Що е то...?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Диляне евалата много добре е станала, само дано и аз стигна в срокове и за събора да съм налиния с подобна красавица, че да покажем на хората блестящи Е30-ки, иначе требе да дойда с 316-ката, не че и с нея няма какво да покажа, ама на пистата ще съм гола вода 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Turbo-Lag написа:Аз пък съм сигурен, че преди да си я направи му е било много по спокойно да я кара и е давал мноооого повече газ отколкото ще дава сега, което е разбираемо, а дори и да дава пак толкова газ, няма да го има това спокойствие което е било предикофти тръпка...
няма пълно щастие ///

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Turbo-Lag написа:Аз пък съм сигурен, че преди да си я направи му е било много по спокойно да я кара и е давал мноооого повече газ отколкото ще дава сега, което е разбираемо, а дори и да дава пак толкова газ, няма да го има това спокойствие което е било предикофти тръпка...
Почти няма истина в тези думи.. снощи и причиняваше същите работи преди както преди това..

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Уникална е просто...

А, фаровете оригинални ли са или са "хоум мейд" ?
Не знам недовиждам ли, ама майче е клекнала отзад или е паркирана в лека дупчица?

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
А уеуеее не съм се прибирал цел ден, сега сядам пред форума че разглабяхме на Божи М40-ката
Няма такава салата
Много се радвам за колата, направо така и се кефя цял ден, като се возя по улиците ме е страх някъде да не закача мтехника че много ниска
Аз отвикнах да карам такава кола
И много ме е страх като гледа как някой минава близко покрай мене
Ама па за сметка на това подавам яко ГАЗ, и завойте си взимам както обикновенно
Намерих едно много арно местенце одеве като се разхождах из София :mhihi
Няма да се спирам до тук! Сега тепърва се започва! Снимки на интериора не съм пускал щото е полуфабрикат че нямам много време - яко се бачка че кинти требват
Първо ме чака един черен таван, после ме чака окабеляване във задните врати за ел.стъклата, трябва ел.шибедаха да си сложа, и имам да пера седалки!
Трябва да разглобя таблото и все още се чудя дали да оставям климатика или да махам радиатори и компресори и т.н.
Много мисля и не знам какво да направя за страничните мигачи и задните стопове
Но няма да остават така
П.С. Да не и е уруки, ма вече си еба майката
Загубих едната капачка на джантата алпината...в смисъл те бяха 4 джанти с 3 капачки, ма от днес следобяд са 4 джанти с две капачки и съм бесен!
И ме е яд щото аз съм виновен че я затрих!
Бях спрял в красна поляна и си тръгнах към дружба, от красна поляна преди да тръгна я огледах колата и всичко беше ток, като стигнах я нямаше предна дясна капачка
До преди малко обикалях по маршрута с 30 км/ч да я търся ама си знаех че няма да я намеря щото аз когато я затрих бях като на състезание! Яко ръгане
Ако някой чуе или разбере нещо за такава капачка ще съм му благодарен ако се свърже с мен
П.С.2 Под капака работата май е на добре с тоя дебитомер, иска си пак малко пипане, но днес даже ме очуди с ниския разход
: 17/100
П.С.3 Утре ще се видим на ЕКО
П.С.4...
Може и да не ми вярвате, ама съм ужасно щастлив и направо не мога да спя
Като малките деца
Па и днес и напраих каско и вече мога да спя спокойно...но все пак я паркирам посредата на поляната там дето хора не минават и на най-малко 5 метра от всякакви автомобили...като изключиме на Сашо комбито
Ама то и без това не се мърда много - прашлясало е и в цилиндрите му паяците играят на 3,5,8 ама две тройки

Много се радвам за колата, направо така и се кефя цял ден, като се возя по улиците ме е страх някъде да не закача мтехника че много ниска

И много ме е страх като гледа как някой минава близко покрай мене

Ама па за сметка на това подавам яко ГАЗ, и завойте си взимам както обикновенно

Намерих едно много арно местенце одеве като се разхождах из София :mhihi
Няма да се спирам до тук! Сега тепърва се започва! Снимки на интериора не съм пускал щото е полуфабрикат че нямам много време - яко се бачка че кинти требват

Първо ме чака един черен таван, после ме чака окабеляване във задните врати за ел.стъклата, трябва ел.шибедаха да си сложа, и имам да пера седалки!
Трябва да разглобя таблото и все още се чудя дали да оставям климатика или да махам радиатори и компресори и т.н.

Много мисля и не знам какво да направя за страничните мигачи и задните стопове

П.С. Да не и е уруки, ма вече си еба майката

И ме е яд щото аз съм виновен че я затрих!
Бях спрял в красна поляна и си тръгнах към дружба, от красна поляна преди да тръгна я огледах колата и всичко беше ток, като стигнах я нямаше предна дясна капачка

Ако някой чуе или разбере нещо за такава капачка ще съм му благодарен ако се свърже с мен

П.С.2 Под капака работата май е на добре с тоя дебитомер, иска си пак малко пипане, но днес даже ме очуди с ниския разход

П.С.3 Утре ще се видим на ЕКО

П.С.4...

Може и да не ми вярвате, ама съм ужасно щастлив и направо не мога да спя

Па и днес и напраих каско и вече мога да спя спокойно...но все пак я паркирам посредата на поляната там дето хора не минават и на най-малко 5 метра от всякакви автомобили...като изключиме на Сашо комбито

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Браво Диляне. Направо нямам думи. Станала е страхотна
. За капачките ще наглеждам ибей и ако излезне нещо ще ги взема пак после ще се разберем с тебе ако искаш щото си е срамота такава красавица само това да и е кусура.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Много арна бре Диляне

Ама и физиономията ти една такава

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Ауу много е яка днеска я видях и едвам я познах.Цвета няма нищо общо с тоя на снимките и е уникална на живо

ТДС - Турбо Див Селянин