Какво е да си прецакан гъзар?!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ^GAZETO_S_BMW-to^
- Потребител
-
Какво е да си прецакан гъзар?!
Тази история е за всички тия **** гъзари който не почитат най-великата марка автомобили БМВ!!
Та... тази случка която ще ви разкажа се развива в Стара Загора.Аз не сам от Стара Загора,така че не знам точно на коя улица става тази интересна случка която всащност ми е разказана от един от участниците в конфликта,но името му ще запазя в тайна...тази случка се разиграва на един крастопат в Стара Загора.Моят приятел с БМВ Е36 318i бил застанал на този крастопат и се приготвял да премине,докато един калугер с Мерцедес "очилатка" минал фактически на червено, засякал много гадно БМВ-то и спрял пред него
.След като спряли и двата автомобила,вазникналият конфликт между двамата бил следния....
Шофиорът на МБ се развикал по възможно наи-селския и груб начин на пича от БМВ-то....(може да си представите какво изпитвал шофиорьт на бавареца в този момент) и му казал
*****,когато имаш толкова пари за да си купиш като мене Мерцедес,тогава другите ще ти прават пат,както ти трябва да правиш на мен....
След това ***** с Щутгартския боклук си се качил като парвия пич в колата си (се едно нищо не се е случило) и си потеглил по пътя....по едно време БМВ-то настигнало Мерцедешчето и започнало зверски да го блъска вав вратите и задницата...така лъскавото Мерцедешче вече било такова каквото трябвало да баде,а именно "***** четириок таралясник" ,когато ***** от вече загубилия контрол Мерцедес най-накрая спрял...водачът на БМВ-то се приближил до него и казал
А ти виждаш ли като човек кара крадена кола,как въобще да не му пука какво прави с нея.....
......така след това БМВ-то се изспарило с мръсна газ и сега аз се надявам шофиорът на Газарския Мерцедес да си е научил урока,а той е ,че БМВ-то е цар на пътя е тва е!!!8)[b]
edited by Turturelo (цензура на мръсните думи)

Та... тази случка която ще ви разкажа се развива в Стара Загора.Аз не сам от Стара Загора,така че не знам точно на коя улица става тази интересна случка която всащност ми е разказана от един от участниците в конфликта,но името му ще запазя в тайна...тази случка се разиграва на един крастопат в Стара Загора.Моят приятел с БМВ Е36 318i бил застанал на този крастопат и се приготвял да премине,докато един калугер с Мерцедес "очилатка" минал фактически на червено, засякал много гадно БМВ-то и спрял пред него

Шофиорът на МБ се развикал по възможно наи-селския и груб начин на пича от БМВ-то....(може да си представите какво изпитвал шофиорьт на бавареца в този момент) и му казал

*****,когато имаш толкова пари за да си купиш като мене Мерцедес,тогава другите ще ти прават пат,както ти трябва да правиш на мен....
След това ***** с Щутгартския боклук си се качил като парвия пич в колата си (се едно нищо не се е случило) и си потеглил по пътя....по едно време БМВ-то настигнало Мерцедешчето и започнало зверски да го блъска вав вратите и задницата...така лъскавото Мерцедешче вече било такова каквото трябвало да баде,а именно "***** четириок таралясник" ,когато ***** от вече загубилия контрол Мерцедес най-накрая спрял...водачът на БМВ-то се приближил до него и казал

edited by Turturelo (цензура на мръсните думи)
Последна промяна ^GAZETO_S_BMW-to^ на 06 Яну 2004, 14:53, променена общо 1 път
"Има само два вида коли,БМВ и останалите"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз така щях да направя с крадно БМВ, ама тая история звучи малко като градски фолклор. Не знам защо се сетих за вица, в който две мутр и засичат едно Ферари (може и БМВ), изкарват шофьора и почват да му крещят: "Ей, слизай от тая крадена кола, бе!" Човека задъхан обяснява, че колата му не е крадена, а си е негова. А желязната логика на отговора е: "Беше твоя, вече е крадена!" 

Never mistake motion for action...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
като говорим за Стара Загора и аз имах странна случка там:
Возим се аз и баща ми спираме на един светофар обаче сме за 1-ви път там и бяхме в грешното платно.До нас едно Ауди 80 дизел(кара го жена).Баща ми решава като светне жълто да я мине щото тя беше в лентата която трябваше да бъдем.Светва светофара баща ми газ и тя газ баща ми още и тя още(зад нея пуши като кремиковци ама на нея кво и пука)накрая я пуснах ме а тя като по4на да засича другите шофери направо не е за вярване.
Возим се аз и баща ми спираме на един светофар обаче сме за 1-ви път там и бяхме в грешното платно.До нас едно Ауди 80 дизел(кара го жена).Баща ми решава като светне жълто да я мине щото тя беше в лентата която трябваше да бъдем.Светва светофара баща ми газ и тя газ баща ми още и тя още(зад нея пуши като кремиковци ама на нея кво и пука)накрая я пуснах ме а тя като по4на да засича другите шофери направо не е за вярване.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ей пич, знаеш ли. И аз участвах в тази история. АЗ бях в един автобус от градски транспорт. И той шофиора беше много луд, като видя какво става и като подкара икаруса и той почна да блъска мерцедеса и почна да го псува, по едно време аз му викам кво праиш бе, той тоя беше прецакания, и той: аааааа така ли? аз не съм разбрал, върна 3 на икрауса и настигна тоя с краденото БМВ , и почна и него да блъска, обаче не острани, а отзад, (изторията се развива на двулентов път и рейса нямаше как да застане то БМВ'то). Но не свършва всичко интересно тук, по едно време се появява някякъф тир от който слиза Памела Андерсъм и казва: Аре бе пак прецакахте цялата сцена, пак ще трябва да я изиграваме, и шофьора на рейса се смръзна при гледаката на полу-голата блондинка. Оттам обаче, изненадващо, тя извади пистолет и заплаши нашия човек да не казва нищо на полицайте защото тя била партия с пича от БМВ'то. И в краина сметка те се ожениха и им се родиха много много малки деца.
Каква е поуката: никога не вярвайте на жени и истори разкавани от 150 години
Каква е поуката: никога не вярвайте на жени и истори разкавани от 150 години

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
7 мнения
• Страница 1 от 1