тапицер?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
тапицерите на сливница
Lion написа:Като гледам разликата в цената, ходенето до хасково май ще се изплатиА аз искам да претапицирам и вратите
Все пак ще мина да проверя един тапицер в Люлин и един в Красна Поляна, после ще споделя резултата.
в цената, която споменах НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ вратите. Технологията по която стават вратите не я владеят.
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Много по-кратко- отиди в Капитолия, намери Любо и го попитай за тапицера!
[/quote]bk написа:за няма и 6 месеца ще го намеря
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
при мен предните седалки пострадаха при лек пожар
има един тапицер в Горубляне които има материал за БМВ тапицерии(повечето стандартни десени) и не взима много , работи добре (шие и волани скорости, кожухчета за ск лост).
При мен понеже нямаше такава тапицерия като моята - взе от гърба на седалката там сложи черна тапицерия а разши цялата седалка и мести парчета наляво и надясно, в момента никой не може да каже че седалките са претапицирани.
Цена 200лв труд и материал ( но черното което той ползва е колкото за 1/2 седалка горе долу.
Ориентировъчно за салон от кожа взима 700 лв с вратите!!!
От караулката завивате към горубляне, и после третата пряка пак в ляво (има една будка с ламаринен рибар на нея) и след 100тина метра отдясно има голяма къща с три гаражни черни врати.
Човека се казва Митко
има един тапицер в Горубляне които има материал за БМВ тапицерии(повечето стандартни десени) и не взима много , работи добре (шие и волани скорости, кожухчета за ск лост).
При мен понеже нямаше такава тапицерия като моята - взе от гърба на седалката там сложи черна тапицерия а разши цялата седалка и мести парчета наляво и надясно, в момента никой не може да каже че седалките са претапицирани.
Цена 200лв труд и материал ( но черното което той ползва е колкото за 1/2 седалка горе долу.
Ориентировъчно за салон от кожа взима 700 лв с вратите!!!
От караулката завивате към горубляне, и после третата пряка пак в ляво (има една будка с ламаринен рибар на нея) и след 100тина метра отдясно има голяма къща с три гаражни черни врати.
Човека се казва Митко
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Намерих телефона: 088/8893049- Пепи от Банишора. Обади се от името на Асен-циганина. Надявам се, че ще свършиш добра работа.
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
sonic написа: 088/8893049- Пепи от Банишора. Обади се от името на Асен-циганина.
Ей тва е яко

SGV
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
menge написа:в младост също има тапицер
в младост има на 43-и блок в малките павилиончета от към 125-то училище.за цени не знам.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В Люлин 3 тапицера обяви 300лв. само за труд заедно с корите на вратите. Плата отделно, но той работи с обикновени платове, ако искате автотапицерия, трябва да си я подсигурите сами. Работи добре, виждал съм две коли правени от него - едната с плат, другата с изкуствена кожа. Като изключим материалите, изработката беше ОК.
Never mistake motion for action...
един от които сам доволен
има и един на площад пирдоп при разклона за D&N сервиза,прави всиакакви тапицерии,има албум с доста интересни изработки по всиакакви коли,липчно аз сам доволен от момчето,направи ми отлепеня таван на аудито/след идиотско изпиране на салона в софавто????/направи го за 90 пари,перфектно с оригинална тапицеря от А4. За цени мое да му званнете 0888503620 Васко
Имам поzнат с Опел Манта, мисля от началото на 80те модел....
Пича си купи седалки от Тойота Селика и ги тапицира + цялото табло в бяло-кремава кожа. Мога да го питам беz проблем кой точно ги е тапицирал, zаЩото са направени просто ultra-mega-маняШко и качествено.
Принципно пича даде 1300 долара само zа нови джанти с гуми, няма неЩо което да не е реставрирано, по въпросната Манта в момента се zаглеждат повече от колото по S-Класа. Та идеята ми е че може да струва повечко... Ако сте мераклии да питам

Принципно пича даде 1300 долара само zа нови джанти с гуми, няма неЩо което да не е реставрирано, по въпросната Манта в момента се zаглеждат повече от колото по S-Класа. Та идеята ми е че може да струва повечко... Ако сте мераклии да питам
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4