тапицер?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

тапицерите на сливница

Мнение от bk » 06 Яну 2004, 18:07

Lion написа:Като гледам разликата в цената, ходенето до хасково май ще се изплати :!: А аз искам да претапицирам и вратите :roll: Все пак ще мина да проверя един тапицер в Люлин и един в Красна Поляна, после ще споделя резултата.

в цената, която споменах НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ вратите. Технологията по която стават вратите не я владеят.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 06 Яну 2004, 18:32

Е, защо е тази разлика?

Аз имам наблюдения, че в провинцията, особено в Пловдив дори цените на частите и услугите са далеч по-ниски от тези в София? Че дори и качеството е по-високо.

Това там, заради безмитната зона ли е? Незнайно защо?

Странно.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 06 Яну 2004, 18:46

Защото в София нещата са други. Особено в услугите цените са доста по-високи... Може би се презумира, че софиянци имат много пари, незнам! :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се с повече от 525 hp
Мечтае да кара: ама честно: ONE1
Детайли за колата: важи

Мнение от sonic » 07 Яну 2004, 0:24

Много по-кратко- отиди в Капитолия, намери Любо и го попитай за тапицера!
bk написа:за няма и 6 месеца ще го намеря
[/quote]
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bk » 07 Яну 2004, 12:00

sonic написа:Много по-кратко- отиди в Капитолия, намери Любо и го попитай за тапицера!
bk написа:за няма и 6 месеца ще го намеря

няма ли по-лесен начин за намиране на този тапицер или на Любо?

Потребител
Аватар

Мнение от menge » 07 Яну 2004, 14:01

в младост също има тапицер

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bk » 07 Яну 2004, 14:13

menge написа:в младост също има тапицер

1. Питане към модератора - не е ли време да се премести темата?

2. Молба към пишещите - давайте нещо конкретно. Младост е адски голям район. Сигурен съм, че има автотапицери и в Обеля, Люлин, Балканският полуостров, Южна Америка и други такива места.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 07 Яну 2004, 14:44

при мен предните седалки пострадаха при лек пожар
има един тапицер в Горубляне които има материал за БМВ тапицерии(повечето стандартни десени) и не взима много , работи добре (шие и волани скорости, кожухчета за ск лост).

При мен понеже нямаше такава тапицерия като моята - взе от гърба на седалката там сложи черна тапицерия а разши цялата седалка и мести парчета наляво и надясно, в момента никой не може да каже че седалките са претапицирани.

Цена 200лв труд и материал ( но черното което той ползва е колкото за 1/2 седалка горе долу.
Ориентировъчно за салон от кожа взима 700 лв с вратите!!!

От караулката завивате към горубляне, и после третата пряка пак в ляво (има една будка с ламаринен рибар на нея) и след 100тина метра отдясно има голяма къща с три гаражни черни врати.

Човека се казва Митко

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се с повече от 525 hp
Мечтае да кара: ама честно: ONE1
Детайли за колата: важи

Мнение от sonic » 07 Яну 2004, 20:45

Намерих телефона: 088/8893049- Пепи от Банишора. Обади се от името на Асен-циганина. Надявам се, че ще свършиш добра работа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bk » 08 Яну 2004, 12:11

sonic написа:Намерих телефона: 088/8893049- Пепи от Банишора. Обади се от името на Асен-циганина. Надявам се, че ще свършиш добра работа.

:D

Ако някой ми слушка телефона, докато се обаждам на "Пепи от Банишора" от името на Асен-циганина ще започнат да ме резследват.

Благодаря ти - ще се обадя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 08 Яну 2004, 15:37

sonic написа: 088/8893049- Пепи от Банишора. Обади се от името на Асен-циганина.

Ей тва е яко :lol: :lol: :lol: :!: bk ако някой ти подслушва телефона направо ще дойдат да те арестуват :):):)
SGV

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 08 Яну 2004, 23:27

menge написа:в младост също има тапицер

в младост има на 43-и блок в малките павилиончета от към 125-то училище.за цени не знам. :oops:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Яну 2004, 15:21

В Люлин 3 тапицера обяви 300лв. само за труд заедно с корите на вратите. Плата отделно, но той работи с обикновени платове, ако искате автотапицерия, трябва да си я подсигурите сами. Работи добре, виждал съм две коли правени от него - едната с плат, другата с изкуствена кожа. Като изключим материалите, изработката беше ОК.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

един от които сам доволен

Мнение от sashooRS » 13 Яну 2004, 23:53

има и един на площад пирдоп при разклона за D&N сервиза,прави всиакакви тапицерии,има албум с доста интересни изработки по всиакакви коли,липчно аз сам доволен от момчето,направи ми отлепеня таван на аудито/след идиотско изпиране на салона в софавто????/направи го за 90 пари,перфектно с оригинална тапицеря от А4. За цени мое да му званнете 0888503620 Васко

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 10 Фев 2004, 17:16

Имам поzнат с Опел Манта, мисля от началото на 80те модел.... :roll: Пича си купи седалки от Тойота Селика и ги тапицира + цялото табло в бяло-кремава кожа. Мога да го питам беz проблем кой точно ги е тапицирал, zаЩото са направени просто ultra-mega-маняШко и качествено.
Принципно пича даде 1300 долара само zа нови джанти с гуми, няма неЩо което да не е реставрирано, по въпросната Манта в момента се zаглеждат повече от колото по S-Класа. Та идеята ми е че може да струва повечко... Ако сте мераклии да питам
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум