тапицер?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
тапицер?
търси се тапицер! по възможност да има и материали
Като алтернатива имате ли представа колко излиза претапицирането на две седалки в дару кар.

Като алтернатива имате ли представа колко излиза претапицирането на две седалки в дару кар.
Извинявай.
Значи, след кръговото в посока Лъвов мост, непосредствено преди светофара с Раковски, в дясно. Там има и теракт и фаянс, тапицер и сервиз за пренавиване на ел.мотори. Едно до друго са. Можеш да наминеш и да провериш, знам, че се справя добре и с кожа. Отделно бях "чувала" в клуб VW в дир-а, за един велик майстор в Пловдив, но не помня никакви координати.
Успех.
Значи, след кръговото в посока Лъвов мост, непосредствено преди светофара с Раковски, в дясно. Там има и теракт и фаянс, тапицер и сервиз за пренавиване на ел.мотори. Едно до друго са. Можеш да наминеш и да провериш, знам, че се справя добре и с кожа. Отделно бях "чувала" в клуб VW в дир-а, за един велик майстор в Пловдив, но не помня никакви координати.
Успех.
Да караш Peugeot е страст!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Даа, сподели впечатления, че и аз съм на вълна обновяване на тапицерии! А ако обадиш и ориентировъчни цени за седалка - супер! Успех!
Never mistake motion for action...
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Энам эа страшен тапицер, които се ѕанимава с колите на "Kапитолия" , но энам само, че се намипа срещу Централна гара в къщите м/у Ботев и Опълченска
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
А колко би излязло да се възстановят оригиналните седалки,защото не си падам по кожи-сиреч с обикновен тапицерски материал-предни две и задна седалка-ако някой знае и има впечатления,ще се радвам да сподели...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аааааааа
аз помислих,че под "цялата кола" се има предвид и тавана,защото при мен и той ще се сменя,но не толкова скоро.....

аз помислих,че под "цялата кола" се има предвид и тавана,защото при мен и той ще се сменя,но не толкова скоро.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
цени
Lion написа:Даа, сподели впечатления, че и аз съм на вълна обновяване на тапицерии! А ако обадиш и ориентировъчни цени за седалка - супер! Успех!
Тапицера на Сливница:
нормална тапицерия - немски материали - изглеждат добре.
две предни седалки 300-320 лева
двете предни седалки + задни седалки 550 лева
Струва ми се скъпо. Има ли някой друг в София, че до Хасково няма да отида за една тапицерия.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като гледам разликата в цената, ходенето до хасково май ще се изплати
А аз искам да претапицирам и вратите
Все пак ще мина да проверя един тапицер в Люлин и един в Красна Поляна, после ще споделя резултата.

Never mistake motion for action...
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4