Top Gear Bulgaria
Модератор: Общи модератори
нека да кажем така - не ми пука дали съм популярен и не искам да съм автомобилен журналист. Автомобилите са моят живот. Не мога да си представя да се занимавам с нещо друго. Искам да се отнасям професионално с нещата, които правя и целта ми е да споделям това, което знам, за да могат все повече хора да са образовани и запознати .. било то с автомобилната материя.
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Turturelo написа:нека да кажем така - не ми пука дали съм популярен и не искам да съм автомобилен журналист. Автомобилите са моят живот. Не мога да си представя да се занимавам с нещо друго. Искам да се отнасям професионално с нещата, които правя и целта ми е да споделям това, което знам, за да могат все повече хора да са образовани и запознати .. било то с автомобилната материя.
Много добре казано Владо.Който те познава знае че е така
Niki Lauda
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Turturelo написа:
Чудесни думи
нека да кажем така - не ми пука дали съм популярен и не искам да съм автомобилен журналист. Автомобилите са моят живот. Не мога да си представя да се занимавам с нещо друго. Искам да се отнасям професионално с нещата, които правя и целта ми е да споделям това, което знам, за да могат все повече хора да са образовани и запознати .. било то с автомобилната материя.
Чудесни думи

еми мисля че има място за още дори, има толкова стойностни списания дори и американски, които все още са рядкост да се видят по павилъоните.
така че е много хубаво когато има конкуренция на местна почва.
Важното е да се отдели пяната и тогава нещата си идват на мястото, а англичаните принципно са доказали че им с отдават стойностните неща, дано редакторите да не си фантазират типично по български, както да речем стана с някои списания.
така че е много хубаво когато има конкуренция на местна почва.
Важното е да се отдели пяната и тогава нещата си идват на мястото, а англичаните принципно са доказали че им с отдават стойностните неща, дано редакторите да не си фантазират типично по български, както да речем стана с някои списания.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bravo написа:Много , много силно се съмнявам да се появи свястно автомобилно списание в близко бъдеще в България , ако ще да е севън гиър или поредният билд.......
Не знам какво не му харесваш на AMS ? супер интересни теми свързани не само с конкретен автомобил,ами със целия свят на колите-корпорации,горива,тенденции за равитие.отедлно тестовете са супер подробни и не съм съгласен че не се отразява духа на автомобила-в последния брой,например ясно си е казано че ЛП640 не е най-бързата кола,но пък подробно е описано осещането от нея.Сравненията-: МЛ с/у Х5 - макар и мерцедеса да е победител през цялата статия е описано как и защото точно и как всеки си има конкретен вкус и съответно личен избранник.Още веднъш - AUTO MOTOR UND SPORT си е супер списание,направено за хора които искат да добият реална представа за колите,а не да ОСЪЩЕСТВЯВАТ ДЕТСКИТЕ СИ МЕЩИ(да счупат старо порше например)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
100% процента ще го купя
дано е по-различно от англииското предаване,нали (май) българи ще го пишат де 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Аз не мога да се съглася за мотоавангард, защото тоя просто е урод. Като започне да ми говори тази кола е жестока и цяло предаване само тва се чува и накрая разбираш че колата е жестока и има хубав звук примерно. Гледал съм няколко предаваня и се отказах. Предаванте което най-много ми харесва на мен и е Българско е Шоу Рум не го казвам просто щото Туртурело е в форума или друго просто си ми харесва, разбира се и то си има недостатъци, ама си ме кефи Владо като дифти
...ми той владо дифти 2 минути...още 3 минути се говори за конкретна кола,следват 10 минути почти безмислен,предварително заучен диалог между водещите,идва някоя известна личност с която се води скучен разговор и ето ти 20 минути на седмица.отделен е въпроса че ако паралелно следиш моторшоу,ще гледаш едни и същи ревюта по два пъти.не знам ама на мене ми е смотано
Супер
Най-любимото ми предаване, за което винаги съм казвал, че не е само за коли
Това е предаване за живота ,за хората, за бъдещето, за миналото...Предаване, навлизащо много дълбоко във философията на автомобилостроенето ,използващо конретното(дадена кола) за да разкрият цялостната картина на времето ,в което живеем и рефлексиите му върху хората
Поздравявам Turturelo(макар и да не го познавам лично) за това, което е постигнал и му пожелавам успех...Нямам търпение да си купя първия брой на списанието ,за което не знам абсолютно нищо, но ако е в духа на предаването съм му фен already. 

^ Готин пост!
Списанието е в същия дух, което го прави адски трудно за адаптиране в българската действителност. Моята рубрика - Faces, която е запазена марка на Top Gear, където пишат Джеръми и Джеймс, реших да я превеждам аз, защото смятам, че мога най-добре да я възпроизведа като запазя съдържанието, но същевременно я разберат хората, които я четат. Така, че ако има нещо, което не Ви допада там .. аз съм за бой
Иначе искам да благодаря на всички за добрите пожелания, личните съобщения и т.н. Радвам се, че има фенове списанието и предаването и ще дам всичко от себе си, каквото зависи от мен да е на ниво.

Списанието е в същия дух, което го прави адски трудно за адаптиране в българската действителност. Моята рубрика - Faces, която е запазена марка на Top Gear, където пишат Джеръми и Джеймс, реших да я превеждам аз, защото смятам, че мога най-добре да я възпроизведа като запазя съдържанието, но същевременно я разберат хората, които я четат. Така, че ако има нещо, което не Ви допада там .. аз съм за бой

Иначе искам да благодаря на всички за добрите пожелания, личните съобщения и т.н. Радвам се, че има фенове списанието и предаването и ще дам всичко от себе си, каквото зависи от мен да е на ниво.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Turturelo написа:^ Готин пост!![]()
Списанието е в същия дух, което го прави адски трудно за адаптиране в българската действителност. Моята рубрика - Faces, която е запазена марка на Top Gear, където пишат Джеръми и Джеймс, реших да я превеждам аз, защото смятам, че мога най-добре да я възпроизведа като запазя съдържанието, но същевременно я разберат хората, които я четат. Така, че ако има нещо, което не Ви допада там .. аз съм за бой![]()
До момента не следях темата обстойно, но тук ми стана интересно... Непременно ще прочета първия брой на български и ще намеря време да дойда на снимките на Шоурум, както се каня от доста време, че да си побъбрим малко на тема медии и коли. Или в обратен ред

Never mistake motion for action...