Авариен режим
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Това става също ако ти се запушат катализаторите. Ако тракат като върви колата, значи са заминали и понякога материала вътре запушва аспуха.
Колеги, подновявам темата защото от една седмица два пъти окуцява колата без причина и после сама се оправя. Днес беше последния път, и както беше станало това, веднага в бош на кукленско. Качиха я на компа и нищо само една грешка от EGR клапана, коjто изолирах, но казаха `е не е това причината, споменаха некав масметър който бил 700лв, във вторник ще я карам, та ако може някой да даде некво инфо, за да не ме изцепат нещо там. 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Пробвай с датчик на разпределителния вал!
За целта я закачи на компютър в официален сервиз! Повярвай ми има разлика!
За целта я закачи на компютър в официален сервиз! Повярвай ми има разлика!

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Първите призначи са: колата започва да върви по-трудно, по-тромаво.
Вторите признаци са: колата спира да пали.
Това са набързо нахвърляни идеи! Иди в ДаруКар или Камор (примерно) и я "прочети" за грешки. Няма как да не са записани, ако има такива!
Успех!
Вторите признаци са: колата спира да пали.
Това са набързо нахвърляни идеи! Иди в ДаруКар или Камор (примерно) и я "прочети" за грешки. Няма как да не са записани, ако има такива!
Успех!

ICE написа:
Такааа, моето скромно мнение:
1. Недостатъчно/малко гориво в резервоара
2. Помпата в резервоара е "тръгнала", но тогава ще имаш проблема само, когато нивото на натата ти е под 15-20 литра.
3. Сипал си "лоша" нафта...
Според мен от там трябва да тръгнеш - простите неща. Не се хвърляй на помпи още от сега...
Успех!![]()
Разход на гориво беше нормално,12 половина качих се на 40 литра и започна да пада до 25 литра след 2 часа работа на двигатела падна 17-19 литра и така работи 3 дни.Непрекъснато мени разхода на гориво.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
millioner написа: Разход на гориво беше нормално,12 половина качих се на 40 литра и започна да пада до 25 литра след 2 часа работа на двигатела падна 17-19 литра и така работи 3 дни.Непрекъснато мени разхода на гориво.
Колега и тебе ли те удари кризата ...

badsharki написа:millioner написа: Разход на гориво беше нормално,12 половина качих се на 40 литра и започна да пада до 25 литра след 2 часа работа на двигатела падна 17-19 литра и така работи 3 дни.Непрекъснато мени разхода на гориво.
Колега и тебе ли те удари кризата ...... та я написа тая глупост по нагоре. И аз тъй като тебе бях милиардер, ама сега заради кризата съм само милионерче ...

badsharki написа:millioner написа: Разход на гориво беше нормално,12 половина качих се на 40 литра и започна да пада до 25 литра след 2 часа работа на двигатела падна 17-19 литра и така работи 3 дни.Непрекъснато мени разхода на гориво.
Колега и тебе ли те удари кризата ...... та я написа тая глупост по нагоре. И аз тъй като тебе бях милиардер, ама сега заради кризата съм само милионерче ...

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
При мен го улови. Първо с Карсофта даде грешка Hot film mass air flow meter или нещо от сорта. После видяхме и че на живи данни вади по-малки стойности от колкото трябва. Иначе и аз съм чувал че не го хваща диагностиката и много се очудих.
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Колега какво значи това на ''живи данни'' и колко трябва да са му стойноститеВоденичаров написа:При мен го улови. Първо с Карсофта даде грешка Hot film mass air flow meter или нещо от сорта. После видяхме и че на живи данни вади по-малки стойности от колкото трябва. Иначе и аз съм чувал че не го хваща диагностиката и много се очудих.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2