Дойде новата ..... !!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дойде новата ..... !!!!
Здравейте дизелджии.... Дадох наскоро мнение че дизела не е добър но беше шега... Мойта 520i днеска я ожених и сега ми дойде новото 525 d - 2003г. май. Всичко за модела Ексклузив пакет черна би ксенон. Типтроник. Та се радвам много. Добре ли направих че минах на този мотор? На всички желая весели празници и много здраве на вас и на семействата ви. Наздраве......!!!!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Виж баце, аз съм с дизел, доволен съм, не разбирам много от мотори на коли, ама мога да ти кажа:
"Да ти е честита новата придобивка, да си я караш с здраве, и да нямаш проблеми с нея!"
"Да ти е честита новата придобивка, да си я караш с здраве, и да нямаш проблеми с нея!"

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Много безаварийни километри... И без произшествия... Според мен мотора много добър и е точно на границата за акциза 

Re: дойде новата.....!!!!
Ееееее виж го ся.Аз като търсих такава колица ти къде беше я скрил? И на всичкото отгоре си от Бургас.Аз ходих на май...та си да търся и намирах само кочини.Еми такъв ми бил късмета. Айде със здраве да си я караш новата TDS -ка поне 10000000000000000 км.бат Оги написа:Здравейте дизелджии.... Дадох наскоро мнение че дизела не е добър но беше шега... Мойта 520i днеска я ожених и сега ми дойде новото 525 d - 2003г. май. Всичко за модела Ексклузив пакет черна би ксенон. Типтроник. Та се радвам много. Добре ли направих че минах на този мотор? На всички желая весели празници и мн ого здраве на вас и на семействата ви. Наздраве......!!!!!!
Re: дойде новата.....!!!!
Обаче ако беше взел това за което питаш тук http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... topic=4349 мисля че щеше да си по доволен.Това е мое мнение обаче.бат Оги написа:Здравейте дизелджии.... Дадох наскоро мнение че дизела не е добър но беше шега... Мойта 520i днеска я ожених и сега ми дойде новото 525 d - 2003г. май. Всичко за модела Ексклузив пакет черна би ксенон. Типтроник. Та се радвам много. Добре ли направих че минах на този мотор? На всички желая весели празници и много здраве на вас и на семействата ви. Наздраве......!!!!!!
re:
Случайно я намерих в нета. Ама аз турсих точно Екслузив. Още една дойде в Бургас преди два дена същата като моята. Дано да излезе корава. Аз по принцип си ги пазя колите......Но е скъпа 38000.... 

Re: re:
ОК. Карай със здраве. Аз пък не намерих свястно БМВ и се метнах в една Е- класа.Ама да ти кажа то било хубаво бе.

rе:
Имах такива мераци щото съм карал само Меро до сега. Но няма добри отзиви за новите модели затова предпочетох BMW 525d
Re: rе:
бат Оги написа:Имах такива мераци щото съм карал само Меро до сега. Но няма добри отзиви за новите модели затова предпочетох BMW 525d
Честито,безаварино и една S-ка в добавък.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
bat Ogi написа:Здравейте колеги. Аз съм карал 10 години само Мерцедес но от две години минах на BMW.
След два дни го продавам и искам да си купя S класа 320 или 500 около 2001-2002 година. Смятам да я взема на лизинг за 3-4 години.
Дайте инфо кво да си взема 500 или 320 и как са с разхода на гориво за което предварително мерси.
Дано скоро да влеза в клуба на най гордите собственици. .....
И сега какво, по снисхождение на БМВ, а?!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
да бе,чак бие на подмазване 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2