато си вътре се чува че се опитва да отвори ама не... Интересното е че алармата се изкл, но вратите не..Ходих в бмв сервиза от там ми пуснаха един тест и ми казаха обшо взето че дава грешка в някъв ел. блог и нищо повече...незнам какво да правя,немога да си се накефя. Ако имате някаква идея пищете .Благодаря
Всичко започна когато си купих е46 '99 година.Беше ударено от ляво в вратите,всичко си оправих оба1е остана един проблем. Когато тругна да отключвам с дистанционното общо взето когато иска тогава отваря,или трябва да изчакам около час и тогава да пробва. Инъче когато си вътре се чува че се опитва да отвори ама не... Интересното е че алармата се изкл, но вратите не..Ходих в бмв сервиза от там ми пуснаха един тест и ми казаха обшо взето че дава грешка в някъв ел. блог и нищо повече...незнам какво да правя,немога да си се накефя. Ако имате някаква идея пищете .Благодаря
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Дай да свалим моя и да го пробваме на твойта кола
ако се окаже че е това проблема ще видим дали има оправяне или ще търсим друг

ако се окаже че е това проблема ще видим дали има оправяне или ще търсим друг

На мен ми прави същите номера но не изчаквам 1 час а след 2-3 опита става. Иначе като отключвам вътре си ми светват лампите и всичко но не отключва, а като тръган пак да заключвам ми цъка все едно да заключи, но то нали си е заключено. Четох из няква тема, че ги пръскали с някво WD10 или нещо такова и им се оправяло ама къде пръскат никъде не пишеше . ПО машинката ли по блока ли не се разбра
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
днес се борих един час с тоя проблем, направо се бях вбесил
напръсках и двата куплунга които са закачени за блока със WD40 и проблема изчезна(за сега)
може да е от корозия нещо...

напръсках и двата куплунга които са закачени за блока със WD40 и проблема изчезна(за сега)
може да е от корозия нещо...
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Тцтц моита е46-ца съшо е 1.8ci\99 и при отключване ми се отключва само шофиорската врата ... понякога и 2те но рядко.... и не мога да разбера защо казвали са ми слаб акумулатор...

11 мнения
• Страница 1 от 1